"solsken & mys"

Gick upp sent, det tog lite tid att vakna och sådär. Men sen har det varit full fart hela dagen. Jag och min kära syster begav oss först till täby C, där vi små-shoppade lite nödvändiga vardagsprylar och lite att ta med till fjällen. Lunchen spenderades på donken och sen har vi myst runt på stan hela eftermiddagen i härligt solsken. Med mig hem gick jag en kofta, en mössa och en canada goose väst. Känner mig rätt nöjd faktiskt. Vi myste lite på CH by George också, muffins och varm choklad. Är helt slut, vi är så gott som döda! Men vi har haft det riktigt mysigt idag!

Men nu ska vi äta något och kolla på tv/film och sen ta det lungt resten av kvällen. Vi kom nyss hem så vi behöver koppla av lite....
Ciao!


      + lite andra prylar.
              Dagens köp!


"bubbelbad"

Sen sist har jag hunnit plugga och tagit ett långt, varmt och skönt bubbelbad. Jag är faktiskt stolt över mig själv. Idag lyckades jag komma fram till vad jag ska plugga till! Det kommer bli tufft men jag ska kämpa och NÅ mitt mål. Så jag måste satsa ALLT nu! 10 år kvar, sen är jag förmodligen färdigutbildad. *Hoppas tiden går fort*

Men nu ska jag kolla på "Om ett hjärta" igeeeeeeeeeeen. Sen är det sova som gäller. Imorgon är det shopping och mys med syster.

Så godnatt på er!

"LUGNT"

Dagen har spenderats med lugn. Först åkte in till stan och gjorde mest ingenting och sen förbi KS och sen förbi F ett tag. Så jag har inte gjort mycket alls. Bara tagit det lugnt precis HELA dagen. Det är väl bra de så jag bli frisk någon gång. Det blev bättre med medcinerna iallafall så jag mår helt okej. När jag kom hem från stan kollade jag på min nya väska som jag ska ha med till fjällen, fast den är liten så det blir som handbagage. Sen har jag ätit lite middag och sen har jag kollat på dvd "Om ett hjärta" så nu är jag riktigt trött och har lite feber...

Imorgon ska jag och min kära syster shoppa inför skidresan, jag ska iallafall köpa en canada goose-väst och lite andra smågrejer. Men nu måste jag verkligen plugga, ADIOS!

"om ett hjärta"

Jag bokade filmen "Om ett hjärta" för några dagar sen och den släpptes idag. Så jag har fått hem den!
JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! Det är den bästa svenska serien på riktitgt länge. Så nu ska jag gå och kolla på min älskade film som jag kommer göra många dagar framöver!

Om ett hjärta

"framtiden"

Det skrämmer mig faktiskt att tiden går så fort, jag hinner knappt med allt. Det kändes som om det var igår jag träffade Fredrik och det är faktiskt snart 3 år sedan. Jag är lycklig tillsammans med honom. Han ger mig så mycket trygghet och kärlek. Men att tiden går så fort är jag riktigt rädd för. Det är snart dags för mina 3 år på gymnasiet, vilket det nu blir får jag vänta och se och sen ska jag plugga vidare på högskola och/eller universitet. Det är bara tre saker jag vill satsa på och det är Egen företagare inom hus&hem, Thoraxläkare eller något inom Media. Men det är svårt att ta ett kliv ut i stora världen. Jag satsar och fösöker göra allt mina drömmar önskar. Man vet ju aldrig när livet tar slut och jag vill uppleva saker jag lovat mig själv. Vissa saker kräver bra ekonomi och då gäller det att använda huvudet och skaffa sig en bred utbildning som leder till bra arbeten. Det finns mycket som är viktigt i världen, som vi inte bryr oss om. Politik, skolgång, sjukvård och äldreomsorg är några saker jag själv skulle vilja ändra på. Vi ska ge alla människor lika mycket frihet. Alla människor både kvinnor, män och barn ska få lika sjukvård. Vi måste hitta en balans inom politiken, så att Sverige inte blir ett land som tar från de fattiga och ger till dem rika. Vi måste ta hand om våra barn, ungdomar och äldre på ett hjärtligt sätt. De behöver hjälp inom samhället idag och vi som kan göra något och förstår oss på världen måste hjälpa till. Det finns så mycket vi människor skulle kunna ändra på, men varför gör vi inget? För att vi vet själva att det handlar som vad politikerna säger... Jag tycker att vi har för lite rätt som människor i sverige, vi unga måste få vara med och bestämma mer hur samhället ska styras och se ut, det är samhället vi ska leva i!

image108
     Mitt drömyrke är att bli thoraxtläkare eller skaffa eget företag!

"ikea & dvd"

Trippen på ikea tillsammans med M var mysig. Gick runt och kollade på typ allt! Sen käkade vi lunch. Jag köpte massor av doftljus och ljuslyktor osv. Så nu luktar mitt älskade rum jätte gott! Jag tog en liten tur nere på stan också innan jag till slut begav mig hemmåt. Sitter framför datorn och är helt slut.

Jag har feber och nu ska jag kolla på "Om ett hjärta" i några timmar.
Min favvo-serie!


                          Lite bilder från igår. *klicka för större bilder

"måndag"

Vi möttes vid centralen och tillsammans begav vi oss mot zinken. Där spenderade vi någon timme på donken och efter begav vi oss mot slussen ihopp om att träffa några roliga att umgås. Vi tog en "härlig prommis genom staden" men tillslut blev det lite tråkigt och tog tunnelbanan till centralen. Där köpte vi en juice och lyckades hitta en trevlig kille som satt och väntade på sitt tåg mot Östersund. Vi satt där med honom och fördrev typ 2 timmar men vi hade väldigt trevligt haha! När han skulle åka så tog vi tunnelbanan mot slussen och hoppade på bussen hem till mig. Väl hemma så gjorde vi i ordning varsinn smothie och satte oss i soffan och tittade på film tills vi somnade typ.

I morse vaknade vid 10 och gick upp och åt frukost. Nu ska vi snart åka till ikea och kolla, någonting får man alltid med sig hem därifrån hehe

puss / matilda

"hemma igen"

Blev sjuk så det var tyvärr bara att vända och åka hem. Några timmar fick spenderas i en under stad iallafall och med mig hem fick jag tyvärr bara 2 par skor och en tröja. Men men det är sånt om händer.
Väl hemma begav jag mig mot sjukhuset och läkarbesöket gick bra, fick lite piller och fick gå hem. Efter sjukhuset begav jag mig mot stan för att sedan träffa Matilda.

Lägger in lite bilder när jag kommer hem!

"hejdå Sverige"

Godmorgon!
Nu ska jag bara packa ner det sista och bege mig. Jag längtar verkligen tills vi landat.
Fyra dagar och grym shopping, kan det bli bättre? NEEEEJ!

Jag är hemma onsdag morgon igen, vi ses min kära läsare!
Ni får hålla ut några dagar för sen kommer jag hem med mycket tips, mode och lite annat smått och gott!
Hejdå Sverige!

Puss!

"kärlek"

"Det gäller inte att hitta någon man ska spendera resten av livet tillsammans med, det gäller att hitta någon som man helt enkelt inte kan leva utan" /Cecilia

image103
Paprika Steen&Jakob Eklund från "Om ett hjärta" som blivit kärlek för mig!

"shopping & usla bidrag"

Vaknade sent, 12 gick jag upp. Stressade iväg mot stan för att träffa Tildy. Väl inne väntade jag på henne ett litet tag och sen kollade vi runt i affärer och sådär. Härligt med lördags-shopping. Med mig hem lyckades jag iallafall få ett jätte gulligt svart linne med två små fickor och ett par jätte fina örhängen för 10kr. Sen träffade jag tog vi en härlig och snabb fika på centralen. Sen vid 17.30 mötte jag min kära syster i rotebro, så vi åkte hem till och mig. Käkat middag, svullat godis och kollat melodifestivalen med USLA bidrag är vad vi har gjort under kvällen.
Älskling F, jag tänker på dig!

Imorgon åker jag på en härlig weekend till NY. Ska bli skönt!
Shopping och regn är vad som väntar.
Skriver imorgon, puss !


"planering under sportlovet"

V.8
Lördag: Träffa Tildy i Stan. Ta en fika och snacka skit, myyyyyyys.
Söndag: Åker på en härlig weekend.

V.9
Måndag: Bortrest
Tisdag: Bortrest
Onsdag: Kommer hem. Åker till Tildy och sover där.
Torsdag: Shopping med syster.
Fredag: Börja packa lite smått och sen vet jag inte riktigt.
Lördag: Packa klart och sen så ska vi bara ha en mysig hemmakväll.
Söndag: ÅKER TILL FJÄLLEN !

"längtar efter dig"

Just nu sitter jag och längtar efter dig, Fredrik. Jag mår inte så jätte bra, ont i huvudet och halsen värker. Jag fick tyvärr inte med mig något hem. Gud idag har jag verkligen svullat, käkat godis, kakor, resturangmat och semla. Helt otroligt att jag inte rullar fram nu! Har även pratat med min älskling, endast 3 minuter men det räckte. Han skulle precis köpa en vit stickad Ralph Lauren tröja till mig och skulle fråga om storlek.. Hann inte prata så mycket mer. Sen har mormor och morfar någon kudde som masserar av sig själv, så den har jag paxat nu under kvällen det är riktigt skönt.

Nej, nu ska jag ta och kolla på "Om ett hjärta". Satt nämligen uppe och kollade på alla 3 avsnitten till klockan 3 imrose, så nu är det dax att kolla om!
puss!

image102
     Dagens outfit

Halsband, Åhléns 189kr.
Tröja, H&M 98kr.
Jeans, Crocker 799kr.
Stövlar, Din sko 599kr.


"tar det lungt"

Nu har jag så ont i halsen att jag knappt kan prata. Så idag ska jag bara ta det lungt och shoppa lite inför resan på söndag och sen till fjällen. I natt sov jag sämst, vaknade flera gånger av ont i halsen. Saknar F så det gör ont, var han tvungen att dra iväg? Ja, tydligen.

men nu ska jag sätta fart, dagens och lite annat smått och gott kommer upp lite senare.
Puss!


"tips"

Jag tänkte lägga upp ett tips som faktiskt hjälpt mig att bli av med finnar och pormaskar.
Neutrogena visibly blackhead clear finns att köpa på apoteket och kostar runt 65kronor.
Den fungerar jätte bra på min hud och jag får väldigt sällan finnar nu. Jag tycker att krämen är skön och jag känner mig faktiskt riktigt mjuk i huden efteråt. En daglig scrub för finare hy!
Värt att prova, tycker jag iallafall!


 

"fjällen"

Idre fjäll vecka 10. Det kommer bli så härligt och jag längtar verkligen 
efter att spendera halva v.9 och HELA v.10 med min lillasyster. Vi kommer            
att ha det grymt skönt och avkopplande med mycket skidåkning, after ski
och mysiga fjäll-kvällar. Bada härliga bubbelbad och ha lite hemma-spa.
                                          Ooooh va jag längtar!
                                         Bild på stugtyp: Stuga Dähliehyttan
 











I denna lyxiga stuga kommer vi stormtrivas!

"15 timmar och 30 minuter"

Jag sitter här i min sköna gråa mysoverall och det är bara 15 timmar sen vi sågs, ändå känns det så jävla mycket längre. Jag saknar dig redan älskling, men vi får se till att vi lyckas. Visst plutten? Vi klara detta tillsammans.
Nu ska jag gå och sova en stund, för jag ska bli frisk från denna hemska förkyldning. Det har jag bestämt mig för!puss!


 
*klicka för större bild

"tårarna sprutar"

Matchen var spännande, men tyvärr så förlorade älsklingens lag med 9-10 mot SDE. F spelade jätte bra.

Sen kom det jobbiga, den jobbigaste delen av hela alltihopa. Att säga hejdå och släppa taget. Släppa och inte se varandra mer. Då kom tårarna. Sprutande tårar, rann ner för kinderna så dem blev alldeles blöta. Torka tårarna och kramdes vidare, kysste, höll om varandra. Det är alltid lika jobbigt när vi inte ses varje dag, 1 dag är jobbig och 3 veckor kommer jag inte överleva. Det är inte ens någon idé att försöka, för jag vet själv att jag bara kommer ligga hemma och gråta. Jag saknar dig! Jag lever för att älska dig Fredrik.

"prov och hejdå"

Sista lektionen var det oförberett SO-prov. Det gick uselt och jag hatar verkligen mig själv just nuuuuu !

När vi kom hem till F så packade han lite grann. Jag själv låg på hans säng och var lite smått ledsen. Men det var älsklingen också, vi kommer verkligen sakna varandra och det börjar kännas nu... Men vi gosade och hade det super mysigt under täcket ett tag. Jag kommer få spendera ett helt lov utan honom, DET SUGER!
Gråten sitter i halsgropen. Jag känner blodet rinna inombords, jag har helt enkelt börjat gå sönder redan!

Jag ska snart, om ett litet litet tag bege mig mot F´s match. Det blir den sista matchen för väldigt länge så jag hoppas dem vinner och att älsklingen spelar som en gud!

Efter matchen kommer det jobbigaste, att ta farväl av min prins!
                          Jag kan säga redan nu;
                       JAG SAKNAR OCH ÄLSKAR DIG !

"spanska"

Sitter på spanska-lektion, sååååå tråkigt.

Just nu längtar jag bara hem, så jag och min älskling kan gosa. Imorgon är jag ensam.
Kommer kännas blä. Ska vara hemma från skolan, jag är super förkyld. Jag längtar till den 9.e mars just nu.
 Hoppas jag överlever. I helgen åker jag på en härlig weekend och nästa söndag bär det av till Idre, ska bli riktigt skönt.

Nu nu ska vi sluta, bara svenska kvar.
Sen ska jag och älsklingen hem och mysa, gråta och umgås.

image95
     Dagens outfit

Armband, H&M 89kr.
Klocka, fick i julklapp.
Satinblus, från H&M 298kr.
Jeans, från Acne 1050kr.

"bättre inlägg"

Det ska bli bättre inlägg när jag blir frisk igen!
Just nu orkar jag inte så himmla mycket. Men mer tips, mode och outfits blir det förmodligen i helgen eller nästa vecka! HÅLL UT!

"saknar dig redan"

Skoldagen har varit jobbig. Jag är SUPER-förkyld och mår inte alls bra. Huvudvärk, feber och näsan rinner.
Kan det blir sämre? Nej!
Det kan bara bli bättre, att min älskling skulle komma hit nu. Men han är ju i globen och glor på hockey. Fast det blir inte bättre av att han åker på torsdag heller. Jag saknar dig redan plutten!

Har bara legat framför tv.n sen jag kom hem. Såg på film, sen "Andra avenyn", "Gilmore girls", "Greys Anatomy", "Extrem home makeover" och just nu kollar jag på "2900 happiness".

Nu ska jag ta och bädda ner mig, kolla på "Gossip girls" och "I huvudet på Gynning", vänta på min älskling och sova bort denna hemska sjukdom!!!!
*puss

"det är svårt"

skoldagen var seeeeg, måndag igen. Nu är det 4 dagar kvar till lovet. Men på torsdag lämnas jag för att lida i 3 veckor. Det är svårt. Väldigt svårt. Efter skolan har jag bara umgåtts med mormor och morfar, tvättat min moped och ätit jätte god lasange. Just nu väntar jag på att F ska höra av sig, sen är det lite plugg som gäller.

Ikväll ska jag kolla på älsklingens match, skriver senare om jag hinner/orkar.
puss!

"jag gör ingenting"

Det är söndag och jag mår riktigt bra. Sov rätt länge imorse och det behövde jag.
Kvällen igår spenderades med min älskling framför melodifestivalen och "Se upp för dårarna". Jag tyckte Sanna Nielsen var rätt bidrag att skicka till final, låten va fin och hon är en bra sångerska.
Senare på kvällen låg vi i sängen och bara möööööös. 1,5 timme tror jag att vi låg och pratade och gosade. Vid 00.30 var det dax för 11 timmars skönhetsömn.

Dagen idag ser rätt trist ut, F är och tvättar bilen tillsammans med sin far och jag gör ingenting. får väl sätta mig och plugga lite engelska och biologi.

Lördag

Vaknade runt 10 och väntade på att älsklingen skulle vakna. Vi skulle åkt till Stan, men jag åkte själv för att han skulle göra klart sin uppsats. Så jag och Tildy spenderade ett tag i stan och med mig hem fick jag ett par nya skidglasögon, riktigt coola roxy inför Idré.. Jag har sådan huvudvärk att jag tror jag ska smälla av.

Just nu sitter jag hemma hos min älskling och vi ska snart kolla på melodifestivalen och bara goooooosa.
Han vill ha godis och jag vill ha fruktsallad, vi får se vad det blir.
Men nu ska jag och min kära prins krypa ner framför tvn och bara mysaaaaaaa.


   
*Klicka för större bilder

översikt

Onsdag: Mös med älsklingen HELA eftermiddagen.
Torsdag: ALLA <3.ANS DAG spenderades tyvärr helt utan F som hade hockey.
Fredag: Var med älskling och gosade några timmar. 21.00 Mötte mormor&morfar ute på Arlanda, nu är dem äntligen hemma igen!

tisdag, bläääääää

Skolan har gått sååå långsamt och det var såååå tråkigt. På musiken redovisade jag och min grupp våran sång. Så jag har sjungit mig glad idag, sen hade vi B-delen(tala) på NP sista lektionen. Så just nu sitter jag hemma hos min älskling och gör mest ingenting. Saknaden börjar ta över allt nu, bara 1 vecka kvar.. Det är jobbigt. Jävligt jobbigt!
Men jag får väl se fram emot en kombination med först sol och sen snö. Allt utan F, usssch.
Längtar riktigt rejält till fjällen, ska bli sååå skönt. Jag och min syster kommer äga i backarna, Söndag V.9 drar vi!

Men nu vill jag att min plutt ska komma hit, så vi kan gå och myyyyyyyysa en stund!
Sen ska jag hem, skriva uppsats och plugga lite matte.
puss!

image96
        HAND I HAND, DÅ ÄR ALLT SOM BÄST!

söndag

Idag har jag bara tagit det lungt, min älskling kom förbi en stund när han skulle dela ut reklam med laget och sen körde jag hem honom på moppen. Sen har jag bara varit och shoppat lite, kollat på tv och slappat. Pratat med Fredrik i telen har jag väl också gjort en stund, guuuud jag saknar honom så. Nu vill jag bara att han ska ringa så vi kan prata lite. I love you my loverboy<3

lördag

Igår var jag iväg och shoppade lite smågrejer. Fick med mig ett halsband, en nyckelring, örhängen och ett alla <3.ans dag kort. Så jag var ute och åkte moppe typ 15mil. Haha. Sen när jag kom hem sat jag vid datorn lite och sen tog jag ett bad. Middagen spenderades framför "Desperate Housewives". Vid 20.45 åkte jag hem till min älskling. Så vi kollade lite på melodifestivalen, svullade godis och en semla och hade det allmänt mysigt.

kör en dagens

Dagens frukost: Ingenting.
Dagens klädsel: Vita tights, svart tröja, svart tröjklänning, skinnstövlar, lång stickad tröja och kappa.
Dagens godis: Ingenting.
Dagens dryck: Saft, te, latté och lite vatten.
Dagens längtan: Älskling och skidresan v.9!
Dagens låt: With you - Chris Brown.
Dagens plagg: Långa svarta tröjan.
Dagens avundsjuka: Jag vill också vara SUPER-bruuuuuuuuuun.
Dagens sämsta: Att Fredrik tränar nu på kvällen.-
Dagens bästa: Myspys med älsklingen exakt precis hela dagen!

bränna

Nu sitter jag här och känner att jag lyckats få en STOR äcklig finne på hakan. Den måste bort och det är fooooort.
Snart ska jag iallafall ta en lång och skön dusch. Det var riktigt skönt att sola, men precis när jag och mami kommit till Odenplan så sprang det in två beväpnade poliser där och jag blev livrädd. Men det var bara någon som kört rattfull och dem letade efter personen. Som sagt, det va riktigt skönt att sola men jag brännde mig i ansiktet. Så efter jag duschat måste jag smeta på aloe vera. Måste sova snart också, är helt sluuuuuuuuuuuut!
Hoppas alla får en bra kväll!

Nu är det dusch, tv och vänta på älsklingen som gäller.
puss.


WEEKEND

Japp, nu är det helg igen så skönt.

Skolan var lung idag faktiskt, riktigt skönt att sluta tidigt. Sen har jag och min älskling bara myst, vi har hyrt film och ätit pizza. Vi hyrde "Chuck & Larry" och den va riktigt bra faktiskt, super rolig! Rekomenderar den..
Så vi har slappat och myst framför tv idag. Han har precis gått och jag sitter med min uppsatt. F skulle träna, så jag får spendera kvällen ensam.. och längta tills han kommer hem igen! Helgen ser lung ut med rätt mycket skolarbete men jag fixar de.

Men hörrni, nu ska jag iväg och sola!
ciao!

dagens

Dagens humör: SUPERGLAD.
Dagens borde: Träna och göra läxor.
Dagens frisyr: Uppsatt med diadem.
Dagens klädsel: Skinnstövlar, acne jeans, brun adidas-zip, vit t-shirt och svart kappa.
Dagens planer: Plugga och kanske vara med Fredrik.
Dagens längtan: Mysa med Fredrik och päroncider.
Dagens fundering: När fan det ska sluta vara skitväder och bli vår på riktigt? 
Dagens beroende: Naturgodis och älsklingen.
Dagens tråkigaste: Inget än sålänge...
Dagens personer: Fredrik, syster och mamma.
Dagens roliga: F och jag låg i sängen och skrattade så jag började gråta. Haha!
Dagens låt: Shayne Ward - No U Hang Up.


SLappdag

Då var NP svenska delC också färdigt. Det kändes riktigt bra faktiskt. min uppsats lyckades jag helt okej med. Hoppas bara läraren också tycker de. Vi hade 2 lektioner på hela dagen, det va riktigt skönt. Först NP provet som jag blev färdig med 10.55, våran prov tid var slut 11.00. Sen klockan ett var det dags för hemkunskap så jag och min älskling gjorde en supergod risotto med kassler, lök, vitlök, ris, purjolök och lite kryddor. Den blev jätte god! Sen skulle vi ha 40 minuters rast innan spanskan men det blev inställd eftersom våran lärare tydligen är sjuk.. igen. Så jag och F gick hem till honom och sen var vi där och mös 20 minuter. Sen gick jag tillbaka till skolan där jag träffade min syster, så jag snackade lite med henne. Men hon slutade inte förs 15.20, så jag åkte hem.. 

Nu har jag precis testat att starta min moppe och den går super, så nu längtar jag bara tills det går att köra igen!
Men nu måste jag fortsätta med min novell/uppsats och vänta på att min älskling hör av sig!
Puss!

fettisdagen

ÄT-så-mycket-du-vill-dagen!
Nja, så är det väl inte riktigt men semlor är något vi i Sverige äter just på denna dag. Men även så fort dem kommit ut i butik efter nyår*. Även jag har lyckats klämma i mig en, fast jag är inte riktigt förtjust i semlor..

NP imorse, svenska A. Ja, det gick bra faktiskt. Dock lite lättare än jag föreställt mig så jag blev bara glad. Jag hoppas det blir ett VG på A-delen iallafall. På lunchrasten tog jag och min älskling en mysig prommis till ica. På sy slöjden har jag bara fortsatt med min väska som nog aldrig kommer att bli klar, haha! Efter skolan gick jag och f åter ner till ica, men nu köpte vi semlor. Sen en mysig prommis hem till älskling. Där vi mös med mackar, te och semlor. Läste lite i tidningen innan jag fick skjuts hem. Sen har jag och mami käkat pizza och sen har jag skrivit vidare på min uppsats som lyckas bli j*vligt bra faktiskt! Men det är enligt mig. Sen har jag duschat och just nu väntar jag på ett godnatt från min lilla plutt!



"I have your arms around me and I´m sooo lucky"

23.41

Det är så logiskt, alla fattar utom DU. Du har inte en aning.
Det är så logiskt, alla fattar utom DU. Du har inte en aning.
Att jag tänker på DIG precis just nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !


178250-95
JAG FÖLJER DIG VART DU ÄN GÅR ÄLSKLING!

studiedag

Jag och min älskling mös hela kvällen igår, vi kollade på film och tv. Vi kollade på "Kollo Papporna". Sen vid 22.30 satte vi oss ute i köket och drack te och åt mackor. Så det blev lite kvällsmys. Efter de fick jag tvätta min älsklings hår. Sen vid 23.30 gick vi och la oss. Hela natten har varit så underbar. Riktigt mysigt. Det va ju trots allt ett tag sen vi sov ihop. Lägger upp bilder lite senare!

Imorse vaknade vi vid 10.30, men låg kvar jätte länge i sängen. Så mysig. Vi har faktiskt alltid mysig. Sen frukost. Han behöll min kudde det står I <3 YOU på, sötnos! Sen har jag och mamma varit och shoppa HELA dagen. Har massor av nya kläder, det känns bra! En brun Adidas kofta, en svart tunika, en lång svart stickad kofta och sen har jag planerat mina köp inför skidresan.

Men nu måste jag kila, ska kolla på "Andra Avenyn" och käka lite wok. Sen väntar "Om ett hjärta" och att min älskling ska ringa mig!
Puss!

image97 
DU GÖR MIN DAG FREDRIK!

söndag

F och hans pappa hämtade mig vid 18.15, sen har vi hyrt film. Så vi har just börjat kolla på "Kollo-Papporna" men ska nu kolla på Siging Bee.  Efter det ska vi kolla klart på filmen och bara mysa. Så skönt med sov-morgon, så vi bara avnjuta denna söndag med mys och film.
Uppdaterar er senare.

Puss!


söndag

Jag har verkligen segat bort denna söndag! Jag har kollat på min dvd-box, sen har jag tagit ett skönt bad och suttit lite här. Ska snart bege mig hem till min älskling! För imorgon har vi studiedag, så ikväll blir det mys och sen sover jag där. Så det blir nog inte så mycket bloggande, men jag skriver ett inlägg ikväll! Men nu måste jag till ica en snabbis och sen hem och packa väskan och hem till Fredrik.

puss!


trött

Kvällen med älsklingen har varit mysig. F och hans pappa hämtade mig nere vid stationen runt 19. Sen har vi kollat på "Göta Kanal 2" på tv4 och lite på "Harry Potter", svullat lite godis och ätit glass. Men mest av allt har vi bara tagit det lungt och kopplat av. Lite massage och lite kliande på ryggen, det är skönt. Sen har vi och myst och gosat i hans säng jätte länge. Jag har verkligen världens bästa pojkvän! Du är allt för mig!
Min hälsa är det väl sådär med, jag är lite smått förkyld.

Så nu är det läggdax och imorgon ska Fredrik upp tidigt för han har match och jag ska sova ut för att bli friskare.
Nattinatti!

image94
TACK ÄLSKLING!

dagens

Dagens humör: Glad, lycklig och barnslig
Dagens borde: Träna
Dagens frisyr: Uppsatt i en toffs.
Dagens klädsel: Acne-jeans, svart tröja, skinnstövlar och Canada Goose
Dagens planer: Mysa med älskling.
Dagens materiella vill ha: Ingen aning.
Dagens längtan: Fredrik
Dagens fundering: -
Dagens beroende: NICOLINA
Dagens tråkigaste: Ingenting
Dagens personer: Fredrik, Nicolina och drygt 30 pers till!
Dagens roliga: Det snöar.
Dagens låt: -


vinter...igen

Japp, nu är det fullt med snö ute igen.  Mötte min syster vid 12.30, sen har vi pratat och planerat inför Idre-resan. Vi har även haft jävligt kul ute i snön.. Tog även en skön prommis med hundarna. Pulka, ja det va länge sen jag åkte men nu har jag gjort det igen! Alltid lika kul med just dig. Nu ser vi bara fram mot söndag vecka9. Ska  bli så skönt och roligt att åka skidor igen.

ska nu bege mig hemmåt och sen kommer älsklingen!
mer om det senare.
puss!

godmorgon

Lördag, det är helg och det är äntligen inte slaskigt ute längre! Kan det bli bättre? JA om våren kunde komma nu!
Skönt med en sovmorgon, det behövde jag verkligen! Nu väntar jag bara på att min älskade Fredrik ska vakna!
Sen ska han ner till ishallen och sen ska jag nog kolla. Men nu väntar duschen och sen måste jag käka lite frulle!
kvällen igår var lung, kollade på "The Holiday" och sen somnade jag!

Men nu ska jag sätta fart, uppdaterar senare!
Puss!

filmtajm

Nu har jag precis fixat lite med mina gymnasieval, det är verkligen svåra beslut att ta! Usch, det är riktigt jobbigt.

Filmen jag och Fredrik hyrde "Kärlek på menyn", va grymt bra! Den var verkligen både rolig, sorlig och underhållande. Så jag rekomenderar den verkligen! Så vi mös framför tv.n ett bra tag, sen va vi bara gosat resten av kvällen. Fast egentligen, vi har faktiskt myst hela dagen idag. F blev hämtad runt 20.00 för han har träning...

Jag ska nu insett att jag nog börjar bli förkyld, så nu ska jag kolla på min favvo-film "The holiday " och vänta på att min älskling ska komma hem! Längtar efter dig..
puss!

äntligen fredag.. igen

Sådär ja, nu är helgen här igen!
Skoldagen sprang iväg rätt fort. Matte och övning inför NA som vi kommer att ha på tisdag och torsdag nästa vecka. På lunchen käkade vi lite fort i matsalen och sedan gick vi och köpte godis nere i centrum. Sen var sista lektionen bild, vi hade figur-ritning. Det var jätte svårt, men väldigt kul. Jag fick även vara modell i 20 minuter. Efter skolan gick vi hem till F, sen hem till min mormor och morfar som är bortresta. Så vi har bara segat och tagit det lungt hela eftermiddagen. Kom nyss hem, vi hyrde film och beställde pizza. Vi käkade precis och ska nu kolla på "Kärlek på menyn". Resten av kvällen ska vi ta det lungt och mysa.

skriver senare.
Puss!


RSS 2.0