nyårslöften 2008

Nu har året passerat så nu ska jag passa på att lägga ut mina nyårslöften så ni får se om jag håller dem.

*Jag ska bli bättre på att hantera sitiuationer.
*Jag ska få mina naglar att hålla.
*Satsa mer på skolan och få bättre betyg VT08.
*Vara lojal mot alla mina vänner, familj och pojkvän.
*Inte köpa så mycket onödiga kläder, smycken, väskor osv. (Blir svårt!!)
*Inte dricka och inte röka.
*Bli bättre på att blogga.
*Spara pengar istället för att slösa.
*LEVA LIVET FULLT UT OCH SKITA I ALLA IDIOTER SOM FINNS!

Gott nytt år !


31/12-2007

Ikväll blir det inte så mycket av nyårsafton. Men vid tolv-slaget ska jag träffa min älskling! Årets sista dag och början av det nya året ska "firas" med Fredrik.


Nu har jag tänkt att sumera mitt år som gått, jag kan börja med att säga att året gått fort. Jag har haft mer lyckliga stunder detta år än förra och jag ska nu ÅR 2008 leva ännu lyckligare. Jag lägger även upp mina nyårslöften på bloggen senare ikväll. Så ni får gärna läsa lite senare.

  •  Året började med att Emma gick bort. Jag tänker på dig! Vila i Frid min ängel.
  • F´s födelsedag, alla hjärtans dag och många andra dagar har spenderats med Fredrik.
  • Idré-resan med familjen Nilsson var något av årets topp 10!
  • Kärleken mellan mig och Fredrik har blivit mycket starkare, vilket hjälpt mig väldigt mycket.
  • Betygen jag fick i Juni07 var jag väldigt nöjd med och det gav mig bra självförtroende.
  • Pommery var en stor del av mig fram tills nu i november.
  • Dom som är mina vänner nu har bevisat vad jag betyder för dem.
  • Sommaren spenderades på utlandssemester med familjen Hassel, Gräsö och hemma.
  • Resan med Frida till Öland med båten var en av de bästa i mitt liv.
  • Sommarkvällarna jag spenderat med vänner och familj(ink. Fredrik) är oförglömliga.
  • Hösten var mysig och det blev mycket filtmys och varmt te.
  • Det sista jag vill göra är att TACKA alla mina vänner, min familj och min älskade pojkvän för att ni ställt upp för mig och gjort mitt år bäst! Ni har gett mig självförtroende.

prommis och donken

Jag hade ställt klockan på 07.45 men segade ur sängen vid typ 8. Sen gick jag och Tessi en låååång promenad. Jag tror jag snart ska gå och hämta henne, så jag och valpis får mysa ikväll. Men åter till dagen. Älsklingen ringde vid 12, så vi träffades 13.30 och åkte till Edsviken. Gick förbi Frida och sen tog vi en mysig prommis runt sjön. Lunchen spenderades på donken och sen begav vi oss hem till mig. Så vi har legat i min säng och bara myst och sådär. Så jag har precis sagt hejdå till min prins för han ska ner och träna. Skriver mer ikväll!

Men nu ska jag gå och hämta Tessi, sen ska vi äta hundkex och bara mysa. 


mys

Vi hyrde "På smällen". Haha, den va både rolig och känslosam. Jag kan verkligen rekomendera den!
Vi hyrade film och köpte godis, sen har vi kollat på filmen och lite på Junior VM i hockey. Jag har verkligen världens bästa pojkvän! Goare får man leta efter. Kommer kännas tomt att sova inatt, jag saknar dig F.

Men nu är det nattinatti för imorgonbitti ska jag ut och luffsa med denna ruffstuffs!
image88

tips?

Det är så att jag äntligen ska få min laptop. Jag har kollat på massor och tänkt men jag har fastnat för Appels Macbook för 12.900kr. Den är liten och proppad med roliga grejer. Perfekt för mig som aldrig laddar ner filmer och endast skriver i min blogg och skriver dokument. Så vad tycker ni? Ska jag satsa på denna skönhet? Och i sånnafall, vilken färg? Svart eller vit?


image87


godmorgon

Vi vaknade vid 11.40, själv vaknade jag faktiskt av Fredriks stora blöta kyss. Men nu är det frukost och sen duschen. Måste börja sätta lite fart för vi ska snart iväg med hans föräldrar. Igårkväll blev det mys framför tvn, vi drack te och bara mös. Vi kom väl i säng vid 00.15 ungefär. Vi låg och pratade lite om allt möjligt och sen kliade mitt hjärta mig på ryggen så jag somnade nästan. Sen var det min tur så jag kliade Fredrik på ryggen och han somnade väldigt snabbt. Under natten vaknade och kysste och mös lite grann, men sen somnade vi om igen. Min goaste pojke<3

Ikväll ska vi hyra film och bara ha en skön hemma-kväll.

2 dagar kvar!

mysdag

Om jag sammanfattar dagen KORT, den har varit perfekt!
Underbar faktiskt. Men nu ska jag och min älskling dricka te och mysa framför tv.n, sen ska vi sussa.
Godnatt och sov gott, för det ska vi göra!

myspys med F

Idag har jag och min goa pojkvän varit i Sickla Köpkvarter och shoppat lite. Min älskling hittade två jätte fina Peak-tröjor på Best of Brand och jag köpte en mascara och hårspray på h&m. Som sagt, hittar aldrig något på rea. Men det var mysigt. Så vi gick runt där och sen på Stadium såg vi Johan Ulveson(bild), han från TV3s "Sing a long". Efter vi gått i dom butiker vi ville begav vi oss in mot stan. Vi tog en mysig prommis från Slussen, genom Gamla Stan så vi slutligen hamnade vid Hötorgets T-station. Så vi tog tunnelbanan till Rådmansgatan där vi slutligen hamnade på JENSEN`S BÖFHOUSE på Sveavägen. Super mysig middag med min älskade Fredrik. Vi kom hem för ca. 50min sen, men nu är min sötnos på träning och jag är ensam hemma med hans lillebror. Ska snart dra mig mot tvn och kolla på Pyramid, det är någon film på ettan. Om den inte är bra sätter jag väl på någon annan film och längtar efter att min älskling ska komma hem så det bli bubbelbad. Men jag skriver mer om jag hinner/orkar.
Kommer ju ha tråkigt ett tag nu, så det bli nog måååånga inlägg.

image86
Sickla Galleria

fredag

Idag är en riktig seeeeg-dag. Det känner jag, men nu har älsklingen vaknat så jag får väl sätta fart. Idag blir det Fredrik och vi ska nog ta en "rea-runda". Men som igår hittar jag väl en tröja och självklart inte till rea-pris. Men vi får se. Jag skriver mer om mina olyckliga köp senare för nu ska jag duscha och käka frulle. Sen ska jag möta Fredrik, see you !

natti

Middagen hos Hassel´s var super faktiskt. Jag kom hem vid 19.30, har varit trött hela dagen. Slappat framför tv.n och träffat mormor&morfar är vad jag gjort nu på kvällen. Har även pratat med min älskling som jag inte sett på hela dagen i ungefär 1h. Vi försökte planera morgondagen, men blev inte så lyckat. Men vi skulle prata mer imorgon, eftersom min älsklings mobil dog. Men nu ska jag sova, sussa sött!

middag hos Hassel

Ja, shoppingen gick som jag trodde. Ingenting på rea, men hittade en svart jätte söt tröja. Efter åtbegav vi oss till familjen Hassel och vi har nyss vi kollat på tv. Så nu sitter jag vid Fridas laptop och hon vid andra datorn. Snart är det middag iallafall, efter maten är det dags att spela ps3 med Fridas lillebror Johan. Jag sitter faktiskt just nu och tittar i nya h&m-katalogen. Ska nog beställa en hel del därifrån. Senare tar jag ocg Fridus en prommis med doggen och Fridas ska förmodligen träffa Han, med stort h. Men det är nog sent. Vi ska iallafall bada i poolen och bara ta det lungt ikväll. Fredrik har inte hört av sig sen klockan 12 och han är på träning, så jag ska snart ta och ringa till min älskade bebis.

sitter och kollar på bilder sen i sommras, *saknar!
image82image83

torsdag

REA, mellandagsrea.
Japp, det blir min dag. Shopping med mamma, inte för att jag kommer hitta något på rean men till vanligt pris! Haha. Sen senare blir det middag hos familjen Hassel. Frida har tjatat så och jag vill ta hem min julklappar. Men nu ska jag börja sätta fart och bege mig. Men jag skriver mer om mina olycklig köp senare.
Bye.

god eftermiddag

Förmiddagen började med att jag satte på mig kläder och begav mig till bussen. Nere vid stationen mötte jag min älskling och vi stack för att kolla på julrean. Hittade inget, så vi gick till ica och handlade lite grann. Väl hemma blev det tacos, vi är såååå duktiga på att laga mat ! Haha. Så jag, älsklingen och hans lillebror käkade middag. Vi vaknade nyss efter att ha sovit ett tag. Det var skönt och behövande eftersom min älskling gick upp så tidigt imorse. Men nu är det bubbelbad, ps3, film och godis som gäller.
ha en trevlig kväll, bye !


26/12

Gick upp för inte så länge sen, men idag blir det nog Frida eller Fredrik. Om det blir Fredrik så blir det en skön ensam-hemma kväll med bubbelbad, tv, ps3, svullning och mys. Väntar bara på att telefonen ska börja ringa. Blir det Frida blir det andra bullar, för då ska vi ta en prommis, köpa godis och kolla på en film! Men det återstår att se, men jag skriver mer ikväll.

caio!

lycklighets test or something

Hur lycklig är du?
[x] Du har en pojkvän/flickvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[] Det finns en pool på din gård.
T 0 T A L: 5

[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
T 0 T A L: 8

[ ] Du har över 50 kompisar på Facebook.
[ ] Du har bilder på Facebook.
[ ] Dina föräldrar låter dig ha bilder på Facebook.
[x] Du får tillåtelser.
[x] Du samlar på något normalt.
[x] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[] Du går på någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
T 0 T A L: 5

[  ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[x] Du har bra självförtroende.
[x] Du har aldrig fått IG i något ämne.
[x] Du har vänner.
T 0 T A L: 5

[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett nick.
[] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela texten från 5 låtar.
[x] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.
T O T A L: 8

Plussa ihop alla siffror.
Multiplicera talet med 3
Jag är 93% lycklig. Jippey!

tack min älskade

Idag firade jag och Fredrik våran 2års dag. Vi åkte till siba och köpte ett spel till PS3 och sen har vi svullat, kollat på tv, film och ätit middag med familjen. Mycket mys och kyssar blev de. 1,5 timme under täcket var det värt. Julklappen jag fick var så otroligt vacker. Men det bästa var endå det du FRÅGADE mig Fredrik. Tack, tack för att du gör mitt liv värt att leva. Förlorar jag dig, förlorar jag allt! Jag fick ett hängsmycke till min guldkedja. Tusen tack älskling. Det är ett diamant-hjärta med 2 små hjärtan i, ett för mitt hjärta och ett för Fredriks (bild1). Av mig fick Fredrik en WESC t-shirt. En blå med guld-text. Underbaraste julen, 2008 kommer bli det bästa året. Imorgon blir vi ensamma hemma hos Fredrik så vi ska väl ta ett härligt bubbelbad, svulla julgodis, spela ps3 och kolla på film/tv. Nyårsafton 07/08 med älsklingen kommer bli bäst!

Jag hoppas att du förstår hur mycket jag älskar dig mitt hjärta<3

image63image64

julafton 2007

2 år med min älskade Fredrik. Tack för allt du gjort för mig älskling. Det är dig jag lever för!

Julafton blev bra, julklapparna va super fina och stämmning underbar. God mat, godis, datorn och ps3 det blev min julafton. Men nu ska jag sova, för imorgon blir det älskling.<3

23/12-07 sömnlös

Ställde klockan på 9, men pallade inte gå upp så låg kvar i sängen. Vid 11.30 åkte vi (jag&plutten) och julshoppade inne i stan. Supermysigt. På tåget pratade vi och mös. Det känns att vi varit ifrån varandra och att det behövdes för vårt förhållande! Väl inne i stan gick vi både på Åhléns, NK, Gallerian, H&M, teknikmagasinet och en rad andra butiker. En mysig "jul-lunch" blev det i Kungshallen bestående av kinamat! mummmms*. Efter det begav vi oss mot Hötorget, sen hemåt. Väl hemma framför den lilla granen i rummet blev det mys och ja, en rätt mysig timme under täcket. Kom väl hem runt 19 och har sen dess suttit och kollat klart på Andra Avenyn! Så jävla härlig serie. Gick och la mig vid 12, men vaknade för ett tag sen och behövde skriva av mig om min dag.
Dagen finaste citat av Fredrik: "Du är min vackraste prinsessa"

Somnade efter jag hade läst sms.et från min älskling.
Han är verkligen sötast i världen.

sms mottaget från: FREDRIK ÄLSKLING<3
                                    24-dec-2007  00:09
Godnatt MIN underbara älskling<3! Dröm sött! ÄLSKAR DIG hjärtat<3:$
GOD JUL älsklingen MIN! 2 underbara år med dig nu hjärtat:$!
p.s nu är det den 24.e:$<3!
F<3C


hemkomst

Såååå skönt!
äntligen hemma i Sverige igen.

Flygresan var seg men kollade på typ 3 filmer och sov. Väl hemma på Arlanda så fick vi vänta på våra Taxfree-varor! Sen landade vi på F-piren så vi fick gå en rejäl bit. Sen pass-kontroll och hämta väskorna. Ute vid ankomsthallen väntade mormor&morfar. Åkte hem och tog det lite  lungt och sen iväg till ishallen, min älskling spelade match och jag hade redan missat 1timme. Men jag åkte dit och kollade klart på matchen som dom vann med 15-1. Min prins gjorde både mål och assist.

Väl hemma hos familjen Johannesson var det julpyssel. Doften av julbak och julgran, så härligt! Vi mös och kysste länge, kollade även på tv. Sen åkte vi med Roger ner till coop och köpte GODIS! Sen har vi svullat hela kvällen medans vi kollat på tv och filmer! Somnde även i hans knä. Mys blev det iallafall hela eftermiddagen och kvällen. FAAAN vad jag saknat dig! <3

Imorgon blir det julshopping, jag och älsklingen! Men nu ska vi sova! <3
Sov gott, för det ska jag !

Karibien dag4

Sjuk, som vanligt! Ont i hela kroppen. Vaknade tidigt så vi tog en prommis på stranden. Illa mående försvann sakta och efter vi gått en timme var det dags för frukost. Blev nästan bara annanas, sååååå gott ! Dagen spenderades på stranden, med volleyboll och surfing. Hittade även min älsklings julklapp.


Karibien

Resan var jobbig. Det känns i hela kroppen att jag inte kommer klara av detta. Att vara utan någon som man ständigt håller om är verkligen svårt. Hotellet och stranden är suveränt! Vit sandstrand med klarblått vatten. Men Fredrik är endå det finaste jag har !


'F

På tal om ingenting, jag följer kanske med min älskade plutt på en härlig semester i början av nästa år, helt sjuktunderbart. <3
image62

mys-pys tisdag

Ruskigt seeeeeg imorse, låg i sängen till typ 07.20.
Kom inte försent iallafall. Blev klar med min krönika och fick MVG på mitt samhälls-arbete, YEES!

Skolan var som vanligt igen, tråååkigt.
Men efter skolan så cyklade Fredrik hem till mig och jag drog förbi affären och handlade. Sen blev det plugg nån timme. Medans min älskling pluggade bakade jag en sockerkaka. Till middag åt vi våfflor, med glass. Så gott !
Sen har vi bara myst resten av kvällen. Men nu ska jag duscha och sen är det dags att sussa.

Sov gott .

2.e december 2007

R.I.P Jesper Jakobson
Sov gott bland änglarna.

1 december

Lördag, tråkig som vanligt. Suttit med läxor typ hela dagen och kollat på 4 avsnitt av "Andra Avenyn".
Spanska och religon, så himmla tråkigt. Men snart åker jag, skönt.

Ikväll blir det Fredrik, mys.

RSS 2.0