Onsdag

Min enda lediga dag från stallet på hela veckan,  jag behöver den. Måste köpa kläder!
Jag begav mig till Täby C med mormor och morfar. Jag letade allt från tröjor, till jeans, från jeans till sjalar, från hoods till t-shirts, ja allt! Jag hittade 3 saker, som jag blev ja, typ FÖRÄLSKAD i. Var ju bara tvungen att köpa dom. Det blev en typ svart väst, som man har över tröjor och skjortor och sånt, en ljusblå, långärmad tröja och en ljusblå WE/JL- mössa. Som jag ska ha i fjällen. :)
Vi åt Lunch på Taco-Bar, jätte mumsigt. Gick runt på spaning drygt 2 timmar till.
Efter det var en mysig fika kryddan. Vi slog oss ner på ett café, satt där 30minuter innan vi sedan begav oss hemmåt. Sen när vi kom hem, var en stund framför TV.n inte illa. Kollade lite på Poker-Fejs.
Innan jag begav mig ut yttligare en gång, nu till Fredrik. vi skulle träffas 20.50 utanför honom, jag hade inte stått där så lång stund innan han kom, sen påstod han att vi skulle gå in. -VAAH?, sa jag.  Helt paff. Klockan är ju NIO på kvällen. Aja, vi gick in en stund, HAN kollade på Lost och jag smygkollade lite då och då. Mysig kväll med dig hjärtat.<3 SOM VANLIGT.
Men nu är klockan runt 23.00, ska nog dra mig till sängs nu.
FREDRIK<3CECILIA
SOV GOTT ALLIHOPA !

tisdag

Ett tragiskt besked nådde mig,  min bästa vän ligger på sjukhus med svår hjärnskakning. Jag var på väg ut till stallet när jag slängde en tanke åt min bästa väns mående. Jag slog nummret och det gick fram toner, men inget svar. Hon som alltid svarar. Efter en stund ringde hon upp, jag frågade hur det var, hon svarade -Inte alls bra, jag ligger på sjukhus med svår hjärnskakning. Jag blev helt tom inuti, helt jävla tom. Jag försökte ringa Fredrik, men han var ju i stan med Lunkan och "pallar" ju inte svara då. Då blir han ju så cool, tuff och ball! Egentligen bara töntigt, men men. När jag väl fick tag på honom, så lyssnade han inte ens på vad jag sa. TACK, tänkte jag. Men men. Han sa igår att han skulle vara med mig en stund nu på eftermiddagen, men det blev inte så. Först Stan med Lunkan, sen ute med Lunkan, sen inne med Lunkan och där utanför honom stod jag, men neej då, han kom inte. När jag stått där i kylan i 40 MINUTER så kommer han. PALLA ! aja, nu är jag på dåligt humör och allmänt TRÖTT.
Nu ska jag gå och lägg mig en stund. Sova och drömma mig bort.
3LLEN<3C3CILIA


Även fast det bara var 4 dagar sen vi sågs Bästooow, så saknar jag dig verkligen. <3 :'(


måndag

Jag tillbringade största delen av dagen i stallet. Mockade, red och hade det allmänt trevligt med mig själv och Pommery . Vi jobbade skänkelvikingar och det gick super bra. Sen stack vi ut en stund och hade en liten men härlig galopp-tur. Sen tillbaka till stallet och stallbacken, satt av och ledde in Pom-Pom. Sadlade och tränsade av, tog av benskydden, borstade honom och satte på täcket. Sen fick han efter ett bra "arbetspass" gå in till sin älskade box och sina morötter.
Eftermiddagen och kvällen spenderade jag tillsammans med min älskade pojkvän. Tv-tittande, mys-pys och gos. Det var väl det vi hann med. <3

ADIOS AMIGOS!

söndag

Åkte ut till stallet vid 13.00, vi tog en snabbis förbi affären och handlade lite grann. Väl där, så träffade vi min älskade morfar. Efter att ha stått och konverserat med honom en stund, så drog vi oss till stallet. Väl där ute mockade jag och sen hämtade jag Pommery. Fixade honom och hade precis börjat jobba, när mamma ser en häst utanför ridhuset, med sadel och allt. Men ingen ryttare. Jag ber mamma hålla Pommery så skulle jag gå och ta fast den andra hästen, jag lyckades direkt. Jag började gå med hästen mot stallet, då ser jag en tjej komma gåendes längs vägen, jag frågade vad som hänt. Hästen hade blivit skrämd och hon hade rammlat av. Men hon tog hästen och jag sprang tillbaka till Pommery och fortsatte att jobba honom. Det gick super. :) Det blev mycket skänkelvikningar!




Men nu ska jag duscha och sen ta det lungt, åka förbi mormor och morfar och fixa min ipod och sen till min älskade Fredrik en stund, tror jag :) <3
CAAAAAIO :D

Gucci spring/summer collection 2007

Årets kollektion av Gucci´s handväskor, skor, solglasögon, kläder, scarfer, paraplyer, bikinisar osv, är verkligen en hit bland ungdomarna och kändisfolket. Det blir både långa köer och inga pengar kvar i plånkan efteråt. Men ändå känns det rätt onödigt att spara, när dessa snygga prylar lockar :)

 Så sött ipod-fodral. Perfekt till ipod-nano som du vill göra lite modern.

 Skit snygg handväska från Gucci´s spring/summer kollektion 2007. Lätt att ha på armen eller axeln, med en söt scarf runt om och med super bra fack plats för mobil, läppglans, busskort osv.

 Riktigt gulliga pumps från sommar kollektionen från Gucci, perfekt till vardags eller fest. Söt och liten klack, gör dom dessutom både snygga att ha på sig och sköna att gå i. Spännet framtill föreställer Gucci´s hästbett.

 Sommarens populäraste brillor, från Gucci. Svart kant med vit, lite tjockare båge med Gucci´s logga. Brillorna har även tonat glas.

Dagar går..

Dagarna bara rullar förbi, utan dig. Utan att få höra din ljuva röst i telefonen och utan ditt underbara léende. Utan alla helger, lov och semestrar vi skulle tillbringat tillsammans. Det är så hårt. En kamp och strid mot något så onödigt. Något som aldrig skulle hänt. Varför just du? Varför just du? Varför just du? Varför ingen annan? Det är frågor som aldrig kommer bli besvarade och såren vi alla har i våran hjärtan kommer aldrig att läka. Din bortgång har satt spår må du tro. Djupa, ömma och öppna sår och inget plåster i världen kommer kunna få ner smärtan en aning. För snart 2 månader sen gick du bort. Beskedet var hemsk.
Jag förstår verkligen att dina närmsta fortfarande lider.  Din mamma, pappa, lillebror, lillasyster, farmor & farfar, mormor & morfar, din pojkvän- som saknar dig och mår så dåligt att han inte ens kan gå till skolan. Jag tycker så synd om honom. Tänk vad han älskade dig, att han inte ens fick se dig en sista gång. Din begravning kommer nog vara den vackraste någonsin. Synd bara att jag kan inte åka ner, men det är så mycket just nu :/
Vi som hade bestämt för att träffas nu på sportlovet när du skulle komma upp.
Men det går ju inte nu, vi får se om jag åker in och träffar dina föräldrar, om dom kommer upp förståss.
Jag förstår vilket helvete det är för din mamma & pappa, dom saknar dig olidligt mycket.

Kära Emma, du sover säkert gott.
Hoppas du har det bra med änglarna.
DU ÄR SAKNAD!


R . I . P

Fredrik<3Cecilia

KÄRLEKEN TILL DIG TAR ALDRIG SLUT!

Fredrik<3Cecilia

Det gäller inte att hitta en person man ska leva resten av livet med, det gäller att hitta en person man helt enkel inte kan leva utan! Jag fann dig<3

Fredrik, jag älskar dig<3

ÄLSKLING, du får mig att vara stark.
Utan dig skulle jag verkligen inte orka leva. Du är mitt ljus i allt mörker och du får mig att åter igen resa mig upp igen efter mina fall! Du finns där för mig HELA tiden och du förstår verkligen. Men visar inte riktigt de. Men innerst inne så förstår du PRECIS. <3 Att älska och att bli älskad av dig är det bästa som hänt mig. Du är det absolut BÄSTA jag har. <3 Jag hoppas du vet hur mycket du verkligen betyder för mig. Det vet du också. Att få spendera mina dagar med och tillsammans med dig är så vädefullt!
Du är mitt allt hjärtat, du är min livskraft!

FREDRIK<3CECILIA, CECILIA<3FREDRIK.
Utan varandra är vi INGENTING!<3


JAG ÄLSKAR DIG OBESKRIVLIGT MYCKET !<3

RSS 2.0