Tisdag 30/10

Vaknade vid 09, var rätt seg. Så efter en härlig dusch var jag lite piggare. Jag och mamma fixade lite hemma, eller rätt mycket faktiskt. Det var ganska kul att rensa grejer och ta till vinden. Men tyvärr så har jag skolarbete även nu på lovet. Matte, engelska, svenska, samhällskunskap, kemi och fysik, dessa roliga ämnen får jag sitta hemma och ödsla mitt lov till. Nejrå, jag kommer kunna roa mig med min älskade F ganska mycket också tror jag. Iallafall, åter till dagen. När jag hade pluggat lite skulle vi åka och handla, så vi tog en sväng förbi Fredrik, jag skulle hämta filmen jag hyrde igår och lämnade tillbaka den. Vid 19.40 var jag vid ishallen, älsklingen hade match mot Almtuna och matchen slutade lika 4-4. Bra spelat! Så nu sitter jag här, men ska dra mig till sängs.

Imorgon är du ledig älskling, så då blir det DU & JAG !
Sov gott alla, för det ska jag göra <3 Jag älskar dig bebbe !! <3

ÄLSKLING

ÄLSKLING ! <3

Jag vill bara säga TACK, du är mitt ljus över dagen och du är mitt lung varje natt. Du är min livsgäldje, du är min medicin. Du är min och jag är din, du är hela mitt liv!
Du är en ängel och halva min kropp. Du är den bästa killen jag någonsin skulle kunnat fått! Du är den jag alltid önskat jag haft. Du är min styrka att överleva, du är min inre kraft. Du är FREDRIK<3 jag är bara Cecilia. Att jag någonsin skulle få dig var något jag inte trodde, men efter 6 underbara månader hände det. Jag hoppas att du känner som jag, att vänner var bra, men tillsammans har vi det underbart. Om du bara är en dröm, är det bästa att låta mig sova. Om jag skulle dö Fredrik, så är du rosen på min kista och jag skulle aldrig låta den vissna! Tanken finns i mitt huvud, men jag vet inte hur du känner. Du är det BÄSTA jag har. Snälla lämna mig aldrig, jag hoppas du alltid kommer stanna här hos mig. Du finns alltid när jag behöver dig. Jag vill ha dig här bredvid mig nu älskling! Jag är jävligt glad över att ha dig, du är tryggheten jag bär på. Att jag aldrig lämnar dig är något jag kan LOVA. Men ska aldrig säga aldrig, men jag kommer alltid stanna här hos dig. Om du faller, finns jag för dig. Jag skulle bära dig fram till målet. Om man tänker efter så är kärleken ALLT! Jag säger förlåt för allt jag klagat på. Jag lovar att mitt hjärta står i brand för dig, lågorna står i brand för allt du ger! Du tror att du vet vad jag känner, men jag känner så jävla mycket mer älskling! <3 Allt jag sagt är sant, utan dig baby tappar jag min balans. Du är glöden som brinner och allt jag bryr mig om. Du är den som får mig att orka leva, utan dig överlever jag inte!

ÄLSKLINGEN, jag ÄLSKAR dig föralltid <3:')
/ din bara din Ceciliaa!

Men nu ska jag bege mig hem till min plutt, vi hörs!


Till min älskade

Det tar år att förklara vad jag känner för dig, du bjuder alltid på den kärlek du har för mig. All den tid som bara du och jag delar tillsammans får mig att tänka på framtiden med varandra. Jag önskar du kunde le mot mig som förr igen men det händer ej. Jag känner att du älskar mig och jag hoppas att du aldrig släpper taget om mig. Jag kan inte vara utan dig en endaste dag. Du får mig på bra humör och jag andas dina andetag. För du lever i mitt inre tills den dagen jag är borta. Saken är den att jag älskar dig! Om jag får se dig gå med någon annan hand i hand, så kommer jag nog aldrig mer få se dig le. Så jag tar dagen som den kommer och tar det lungt, utan dig här bredvid så skulle nog livet vara rätt tungt. Du vet att jag inte kan leva utan dig! Jag älskar tiderna med dig när vi myser med varandra. Jag förklarar varje dag att min kärlek är sann och jag hoppas för din egen del att du vet de! Du får mig att känna mig som en gudinna. Men man kan inte gå tillbaka till något, men jag är lycklig med dig och jag hoppas att det föralltid är vi! Snälla släpp mig aldrig. Det enda jag vill är att du finns här, jag kan inte leva utan dig! <3




Det enda jag vill är att ha dig här brevid!
Jag kan inte leva utan dig Fredrik, för mig är du verkligen den ENDA rätta <3
Tack för att du finns, min bästa vän, min livskraft, min största ägodel och min andra halva som jag vägrar att tappa !
/ DIN C


onsdag

Simning med skolan, livräddning. Gick bra, väl tillbaka i skolan var det spanska.

Efter skolan åkte jag hem, kort efter kom älskling. Vi myste och kysstes, låg i min säng och F värmde mig. Kliade mig på ryggen så var nära på att somna. Men F var tvungen att åka, så jag följde med honom ner.  <3

Han har match i Gimo, så han är inte hemma förns vid 00.15 inatt !
saknar dig<3


söndag

Imorgon börjar skolan som vanligt igen, efter 3 dagars sjukdom på skolan!

Fredrik hade samling 10.00 i ishallen, men jag vaknade vid 10.20. Matchen börjar 12.00.
Igår köpte jag godis och cider, kom till älsklingen vid 20.00, vi kollade på nyaste Beck #24. Den var ruskigt bra faktiskt. Så vi hade det super mysigt, som vanligt hjärtat!

Åter till dagen, nu ska jag begav mig från datorn till F´s match, första seriematchen. dom spelar mot Norrtälje, kom igen Wings. På eftermiddagen är det hästen som gäller och Fredrik om han inte ska till "DEM" !

image59

 jag älskar dig till TUSEN !

snabbt inlägg!

Kom hem från Matilda imorse vid 11, åkte hem och tog det lungt. Sen åkte jag och morfar och handlade 2 liter mjölk. Sen åkte jag till Fredrik, jag var där ett tag. Vi pratade om gårdagen och lite annat. sen åt vi glass och han åt pizza till lunch, vi hade det rätt mysigt faktsikt! Sen skulle han träna, så jag drog. Vi åt middag hos mormor och morfar idag.

Men nu ska jag hem, umgås lite med mamma. Sen handla godis och åka till min älskling.
så jag har lite brådis !
sov gott, för det ska JAG <3


fredag 12/10

Förmiddagen vill jag inte prata om, eftermiddag spenderades med min älskade mamma. Åkte hem och åt middag. Packade sedan min väska, satte på mig min goose och gick mot bussen! Men just när jag kom fram till busshållsplatsen hade den tydligen varit tidig (8 min). Jag blev inte direkt glad, men gick till 80.an! Sen åkte jag till Matilda, så vi tog en skön prommis till konsum och köpte cider. Väl hemma hos henne, satt vi i köket och pratade, drack och käkade popcorn. Myyyys! Kollade sedan på Idol, Patrizia åkte ut. Jäkla skit. Efter idol gick vi och la oss.

-Vem är bäst i idol?

länge sen nu .

Pga. att vi inte fått igång allt efter flytten så har jag tyvärr ingen dator just nu!
Bloggar och sitter här när jag har tillgång till detta!

Tisdag; Skolan, sen hem och pluggade och fixade inför min idrotts-redovisning!

Onsdag; Skolan, sen åkte jag och mamma till stinsen. köpte en jätte söt tröja! (se bild) Sen blev det middag på donken och sen åkte vi ut till hästarna! Red dressyrpass, gick super bra ! Missade Grey´s Anatomy [FAAAN]

Torsdag; Fick reda på att skolan drabbats av magsjuka, något med maten att göra. Det var 2 lärare i B-enheten och jätte många andra lärare och elever sjuka! Dom vet inte vad det är! Men iallafall, vi gick stanna i skolan till 13.50, sen stängde dom skolan pga. lärarbrist och sjukdom! Efter skolan begav jag och Fredrik oss hem, myste och pluggade lite samhälls-kunskap!

image57 Ruskigt skön och söt, H&M 198kr

måndag

Ruskigt segt i skolan idag, fick håltimme sista lektionen så slutade tidigare. Härligt!
Åkte med F upp till Powerbike, han beställde något. Sen köpte vi godis och åkte hem till honom..
Han skulle plugga matte, så jag drog. Åt middag och sitter nu här,

Fast nu ska jag bege mig iväg, ska först sola och en till älsklingen för att göra samhälls-kunskap och idrotts-redovisning!

:D

söndag

Tog det lungt på morgonen, sen begav jag mig mot älsklingens match. Stod och pratade med F´s mamma. Matchen gick bra, dom vann med 3-1. Efter matchen åkte jag hem till Fredrik. Lillebroshan va hemma, så vi slogs om tv-appareterna. Men sen hamnade vi endå BÅDA 2 ute i vardagsrummet och kollade på 101 dalmatiner, haha! Sen kom älsklingen och pappa Roger hem, åt middag, kollade upp fakta till idrotts-grejen. Sen gick vi ut och mös i allrummet, kollade på Evan- den allsmäktige. Haha, ruskigt rolig faktiskt!

ADIOS!

lördag

Har fixat min nya gadebrob och lite sånt idag, tagit det lungt. Imorse kollade jag på tv och städade. Har pluggat lite matte också. Men nu ska jag bege mig hemmåt och sen blir det älsklingen och film <3 sov gott, för det ska jag !

skriver imorgon ,

F

YOU are the one and only for me <3


ons, tors & fre

Onsdag; Kort skoldag, skönt. Åkte hem och pluggade till fysik -och svenska provet. Tog det sen lungt hela eftermiddagen och kvällen. Kollade på Greys Anatomy, hoppade in i duschade och gick sedan och la mig.

Torsdag; Hade prov, gick ovanligt bra. Inte alls svårt. Jag och F hoppade över spanska-lektionen och åkte till Stan, mysigt. Vi kollade runt på kläder, nya ipod nano ja, massor. Sen gick vi och åt en härlig middag ihop. Tack älskling<3  

Fredag; Slutade tidigt, härligt med helg. Spenderade några timmar tillsammans med Fredrik, så vi gjorde matte. Sen tog vi det lungt, kollade på tv och åkte sen till coop och köpte munkar, åkte hem och mös lite till. Sen skulle min bebis på träning, så kvällen för mig var lung. <3


trååååååkigt

Har inget att göra, så spenderar lite tid med detta!

PERSONLIGT
1. Vad heter du? Cecilia.
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Agnes.
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Ingen aning.
4. Vilket stjärntecken är du? Lejon.
5. Vilken årgång är du? 1992.
6. Vart bor du? Stockholm.
7. Bott utomlands? Nej, men skulle gärna göra de.
8. Flyttat antal gånger? Två.
9. Vart skulle du vilja bo? New York eller Los Angels.
10. Vilken skolklass? 9B1, sista året.
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Polis, advokat eller egenföretagare.

UTSEENDE
1. Hur lång är du? 156 cm
2. Hårfärg och frisyr? Långt blondt ruffs, sne-bena och kortare lugg.
3. Ögonfärg? Blåa.
4. Mest nöjd med? Mina ögon.
5. Minst nöjd med? Min längd.
6. Skostorlek? 37, 36 ibland.
7. Glasögon? Ja, men bara när jag läser eller tittar på tv.
8. Har du några piercingar/tatueringar? Nej, bara i öronen.

FAVORITER
1. Filmer? The Holiday.
2. Låtar? Många.
3. Årstider? Sommaren såklart.
4. Mat/dryck? Kinamat eller sallad.
5. Djur? Hund och katt.
6. Färg? Svart, vit, grå.
7. Parfym? Lacoste - Touch of pink
8. Tv-program? Desperate Housewives 
9. Ämne i skolan? Lunchrast
10. Sysselsättning? Umgås, Fredrik och shoppa.

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? En svart kappa.
2. Vad använder du just nu för skor? Llacoste eller svarta stövlar.
3. Favoritfärg på kläder?  Svart, grå eller vit
4. Favoritmaterial på kläder? Ingen aning.
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Ett par nya jeans, en grå munkjacka och ett par höga stövlar.
6. Favoritaffärer? H&M, Åhlens, Feetfirst och MQ.
7. För hur mycket köper du kläder för i månaden? Beror lite på, ibland mer och ibland mindre.
8. Favoritmärke? Svårt.
9. Vad har du för tröjstorlek? XS eller S, beror på hus dom sitter.

DITT RUM
1. Stort, litet eller mitt emellan? Mellan
2. Vilken färg på tapeterna? Grå/vita.
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? Ek och ännu mer vit.
4. Favoritmöbel i rummet och varför? MIN SÄNG!
5. Vad vill du ändra där inne? Håller på med hela rummet!
6. Vad har du där inne av följande:
a) tv? Ingen.
b) video/dvd? Ingen .
c) dator? snart bärbar.
d) stereo? På datan.
e) telefon? Trådlös och mobil.
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Beror på vilket håll jag kollar åt! 
8. Vad gör du oftast i ditt rum? Myser med älsklingen, sover eller sitter vid datorn.
9. Favoritpryl i rummet? Sängen, älskar den verkligen!

BLANDAT
1. Vad heter din morfar? John-Erik
2. Var har du i din:
a) jackficka just nu? Nycklar.
b) skolväska just nu? Har ingen.
c) handväska eller liknande just nu? Mobil, nessecär, parfym, busskort, plånbok, läppglans, godis, glasögon, tuggummi och ipod.
3. Vad är du beroende av? Sol och Fredrik.
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? ACO.
6. Vad tror du på? Att alla människor har en god sida.
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Ingen.
8. Vad köpte du senast? Godis från Pressbyrån.
9. Har du nåt husdjur? Inte för tillfället. 
10. Vad bor du i? Lägenhet.

GREJER
Plånbok: En Dior.
Smycken: Örhängen, ring, halsband och armband.
Solglasögon: Från London.
Underkläder: Bh och string.
Naglar: Rätt långa och ljusrosa.

Tisdag

Sovmorgon 10 minuter imorse, skönt. Jag sov till 07.20 fast kom för sent också. Haha. Vi hade musik och slöjd idag, rätt tråkigt. På lunchen så åkte jag och älsklingen hem till mig, mysigt. Sista lektionen var svenska, var otroligt dryg faktiskt. Men skrev klart om Jonas Gardell, vi läser hans bok -"En komikers uppväxt" i skolan. Den är verkligen dålig. Men men, när lektionen ÄNTLIGEN tog slut begav jag och F oss hem till mig. Hade mysigt, låg i sängen ett tag. Men han stannade bara 20 minuter, han har träning om 55 minuter (21.00). Så han skulle hem och plugga sen träna. Men på torsdag får jag äntligen honom en hel eftermiddag <3 Blir nog Stan då.

sitter just nu och väntar på att mamma ska sluta, rätt långtråkigt. Men det är ju "bara" 53 minuter kvar.
ADIOS !

Helgen

Har ingen dator än sålänge, så jag skriver när jag få tillfälle för de.
Helgen var lung, Fredrik var på läger med hockeyn och jag var ensam hemma. Det var rätt tomt utan honom faktiskt. Men det fick gå, inte för att vi pratade i telefon eller nått. Men det var rätt skönt att vara utan honom. För imorse blev jag så glad över att se honom. Skolan var seg idag, riktigt j*vla seeeeeg. Hade bara tråkiga lektioner.
Men nu är det TV.n som gäller.  


RSS 2.0