"speeeeeex"

Måndag igen, engelskan utgick imorse eftersom våran lärare var sjuk. Sen på idrotten fick vi gå efter 20 minuter så jag och min älskling stack hem till honom och fixade oss inför speeeeeeex-foto! 9B1, vi var lätt den snyggaste klassen! efter skolan mös jag och min älskade pojkvän hemma i min säng och sen dess har jag inte gjort ett skit!
Tagit det lugnt eftersom jag nu upptäckt att det är både gräspollen och björkpollen ute.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan sova. 
Nattinatti!

"Planering v.18"

Måndag: Spexfoto med klassen och lämna in so-arbetet!
Tisdag: Vanlig skoldag, men ingen spanska!
Onsdag: Vanlig skoldag, men ingen spanska!

Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag är vi lediga. Ska sova hos min bebbe och vi ska gå på bio och/eller äta middag ute. Festa till det lite sådär till valborg! Det kan ju aldrig vara fel, sen åker F bort nån dag också så då får jag väl vila ut mig!

"dålig uppdatering"

Förlåt förlåt förlåt för dålig uppdatering bloggen!
Men nu när det varit "långhelg" så har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med nära och min kära Fredrik. Gårkvällen spenderades hemma hos Fredrik och vi åkte till coop för att köpa godis vid 21-tiden. Sen degade och myste vi hemma i allrummet till tvn.


Imorse vaknade jag tidigt och satt framför datorn redan vid 9-tiden och skrev min uppsats. Så jag har skrivit klart min uppsats om 11.e september, den ska lämnas in imorgon! Bättring med tiderna!
Vid 19-tiden åkte jag iallafall hem till min goa pojkvän och vi kollade på andra avenyn och parlamentet. Sen låg vi och myste i sängen en halvtimme!

Nu ska jag snart gå och sussa, godnatt!

"tröttis"

Jag vaknade tidigt, när Fredrik smsade. Sen började jag med min so-uppsats. Vid 13-tiden och fram till 17.30 har jag umgåtts med min syster. Vi hade jätte mysigt hela dagen, tog en paus på Djurgården nere vid vattnet. Åt middag på terrassen för första gången detta år.

Nu har jag precis pratat med Fredrik och ska bege mig till honom.
Kvällen blir lugn med massor av mys och glass!

"nya favvosajten"

http://www.people.com

"bryggan"

Sen sist har vi kollat på solnedgången och bara myst nere på bryggan. Sommarkänslorna är här, det är så underbart! Vi satt bara på bryggan och tog lite kort, pratade och myste. Bara vi 3, min syster och min pojkvän och jag. Dom två människorna jag älskar mest! Det var iallafall supermysigt. dock lite kallt men det var ingen fara. Solnedgången var i babyblått, babyrosa och persiko-orange, jättevackert!

Väl hemma igen har jag och min goa pojkvän myst i sängen och kollat på massor av bilder!
Nu är det snart dax att sova så jag säger godnatt!

Lite bilder från kvällen:
    


"shoppingmys"

Hämtade syster och vi tog en liten tur med moppen. Väl hemma igen så fixade vi oss och käkade lite lunch. Fredrik vaknade och sen pratade vi lite. Vid 12-tiden skjutsade mamma ner oss till stationen där vi mötte F. Väl inne i stan begav vi oss mot NK, där hittade jag ett par superfina jeans åt Fredrik efter de blev det H&M, 3 saker följde med mig hem (bilder imorgon). Lunchen spenderades på donken, där var det riktigt länge sen jag åt! Dagen har varit fin och det blev massor av fina kort tagna!

Nu ska jag, min syster och Fredrik bege oss mot bryggan och mysa i  solnedgången.


"ledig"

Nu är det fredag och vi är lediga från skolan. Dagen kommer spenderas med Fredrik och min kära syster.
Jag måste shoppa en hel del faktiskt. Nya jeans är ett måste iallafall! ikväll kommer jag umgås med mitt hjärta, hoppas han sover med mig, känner mig så ensam.

nu väntar jag på att F ska vakna och jag ska hämta min syster !
seee yaah

"torsdag"

Vi hade NP i matte imorse, B1-delen var lätt men B2 fattade jag ingenting av. Gissade bara massor!
På hemkunskapen lagade vi fin-middag. Den bestod av fläskfilé, klyftpotatis med tzatziki, jag och min älskade F lyckades utmärkt. Det blev jätte gott och efter sista lektionen som var spanska tog jag och F det riktigt lugnt i min stora härliga säng. Nu på kvällen köpte vi godis och sen har vi kollat på tv och myst! Underbar dag, med världens bästa pojkvän!

Nu är det snart dax att sova och imorgon ska vi plugga och shoppa, eftersom vi är lediga!
godnatt!

Tack för dessa underbar år med dig mitt glitterhjärta<3 /Fredrik

"mitt allt"

Våran dag idag, 2 år och 4 månader!
image147
Tack för att du är min! Du är mitt allt!

"skoljogg"

Dagen har bestått av NP i matte, pratdelen. Det gick bra! Spanska och musik, jag fick VG på instrument!
Nu har jag och min älskade pojkvän precis ätit lunch hos mig och snart är det dax att bege sig ner mot skoljoggen!
Efter joggningen väntar Fredrik och vi ska bara umgås en liten stund och sen måste jag hem för att skriva klart min uppsats om 11.e september!

pusssssss

"favorit"


mitt nya favoritmärke då det gäller smink!!

"Handlingsplan v.17"

Handlingsplan V.15

Skola/jobb - Skoljogg på tisdag och lediga på fredag. 3 inlämnings-uppgifter och ett fysikprov.

Helgen -  Kommer umgås med matildy och det blir bio med henne på fredag eller lördag.

Hälsa - Är just nu på topp! Jag ska fortsätta att vara lika duktig som jag varit 2 veckor nu. Det här kommer gå bra, snart väntar gymmet på SATS!

Övrigt - Bara 53 dagar kvar tills vi åker, såå skönt! Shoppingsugen som vanligt, så i helgen väntar nog lite shopping.

"vi är globala"

"Du är global" det har jag lärt mig idag, hahaha. Min uppsats om FN är nu avslutad, bara egna tankar och sammanfattning kvar. Känner mig nöjd!
Vid 20-tiden solade jag, det var härligt! Varmt och skönt, jag längtar verkligen till sommaren!

Nu är jag trött och sliten, snart dax att ta en dusch och sen sussa.
sovmorgon till 8.20, woooow!

Puss och godnatt! /C

"ny vecka"

Jag var trött och less imorse, så det tog lite tid att komma iväg. Kom precis till engelskan där vi kollade på film. På idrotten hade vi pingis och innebandy, hahahaha! Så dagen har varit lugn, kollade på film på EA-lektionen också. Skuttade hem till F ett tag och kom nyss hem, nu ska jag sätta mig med min FN-uppsats.

ikväll blir det solning och tv-tittande för mig.
pusssss


"dagens man"

Freddy Åsblom

"lördag"

Jag åkte till stan och mötte matildy på söder. Vi tränade på gymmet 1 timme och sen solade jag. När vi var klara hade klockan sprungit iväg och det var middagsdax, det blev pizza för mig och pasta för M. Begav oss mot Nacka för att sedan återigen in till stan. Strosade runt på stan lite och sedan tog vi tåget. Kvällen ska vi inte tala om, men jävligt kul hade vi! Visst?

Vi sov iallafall bara 4 timmar och vid 13-tiden blev det frukost, pannkakor med smoothie! *mums.
Vid 14-tiden åkte jag hemåt, fint väder och jag njöt massor. Sommarkänslorna börjar komma fram, helt otroligt. Mamma hämtade vid vid KS och sen köpte vi glass!

När vi kom hem satte jag mig med min FN-uppsats och den börjar bli riktigt bra! Tog en paus och kollade på parlamentet och nu sitter jag här. Snart ska jag sussa, men först 2 bilder från gårkvällen!

  *klicka för större bilder!


"min kära syster"

image152
jag älskar dig tills mitt hjärta slutar slå!

"planer för kvällen"

Just nu sitter jag här med min syster som jag hämtade för nån timme sen, vi har käkat glass och ska snart bege oss ner till bussen. Sen åker jag vidare mot stan och träffas matildy. Först ska vi träna och sen sola. Skönt!
Ikväll blir det nog bio och utgång för våran del, men åkerkommer mer om de. Kameran är med i högsta hugg hur som helst, see yaaah!

pusss,

"dagens man"

Owen Wilson

"lördag"

Gårkvällen spenderades hemma hos Fredrik framför tvn och som vanligt på fredagar var jag helt slut och somnade i min älsklings famn. Tryggt och gott sov jag i nån timme. Mysigt hade vi och somnade gott också.


Vaknade tidigt imorse, har kollat på film och tagit en dusch.

Just nu väntar jag på att min kära syster ska vakna och sen ska vi hitta på något skojjigt.

Kvällen kommer spenderas med Matilda får se vad det blir, men nått hittar vi på.

Uppdaterar när jag har tid!


JAG SAKNAR DIG MIN GOA ÄLSKLING<33


"veckoslut"

Jag älskar fredagar! Jag älskar heeeeeeelger!
Helt otroligt va veckor bara flyger iväg, igår kollade jag gymnasieintagningen och det såg väl sådär ut. Kom in på många men ska söka med mina slutbetyg också.
Träffade Ellen i korridoren och pratade med henne en bra stund, lunchen spenderades i skolan och direkt efter bildlektionens slut åkte jag och min goa pojkvän och köpte massor av godis.

Just nu sitter jag och älsklingen vid en varsin dator och skriver uppsats, usch. Så trålkigt att skriva om FN, men kvällen idag blir lugn och spenderas ihop med min älskade F.

Händer ikväll alla?

"dagens man"

Patrick Dempsey

"produktion"

Imorse var jag pigg, studsade upp och tog en dusch. Sölade framför garderoben och kom precis till lektionens början. Fysik i datasalen, fortsatte med arbete om solenergi. Vid 9-tiden tog det fart bort mot kulturm och där kollade vi på C-enhetens slutproduktion, två pjäser som båda var bra. Ellen sjöng en solosång och det var jätte vackert. Lunchen spenderade jag och min goa älskling hemma hos mig, väl tillbaka i skolan fick vi ett papper och slutade för dagen. Vid 15 begav jag och F oss åter till skolan och skrev kemiprovet, vilket gick bra!

Sen klockan 16 har jag och F pluggade svenska, vilket gått bra!
Nu är det snart dax att sova, dock tänker jag bara på hemskheter så det kommer bli svårt att somna!
nattinatti!

"jag längtar"

Sol & badresor
53 dagar kvar sen ligger jag här och njuter! LOVE IT!

"Godnatt"

Nu är det dax för trötta mig att sova, jag bara sover och sover. Hela tiden, det är något fel på mig!
Imorgon väntar kemiprov, *suuuuck!

Hörs imorgon!
puss och godnatt!

"Dagens man"

  Christian Wennberg
image151

"kämpar på"

Imorse när jag vaknade kännde jag att allt bara va tröttsamt och svårt. Klumpen i magen från igår var inte borta. Det är svårt att leva med känslan, du är trots allt min största trygghet! Väl i skolan var det NP-provet del C, uppsatsdelen vilket kändes bra. Min framtid ligger i händerna på mig själv, jag vet det och jag kämpar på. Det är så mycket som jag vill göra med mitt liv. Min framtid är det viktigaste för mig just nu, jag satsar verkligen allt! Läkarlinjen på högskolan det är mitt enda mål!

Efter skolan umgicks jag med F en stund, vi pluggade kemi. Jag var 2 poäng från VG och måste sätta minst VG+ imorgon. Vid 18-tiden åkte jag hem och sen dess har jag legat i sängen och kollat på dvd. Snart ska jag sova, imorgon tar jag nya tag!

image150
                                  Solnedgång vid 18.30

"tisdag"

Trött imorse, men steg upp. Lite segt sådär i början, men sen gick det lite fortare. Skoldagen har rullat på lika fort som igår. Direkt efter skolan begav vi oss hem till F och mös. Vi har även hunnit haft ett rejält snack, men tydligen gick det inte in! Så ska försöka få tag på honom nu snart, suck!

Ikväll är det ÄNTLIGEN premiär för DH igen, säsong 4. Jipppie.
Så kvällen kommer spenderas framför tv med massor av bra serier och program!

"till dig"

Du är mitt allt,
min sol,
min himel,
mitt hav och mitt liv!


Fredrik utan dig klara jag mig inte en enda dag, du är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på innan jag somnar. Min framtid är planerad med dig, det dig jag vill leva med Fredrik. Din kropp, ditt hår och ditt underbara leende du har allt jag älskar. Du är den enda som förstår mig och som älskar mig som jag är!
tack för dessa 3 år och tack för allt du gjort för mig, du är bäst på alla sätt och vis!
JAG ÄLSKAR DIG, världens bästa pojkvän.

image148
Bilden är tagen på våran 2 månaders dag, det var länge sen!

"regnet smattrar mot rutan"

Skoldagen var kort och lugn, håltimme från idrotten men det var lite tråkigt. På so-lektionen kollade vi på filmen "hemsöborna" och den var verkligen dålig! Men men, efter skolan hämtade jag min väska och lite saker hos Fredrik.

Pratade precis med min älskade pojkvän i telen och han ville inte gå ut bara för att det regnar. Så nu sitter jag ensam i min säng och har skrivit lite på min samhälls-uppsats. Regnet smattrar mot rutan medans solen lyser. Jag ska nog sola ikväll, det var länge sen. Jag saknar dig F!

"frisk luft på söder"

Vaknade ruskigt tidigt imorse, redan vi 8 men satte på datorn och låg i sängen fram tills 10.30. Pratade med matildy och kollade kändismode. Jag tog 11.20 bussen mot stan och sen åkte jag direkt till älta för att träffa matilda. Sen åkte vi tillsammans till slussen och sen till zinkensdamm för att ta bussen mot skanstull. Vi tog 3.an återigen mot slussen och M gick av. Själv begav jag mig mot västermalmsgallerian där jag köpte choklad och sen tog jag en härlig prommis enda bort till södermalm. Det är så frisk luft på söder, så underbart att bara göra ingenting och lyssna på några gamla låtar på ipoden.

Väl hemma ble det sen middag och vid 19-tiden dök även min älskade plutt upp! Vi har mest legat i sängen och kollat på kläder. Bara myst och sjungit "you and me" ihop, det är så underbart att bara ha dig i min närhet, min goa pojkvän! Hann även kolla på parlamentet i 15minuter innan det var slut.

Nu är det dax att ta det lute lugnt och sen sova, ny vecka och nya tag!
godnatt!


"myspys på stan"

Träffade matilda runt 13-tiden och vi tog en runda på stan för att shoppa lite. Jag hittade faktiskt för ovanlighetens skull absolut ingenting! Det tog ett tag att leta efter en jacka som matilda ville ha... Sen åkte vi till västermalms-gallerian och fikade, blåbärspaj blev det! *muuuuuum. Sen tog vi tunnelbanan till slussen och bussen hem till matilda. Där jag stannade ett tag innan jag begav mig hemåt för att träffa min älskade Fredrik.

Tog 19.20 tåget från centralen och var hemma hos F vid 20-tiden! Sen kollade vi på körslaget med hans föräldrar och sen någon film på 4.an. Så vi har myst och gosat hela kvällen. Min goa pojkvän är världens bästa på att pyssla om mig!

Nu är jag jätt trött och fortfarande sjuk, så jag ska nog snart gå och lägga mig. Men jag kollar på filmen Capricciosa på svt2 och den är så sorlig och otroligt bra så jag inte kan släppa blicken!

godnatt!

"lördag och sjuk"

Ligger fortfarande i sängen, förkyld och sjuk!
Om nån timme ska jag bege mig mot stan för att träffa Matildy. Ta det lugnt och bara mysa runt på stan!
Ikväll blir det Fredrik som vanligt och det blir bara en skön hemmakväll för våran del!

Men nu måste jag sätta fart och hoppa in i duschen!
See yaah!

"fredag... igen"

På bilden fortsatte vi att bygga våra fasader, mitt hus kommer bli jätte fint! Direkt efter skolan åkte jag och min älskling hem till mig och hämtade min grejer och sen hem till honom. Där åt vi lite mellis och han byttre kläder, sen skyndade vi oss ner till bussen.

Väl inne i stan träffade vi rasmus och jesper sen tog vi tunnelbanan till Hötoget för att hämta ut våra resarverade premiärbiljetter till filmen 21! Vid 16-tiden kollade vi runt på kläder, smink och skor. Till middag blev det kina, jättegott men jag är sjuk så jag har inte så bra aptit! Vi hade balkong i biosalongen, när man bara sitter 2st och vi såg jätte bra. Filmen var jätte bra och den får faktiskt 4 av 5 från mig. Väl hemma hos F deckade jag, trött och febrig. Ompysslade blev jag också. Sov medans Fredrik och hans föräldrar kollade på hockey!

  *kllicka för större bilder

"ompysslad"

Det är alltid lika mysigt att vara med min goa pojkvän. Han kom till mig och pysslade om mig, höll på med mitt hår medans vi låg i sängen och kollade på filmen 40 year-old virgin. Så jag har blivit rejält ompysslad så jag känner mig lite bättre. Just nu rinner näsan och jag har jätte ont i huvudet. Kollade precis klart på filmen så nu är det dax att sova. Tack älskling<3

godnatt!

"trött och förkyld"

Skoldagen idag var lite jobbigt, jag är nämligen förkyld. På hemkunskaps-provet fick jag MVG så jag är jätte nöjd. Kemiprovet idag gick inte alls bra, alla i klassen tyckte att det var svårt. Men jag får göra om de. Vi hade typ spanskaprov sista timmen och fick gå när vi var klara så jag slutade 14.15!

Just nu äter jag glass och väntar på att min älskade pojkvän ska komma och pyssla om sjuka mig!
Ikväll blir det lyxfällan och dirty sexy money och lite DVD såklart!

"på dåligt humör"

Tröttare än någonsin och läxor och prov upp till halsen! Det är inte konstigt att man inte orkar med allt!
Skoldagen gick sådär, segt och jobbiga lektioner. På idrotten har jag nog aldrig sprungit så mycket som jag gjorde idag, fotboll och evighets-staffet! Skojj faktiskt!

Senare ikväll blir det dusch och lite tv, nu sitter jag bara här för att vila mig lite från plugg(kemiprov imorgon).
snart ska jag sätta fart igen!

see you soooooooooon.

"vårnyheter"

Efter Greys Anatomy åkte jag och shoppade lite, ett par nya skor och en vårjacka. Direkt efter åkte jag hem till min älskade F och vi mös i soffan framför hockey. Malmö-Rögle spelade och det var en spännande match! Min älskling var så trött att vi gick och la oss i sängen och mös ett tag. Imorgon väntar det SUPER-pluggning av kemi, jag måste få minst VG och det ska jag lyckas med. Min hälsan är inte på topp idag, trött och lite snuvig men allt blir bättre när jag är med min goa pojkvän som tar hand om mig!

Nu väntar duschen och sen sängen, godnatt!
   *klicka för större bilder
Bild 1- jackan och skorna
Bild 2- skorna
Bild 3- jackan

"onsdag"

Home from school, trött som fan!
SÅ nu sitter jag framför min älskade bärbara dator i soffan och kollar på Dawson´s creek och snart väntar OC och Greys Anatomy. Jag måste även plugga kemi och ikväll ska jag bara ta det lugnt eftersom jag är ensam hemma!

men nu måste jag sätta lite fart,
pussss !

"Handlingsplan v.15"

Handlingsplan V.15

Skola/jobb - Denna vecka har vi vanlig skolvecka. Inget speciellt förutom kemi- och svenska prov på torsdag. Inlämning av so-uppsatsen på fredag.

Helgen -  Helgen kommer bli lugn och ska spenderas med Fredrik som vanligt. På lördag blir det bio och middag.

Hälsa - Min vår-träning ska nog snart komma igång. Det blir att gå spåret 5km i 2 veckor och sen springa samma strecka ett tag så jag får upp min kondis. När jag lyckats med de väntar SATS.

Övrigt - Jag är väldigt shoppingsugen, fick mitt H&M-paket igår förresten. Det var massor av härliga sommar-plagg. Snart är våren här och våran härliga Kreta-resa är snart här. Det blir grymt!

"mys-kväll"

Efter att F åkte hem satte jag mig med lite plugg, läste in lite kemi och sen kollade jag på OC och Greys Anathomy. Vid 19-tiden kom min älskling och vi tog moppen ner till coop och handlade lite. Väl hemma igen satte vi på tvn och kollade på elithockey-finalen. Så vi har myst och gosat i soffan!

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det lite Prison Break och något nyttigt att äta. 
Sen väntar sängen och med detta säger jag godnatt!

"jag blev helt rörd"

Hemma efter en kort skoldag, vi slutade 13.30. Dagen startade med engelska och vid 9.15 samlades vi nere vid C-enheten och lyssnade på en man som var med i 2.a världskriget, han överlevde förintelsen. Mietek Grocher heter denna man som trots sin 80-åriga ålder kom till våran skola idag och hade denna föreläsning för alla 9.or. Jag blev helt rörd!!!!!!! 


Mietek Grocher



Just nu ligger jag och min goa pojkvän i min säng, men nu ska vi ta på varandra och bara mysa för han ska snart hem.. *hahahahaha

Senare väntar lite pluggning och träffa F vid 19-tiden.


"sen sist"

Strax efter sista inlägget har jag lyckats köpa en bärbar dator som nu funkar perfekt! Det blev en HP, jag gillar den verkligen! Precis när jag kommit innanför dörren, så kom min älskling. Så vi har mest suttit här och fixat lite. Vid 17.30 åkte F hem och åt, medans åt även jag. När han kom tillbaka vid 19-tiden hade han med sig en film som vi nu tittat på och bara myst.

Nu ligger jag här i min älskade 160cm BREDA säng och ska nog snart sova.
Bättre uppdatering imorgon.
puss och godnatt!


"nyvaken"

Här sitter jag nyvaken, ska snart dra mig mot tv.n och frukostbordet. Sen väntar en dusch och mitt äckligt ostädade rum som måste städas.
Vid 16-tiden ska jag träffa min älskade pojkvän och vi ska nog bara mysa som vanligt. Men nu måste jag sätta lite fart, måste vakna!!!

see yah.
p.s solen är borta idag! d.s

"kinaresturang"

Vaknade tidigt, åt frukost och tog en dusch. Förmiddagen spenderades tillsammans med F och vi tog mopparna till Stinsen C. Där kollade vi på skor, kläder, lite glasögonbågar och massa andra grejer. Vi tänkte ta en mysig fika, men bestämmde oss för att åka hem och mysa istället. Väl hemma mös vi i min sängen en halvtimme och sen åkte min älskling hem för hans familj skulle få gäster. Vid 18-tiden åkte jag och mamma ner till kinaresturangen med mormor och morfar. Vi åt och pratade, jätte mysigt och supergott!!! Vid 21.30 åkte jag till F, där han mest satt och pratade med deras gäster och jag satt ensam ute i allrummet. Sen spelade jag och F´s lillebror lite billjard och slutligen blev det en film.

"helg"

Idag hade vi endast 2 lektioner, NP engelska B1 och B2. Det gick väl helt okej, men lite klurigt på vissa frågor. Efter lunchrasten hade vi bild och jag fortsätter att bygga min fasad, det är super roligt och mitt hus kommer bli såååå fint när det är klart!

Just nu sitter jag och min goa pojkvän här, myyyyyyyysigt!
Ikväll ska jag träffa Matilda! See yaaaah! 


"trött"

Kvällen har varit lugn som vanligt, jag har inte gjort mycket alls. Åkte till mormor och morfar vid 19-tiden och åt lite middag. Kört lite moppe och fått tag på en brun utan sol, det behövs nu inför våren och sommaren. Men nu kommer jag snart somna framför datorn och det vill jag verkligen inte! Så med några härliga vår-bilder som jag tog igår säger jag godnatt!

p.s imorgon är det fredag och det innebär HEEEEEELG! d.s

  *klicka för större bilder
              image132

"torsdag"

Gick upp runt 07.20 imorse, va ruskigt trött. Skoldagen har varit helt okej, lugnt och skönt! På hemkunskapen gjorde vi vegetarisk buffé, helt okej mat faktiskt! Kom hem för en liten stund sedan och väntar på att F ska höra av sig som är hos frisören.

Nu ska jag ta det lite lugnt och sedan bege mig ut i solen.
min älskling kommer hit lite senare, jag längtar!

"blogguppehåll"

Blogg.se har varit avstängt i 2 dagar så därför har jag inte uppdaterat.

Söndag spenderades med Fredrik, vi tog det lungt och skrev lite på uppsatserna. Åt middag hos honom och mös hela kvällen. Vi hyrde 3 filmer också, så vi kollade på Wallander-Pyramiden. Den var bra dock lite läskig, men F höll om mig så det var ingen fara.

Sen sist så har skolan dragit igång och det är ju inte alls kul! Så tråkigt att inte kunna avnjuta dagarna som man vill! Igår (måndag) beställde jag massor av nya plagg från H&M, kommer nästa vecka! Läääängtar!
Idag var det ganska lugnt, hade NP på svenskan, fick redovisa men det gick väl bra. Efter skolan skrev jag och F klart våra uppsatser! Skönt ! Lite mys hann vi också med..

Men nu ska jag gå och kolla på klass9A på svt1 och sen hoppa in i duschen!
puss och godnatt!

image133
Bild: Tagen från mitt fönster imorse 07.24


RSS 2.0