behov

Kärlek för vissa personer handlar inte om känslor utan behov.  Vissa människor tar ett förhållande som ett behov att känna sig älskad av någon. Men det är inte rätt sätt att se kärlek på. Kärlek ska vara vackert och ärligt och inte ett behov!

känslor

Vi säger de 3 små heliga orden "jag älskar dig!" till höger och vänster! "Du är allt!" och "Älskar dig över allt annat!" har blivit vardag.
Vi har ingen aning om vad kärlek är. Vi identifierar kärlek med ord. Ord är ingenting. Ord betyder ingenting, om det inte finns en äkta känsla bakom dom. Den känslan förmedlas inte i ord. Det är knappt så att den känslan går att identifiera i någonting... För när man är så kär och verkligen känner sig tom, halv, ensam, obetydlig när den andre inte är med, då vet man inte vad man ska ta sig till. Man kan bara hoppas att andra förstår. 
Jag är 15 år. Jag är stor nog att ta hand om mig själv. Men när det gäller kärlek, är man aldrig för stor eller vet för mycket... Uppfattningen från min sida är att kärlek är lycka. Men det tar någon gång slut och det finns ett stort sår i hjärtat, som tar bra mycket längre tid att läka en vad den lyckan som vi upplevt varade...

Det finns en kille, tro det eller ej, men FREDRIK jag älskar dig.


lycka

"Jag antar att hur man än gör så blir man alltid sårad i slutet. så jag grät, bet ihop, reste mig och log. tillslut lurar du nästan dig själv att du är lycklig"

24.E AUGUSTI, våran dag hjärtat

20 MÅNADER TILLSAMMANS OCH TYP 6 TILL <3
Helt otroligt, med dig svävar jag fram. Du ger mig allt, du finns alltid där och du är det bästa jag har och utan dig orkar jag verkligen ingenting. Vi mot världen, alltid<3 Står vid varandras sida vad som än händer.

JAG ÄLSKAR DIG OBESKRIVLIGT MIN ÄLSKADE FREDRIK<3 / din bara din C
178250-45

till dig

178250-46Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra Fredrik, du är mitt allt.
Min glädje, min gråt och skrattet efteråt. Med dig vid min sida klarar jag av allt som kräver mycket av mig. Du ger mig kärlek, trygghet och alltid en öppen famn för att trösta mig i. Du ger allt du kan, jag vet att även du har dina sämre dagar. Det har vi alla. Även dom bästa som vi två. Jag menar verkligen att du betyder ALLT<3 

JAG ÄLSKAR DIG MEST MIN ÄLSKLING <3 / C

en bild säger mer än tusen ord !

178250-44

love you long time F

Träffade älsklingen vid 16.30, vi åkte lite moppe. Åkte till Rävsta, satte oss på en brygga, vi var helt själva bara vattnet mot stenarna hördes. Vi satt där och höll varandras händer, jag lutade mitt huvud mot hans axel. Det kommer bli tufft nu igen, jag vet inte hur jag ska orka eller klara detta! Jag hoppas jag har mod till det. För du är verkligen det bästa jag har älskling! Jag tänker på dig och saknar dig så det gör ont Fredrik! Du vet vad du betyder, kom ihåg att jag menat varje ord jag sagt till dig. Alla tårar jag fällt för dig, är för att jag ÄLSKAR dig! Tack för att du finns HJÄRTAT, du är mitt allt Fredrik.

JAG ÄLSKAR DIG !
/ C

onsdag 15/8

Fredrik hämtade mig i stallet, sen åkte vi hem till honom. Vid 15.10 åkte vi till Stan. Tänkt att vi skulle gå på bio, men blev ej så. Det blev middag i KH (Kungs Hallen) istället. Underbart<3 Sen vid 20.00 var vi hemma hos mig, stannde här en stund. Sen skulle vi gå till stationen, då började det att spöregna. Sen missade vi precis tåget, så vi fick vänta i en halvtimme. Väl hemma hos Fredrik tog vi det lungt. Vid 22.30 åkte vi upp till min mormor och morfar som typ sov och vi hade det underbart mysigt<3

JAG ÄLSKAR DIG NU&FÖRALLTID MITT HJÄRTA<3
/C

måndag

Fredrik ringde och väckte mig vid 09.55, vid 10.15 kom han. Det spöregnade så han var superblöt när han kom. Sen kikade solen fram och vi åkte hem till Fredrik. Så han bytte kläder, sen hem till mig. Vi tog sedan en härlig åktur till Väsby och Mcdonalds och åt glass. Sen till cetrum, kollade på lite kläder och så. Sen tillbaka till Märsta och Fredrik, sen skiutsade Gunilla (Fredriks mor) ner mig till stationen och Fredrik till ishallen. På kvällen tänkte vi hyra film, men sen blev det moppetur istället. <3

/C

tillsammans med dig

Gick upp vid 10.30, 11.00 var jag i stallet. Sen kom Fredrik ut. Vi gick en promenad med Pommery tillsammans. Fredrik höll till och med i tränset. haha(a) Bravo älskling! Vid 13.00 var vi hemma hos mig. Jag duschade och klädde på mig, sen åt vi resten av tårtan som var kvar från igår, och jag åt "frukost". Sen åkte vi moppe hem till Fredrik. Jag satt vid datorn och laddade ner min favorit-låt. Sen duschade Fredrik och klädde på sig. Vid 15.25 skjutsade Roger (Fredriks far) ner oss till tåget. Väl i Stan gick vi runt och kollade lite, sen gick vi och beställde biobiljetter. Sen gick vi och köpte ett par skor till mig, jag är verkligen SUPER nöjd! Vid 17.00 tog vi en sväng förbi Kungs Hallen (KH), det blev kina mat för våran del. SUPER GOTT! Sen var det bara en halvtimme kvar, så vi slog oss ner på Caféhouse by George. Sen gick vi in på bion, salong 11. Kollade på filmen. Die Hard 4.0, att rekomendera! Den var verkligen bra. Filmen var slut vid 20.45, så vi gick mot centralen hand i hand. Vi köpte glass på 7eleven, för att det var 20 minuter kvar tills tåget skulle gå och vi orkade inte stå på perongen. Så vi slog oss ner på en parkbänk i Stan, myyyyyyyys! Väl hemma hos Fredrik låg vi på hans säng och tog det lungt. Så han skjutsade mig till mormor&morfar för ungefär 30minuter sen. Verkligen bästa dagen på länge BABY<3 Tack så jätte mycket!

JAG ÄLSKAR BARA DIG<3
/C

11.E AUGUSTI, my sweet fifteen!

Dagen började med stallet klockan 09.30, var klar vid 13.00! Sen hem, duscha och tvätta håret. Sen klädde jag på mig, den blåa siden-klänningen blev det. Efter en stund kom mormor&morfar, sen Fredrik. vi fikade och firade mig lite smått. Sen åkte jag och Fredrik hem till min mormor&morfar, tog min moppe och åkte och badade i Sigtuna. Super kallt i vattnet tycker jag (BADKRUKA). Sen åkte vi tillbaka hem igen. Efter en härligt middag på Mcdonalds åkte vi på långtur ute på landet. Vi stannade vid några höbalar som låg på en åker, satte oss på dom och bara kollade ut över allt det vackra. Med solen i ryggen och luften som blåste, kunde verken jag eller Fredrik ta miste på hur mycket vi verkligen älskar varandra när vi satt där tillsammans. Sen åkte vi vidare ut mot Odensala, då fick jag köra (a) Haha! Sen åkte vi hem till Fredrik, sen hem till mig och hämtade pengar och tankade min moppe. Sen bytte vi moped och åkte och tankade Fredriks. Sen åkte vi hem till honom och myste en stund. Så jag kom nyss hem från honom, underbar födelsedag. <3 Tack alla som gjorde den oförglömlig! :)

/C

DU

Jag tänker ofta på dig och oss, men jag finner bara negativa tankar. Dom possetiva finner jag aldrig längre!
Det sorliga är att jag fortfarande lever för dig, men vad lever du för? För att vara fri. Vad ska du då med mig till? Som en fågel beredd att flyga och lämna allt, att du sticker och ljuger. Varför? Jag har alltid ställt mig den frågan, VARFÖR?


-

"Kärlek är en lek, ingen trygghet" / C

pärlan

Igår kom min PÄRLA! Äntligen. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge! Min älskling och jag var ute och körde lite.. Moped, en DYR leksak för barn 15+ ? Vilken människa kom denna roliga LEKSAK? Den ska få ett tack av mig, TAAAAAAAAAAAAAACK ! (;

178250-43

min Prins<3

"Efter regn, kommer solsken"

Så blev det idag. Fredrik var i Stan hela dagen, väntade på att han skulle komma hem! Men det gjorde han inte. Åkte hem till honom 2 gånger idag. Sen blev det för mycket. Så hans kära pappa Roger fick ringa och säga att ha skulle komma hem.. Så efter en lång stund av väntan kom han. Först blev vi "ovänner", men det gick snabbt över. Vi pratade ut om det som hänt, sen efter ett tag kom han.. Ställde sig bakom mig, la sitt huvud på min axel, tog sina armar runt mig och höll mig hårt och sa "-Jag älskar verkligen dig". Och JA, jag vet att du älskar mig och jag dig älskling. Men ibland blir det för mycket. Tänk dig för Fredrik!!! Sen gick vi in i hans rum, pratade en stund. Sedan åkte vi upp till min mormor & morfar, meningen var att han skulle lämna mig och åka hem. Men han blev kvar, vi ensamma hos min mormor & morfar, kunde ju bara sluta på ett sätt och det gjorde det. UNDERBART<3

Kommer sakna dig nu älskling, ons-tors utan dig! Ha så kul<3
TACK FÖR ATT DU FINNS ÄLSKLING!

JAG ÄLSKAR DIG ! <3 kysssssss.

min

" Jag saknar, tänker, längtar, älskar, gråter, skriker, ropar, drömmer & ALLT om dig F <3 "


dom

" Fredrik, jag älskar dig mer idag än igår, men inte lika mycket som imorgon! "


                                         Med dig vid min sida, kan jag besegra allt!
                                         178250-42

-

Om världen går under, vad händer då med oss hjärtat?


du

"Idag saknar jag dig. Precis som alla andra dagar, "




Finast i hela världen

Rar och söt som socker

En underbar pojkvän

Du är mitt allt Prinsen

Riktigt lycklig tillsammans med dig

Ingen mig, utan dig

Kan inte leva utan dig

Kom ihåg vad du betyder för mig hjärtat <3
JAG ÄLSKAR DIG ! / C

sant

            Jag minns varför jag föll för dig, varför jag alltid föll för dig ...... 

"Jag sitter i bilen och ser hur allt och alla åker förbi. Regnet slår mot rutorna, precis som tårar slingrar sig vattnet nedåt. det kanske är precis som du säger att vi är som ett sår, som alltid rivs upp igen. får aldrig tid till att läka klart. Det gör ont i mig, för jag vet att du har rätt. det känns som om att vi kör genom regnet för att hämta hem dig. Men vi stannar och jag kliver ur. känner hur regnet omfamnar mig. I önskan om att du ska stå där och vänta på mig vänder jag mig om. men allt som finns är bara regn, ett oändligt fall av tårar. det är nu jag minns vaför jag föll för dig, alltid föll för dig. Kanske är det just nu vi behöver tid ifrån varandra, så att vi kan läka alla våra sår, en gång för alla.Så tillslut kanske det bara finns ärr kvar, kvar av något smärtsamt men fint. eller vad tror du? "

miss you F

Kom hem nu Hjärtat!
Saknar dig så det gör ont! <3

Tänker på dig hela tiden. Nu var det länge sen jag hade dig i mina armar. Tryggheten som du ger försvinner när du gör det. Det blir tomt och rädslan kommer krypande. Kärlek är inte alltid lätt, men du gör allt mycket lättare genom att bara finnas till älskling. Tack för att du finns! GRATTIS på namnsdagen förresten...
                                                                                JAG ÄLSKAR DIG! <3
178250-41

RSS 2.0