"myskväll med älsklingen"

Stan gick bra, åkte hem runt 17.00 och åkte direkt till min älskling. Sen dess har vi hunnit hyrt film och gosat i soffan. Svullat lite godis och kollat på nya programet på tv4 (körslaget) 20min, inte så jätte intressant mest för äldre! Legat och pratat om allt och ingenting i sängen också, mys mys mys. Jag älskar DIG, min kära prins!

Just nu sitter vi och myser i sängen. Snart blir det väl sova som gäller är lite smått trött.
Så nu säger jag och min älskling Godnatt.

image64
       min livskraft!

"vår igen"

Vaknade runt 11 men låg kvar och slöade lite. Väl uppe tog jag en kall och skön dusch så jag vaknade lite och nu har jag precis ätit frukost. Dagen idag ser tråkig ut fram tills 18, sen är det mys med älsklingen som gäller. Vi har träffats varje dag på lovet, förutom 2 och det är skönt.

Nu ska jag iallafall sätta lite fart och bege mig ut, det är vår igen!
pussss


"nya inköp"

Dagen började med att solen kikade in genom fönstret, sen kollade jag på DP-boxen och åt frulle. Vid 14 tiden gick min älskling och mötte mig, sen har vi degat hemma hos honom. Myst i sängen och kollat lite på skolarbete (dock inte så mycket). Mamma hämtade mig vid 15.30 och vi åkte och shoppade lite grann. Jag som är såååå kräsen när det gäller skor hittade 3 par, super snygga och sköna. Vi var förbi stan en snabbis också för ett ärende och nu har vi varit hemma exakt 1 timme.

Nu ska jag dra mig mot tvn och gosa lite, jag kanske åker hem till F efter 21 men återkommer om de.
Trevlig helg.

   *klicka för större bilder
1. HENRI LLOYD 999kr
2. VAGABOND 350kr


"bloggen"

Jag sitter just nu här och försöker fixa till min blogg! Utseendet börjar bli lite tråkigt så jag måste hitta på något nytt!
Någon som kan ge mig något tips? Vore jätte snällt!

"dusch och städning"

Vi vaknade ganska tidigt idag, runt 10. Men vi låg kvar lääääänge och gosade i sängen. Åt en mysig frukost och läste tidningen och sen har vi hunnit städa också, det behövdes verkligen! Det är just nu strålande fint och soligt väder så det blir nog en prommis efter vi gjort lite kemi. Kvällen ser lugn ut från mitt håll iallafall jag ska bara ta det lugnt.

Fredrik kom precis ut ur duschen så nu ska jag gå och mysa lite med honom.
ciao!

"södermalm och sickla"

Vi kom nyss hem till F, vi har spenderat hela dagen i Stan och Sickla. Riktigt mysigt som vanligt!
Först snurrade vi runt på Hötorget och sen tog vi tunnelbanan mot Zinkensdamm, på söder åt vi lunch på donken. Sen tog vi bussen till Skanstull och gick in på åhléns där jag köpte ett diadem och en ring. Jag hittade super söta skor idag, typ 17 par. Iallafall vid Skanstull bytte vi buss till 74.an mot Sickla. Så vi har gått runt i alla butiker där och sen va vi på bio (Vantage point). Den var bra 4+ får den av mig! Rekomenderar den verkligen till alla som vill se något spännande på bio!

Såg just att min älskling gjort en jätte söt bakgrundsbild på datorn!
Men nu ska vi ta något att äta och dricka te. Mysa framför tvn och sen väntar sängen!

bilder från idag kommer upp imorgon!


"godmorgon"

Vaknade runt 11, lite små trött som vanligt. Tog en snabb dusch och pratade precis med min älskling.
Idag väntar FN-arbetet och lite kemi tror jag. Nu måste jag sätta lite fart.

ciao!

"V.13"

Måndag: 27 månader med F!
Tisdag: Skriva lite på min uppsats och träffa F.
Onsdag: Stan, middag&bio. Sover hos F.
Torsdag: Ta det lungt och plugga!
Fredag: Plugga!
Lördag: Bio och middag på Jénsens med Fredrik.
Söndag: Städa mitt rum och plugga.


"nyheter"

Just nu är det nyheter och paus på 4.an. Jag kollar på Wallander, den är spännande faktiskt!
Kvällen har spenderats hemma hos och med Fredrik. Myst och tagit det lungt, båda är trötta!
Vi kollade på parlamentet för ett tag sedan, Björn är så skön! Men nu är det Wallander.

Nu ska jag kila, kolla klart på wallander och sen sova!
Jag är såååå trött! Godnatt !

"27 månader"

Jag känner mig lite smått stolt över mig själv idag, jag har påbörjat min so-uppsats. Den ska inte vara klar förns i april men det är bra att börja! Trött som bara den är jag också. Slöat framför en film är vad jag gjort. Idag är den 27 månader sen vi blev tillsammans, vad tiden går fort. Underbart stundvis iallafall, tack för allt hjärtat!

Jag väntar på att F ska höra av sig, men då lär jag få vänta!
Nu måste jag hitta på något så jag blir lite sysselsatt.
ciao!

178250-44
         lycka


"underbara älskling"

image124
Imorgon är det 27 månader med min underbara älskling!

"välbehövd manikyr"

Vaknade tidigt för att vara JAG och satte fart in mot stan. Väl inne kollade jag lite i gallerian, hittade ingenting så jag gled mot söder. Fixade mina naglar och en välbehövd maniky får mig faktiskt att känna mig galet fräsch. Jag kan sumera dagen som "en mysig och ensam dag i världens vackraste huvudstad".
Jag ska flytta till innerstan när jag börjar plugga på Karolinska Institutet eller när jag börjar jobba. Jag ska satsa som bara den nu, jag måste komma in på NV och förverkliga min dröm, att bli thoraxläkare! Jag måste unna mig själv en utbildning på 13,5år och låta den kosta en hel del. Men jag kommer inte att ångra mig, jag vet vad jag vill och ska en vacker dag nå mitt mål! Jag looooooooovar.

*klicka för större bild
Jag valade fransk maniky med ljusrosa
lack över och cerisa prickar som detaljer!

"dryyyyyygt"

Frida hade tydligen inte tid, eller joo fast hon och hennes kompis skulle träffa några killar och jag har Fredrik så jag bryr mig inte. Så jag träffade inte henne idag, istället gick jag runt och roade mig i alla gallerior på södermalm och sedan begav jag min in mot åhléns city och nk. Nu vet jag precis hur jag vill ha min naglar så imorgon då jäklar! Jag kommer bli sååååå nöjd! Dagens kommer upp imorgon både för lördag och söndag!

Kvällen spenderades hemma hos min älskade pojkvän. Vi kollade på film "hairspray", den är helt okej tycker jag faktiskt. Myst i soffan och svullat godis är vad vi har gjort. Vi åt en supergod efterrätt också (vaniljglass, persikor, maränger och grädde). muuums!

Nu ska jag kolla lite på min favvofilm "om ett hjärta" och sedan sova. Börjar nog bli förkyld...
Godnatt!

"lördag"

Just nu sitter jag här och kollar på lite snygga vårjackor.
Jag har varit vaken ett tag, men idag är det en seg dag! Nu ska jag sätta fart och bege mig in mot stan, träffa Frida eftersom hon nu mera är bosatt på Södermalm och det var ett tag sen vi sågs så det blir mysigt. Idag ska jag även fixa mina naglar, jag hoppas att min ideé blir bra. Senare ikväll ska jag nog hälsa på min älskling också, om jag hinner!


För nu måste jag kila.
puss

image129
Tröja från H&M 98kr
Jeans från Acne 1000kr
Klocka från One, fått i present
Halsband med diamanthjärta, fått från älskling + brun canada gosse och svarta stövlar.

"sov som en prinsessa"

Igårkväll kom F hem vid 21.30, själv låg och jag halvsov hemma hos F i soffan. Kollade på criminal minds, avsnittet var jätte bra! Sen började vi kolla på filmen Apollo13 och drack te. Sängen var härlig att krypa ner i vid 23-tiden. Min älskling kliade mig på ryggen så jag nästan somnade, men sen mös vi lite och sen var det dags att sova. Jag somnade jätte fort och sov som en prinsessa hela natten!

Imorse vaknade jag av en härlig kyss från världens bästa pojkvän! Vi vaknade vid halv 11. Efter frukosten var det duschen som kallade. Sen har vi även åkt moppe i nån timme, men det var såååå kallt och F skulle iväg så vi åkte hem.

Just nu kollar jag på min favvofilm "Om ett hjärta" och svullar i mig lite godis. Imorgon ska jag bege mig in mot stan och fixa mina naglar. Frisören ska jag boka tid hos i veckan tror jag. Men jag vet inte riktigt hur jag vill ha håret, eller jag vet. Men det kan jag fixa själv. Imorgon kväll ska jag nog träffa F och mysa lite. 

image123
            Morgontrötta!


"dagens"

Dagnes humör: Lycklig, glad och sprallig.
Dagens borde: Ta det lungt! Som jag gör just nu.
Dagens frisyr: Utsläppt och lite lockigt.
Dagens klädsel: Acnejeans, vit tröja, sjal, stövlar och goosen.
Dagens planer: Mysa med älsklingen!
Dagens materiella vill ha: Jag vet inte.
Dagens längtan: SOVA!
Dagens fundering: Varför blir det aldrig vår?
Dagens beroende: Min Fredrik.
Dagens personer: Fredrik, mamma, klassen och F´s familj.


"lov ffs"

Hemma hos Fredrik nu men han är nere och tränar så jag fördriver tiden här. Inte så kul kanske, men snart är han hemma, 1 timme. Sen ska vi mysa hela kvällen. Jag vill få tag på lite godis. Snart åker F´s mamma och då är jag helt ensam här. Tycker faktiskt lite synd om mig själv! Haha, hans lillebror kanske kommer hem snart. Jag hoppas på de! För övrigt så är det nog dags för mig att bege mig mot tvn. Skulle vara skönt att koppla av lite grann nu.

Nu ska jag gå till tvn och längta efter min älskling.
ciao.


"snabbis"

Kom nyss in, jag och älsklingen har kört lite moppe. Köpte 2,3 kg godis. Så det lär räcka hela påsken!
Kallt var det iallafall.
Snart är det middag och vid 18.15 ska jag bege mig till F. Kvällen blir lång och ganska tråkig. Älsklingen tränar mellan 19.45 och 20.45, så jag får väl roa mig hemma hos honom sålänge. Tv och datorn.

Nu måste jag packa och äta middag sen bege mig till F.
Trevlig påsk!

"ont om tid"

Det har varit mycket denna vecka, många prov och alltmänt stressigt. Förlåt för dåligt uppdatering. Just nu sitter jag på spanska-lektion, vi gör någon frågesport! Det är ganska kul faktiskt. Vi slutar väl om nån timme. Efter skolan är det mys med F som gäller. Ikväll tränar älsklingen men jag får väl roa mig framför datorn eller tv tillsammans med hans lillebror eller mig själv.  Hoppas han skyndar sig efter att han tränat så vi hinner gosa mycket och hela kvällen. Imorgon är vi lediga och då ska vi åka in till stan. Mysig middag och bio lutar det åt.

Men nu måste jag hjälpa F och jobba på lite. Snart slutar jag, skönt!
Trevligt påsklov vad ska alla göra?

"varför?"

16.e Mars
Varför just DU?
Jag älskar dig föralltid!

"aldrig utan dig"

Jag och älsklingen begav oss till innerstan för att spendera en mysig lördag tillsammans. Vi kollade först på kläder och i massor av andra butiker. Lunchen blev kinabuffé, jätte gott! Efter lunchen blev det h&m där jag hittade en jätte söt topp och sen på väg hem gick vi förbi Åhléns. Vi provade även två glassnyheter från GB. Jag tog någon ny solero, den var super god och Fredrik tog någon ny lakrisglass! På bussen på väg hem pratade vi mycket om allt och ingenting.

Väl hemma hos F blev det middag. F´s mamma skulle sedan till jobbet så jag, F och F´s pappa skjutsade ner henne till stationen och sedan åkte vi till coop och köpte godis. Kvällen var lugn och spenderades mysigt framför tvn.  Melodifestivalen hade många bra låtar i finalen, men Charlotte med Hero var rätt låt! Min älsklings famn är den tryggaste platsen i hela världen, när han håller om mig vill han aldrig släppa! Det är lycka och kärlek! Och jag skulle inte överleva utan dig, ALDRIG utan dig!


"lördag förmiddag"

Gick upp för 45minuter sen och kom precis ut ur duschen. Nu väntar jag på att min älskling ska vakna och sen ska vi nog plugga en hel del! Det är fysikprov på tisdag, biologiprov på onsdag, svenska och hk prov på torsdag. Jag måste verkligen satsa nu för att kunna bli det jag verkligen vill bli, Thoraxläkare. Så snart ska jag sätta fart med mina härliga läxor.
 
Ikväll är vi hemma hos F men jag skriver om jag har tid!

Helgen
Lördag: Plugga och spendera varje minut tillsammans med Fredrik.
Söndag: Plugga och ta det lungt!

178250-41

"äntligen fredag"

Skoldagen gick ganska fort, efter skolan gick jag och F hem och pluggade fysik. Det gick bra och vid 17.00 skjutsade min älskling hem mig. Kvällen spenderades tillsammans med mami, vi var först på bio och sen tog vi en tur runt innerstan. Väl hemma, ganska sent så gick jag och la mig direkt!

Helgen ser lugn ut men med mycket plugg!!

"muffins och film"

Efter fysiken var det svenska lektionen där vi håller på med Strindberg, jag måste verkligen satsa på svenskan för at behålla mitt MVG. Men det är ganska intressant så det blir kul. På HK gjorde alla prov så jag och F begav oss hem för att plugga lite och göra två stenciler. På 40minuters rasten gjorde vi muffins, men F´s mamma Gunilla fick ta ut dem för vi hann inte. Sen var det spanskalektion och sen 15.00 gjorde vi våra engelskaprov.

Väl hemma hos älsklingen käkade vi mellis. Sen kollade vi på film "Djävulen bär Prada" begav oss efter 20minuter till sängen för att sova en stund, mys mys mys. Middagen spenderades tillsammans med F men jag åt endast ett äpple för jag var inte hungrig.

Just nu sitter jag här och kopplar av lite, men ska snart bege mig ner mot ishallen för att kolla på Älsklingens semifinal. Lycka till Bebbe!

"tråååååååkigt"

Sitter just nu på fysiklektion, men med ett undantag sitter vi i datasalen och ska jobba med energikällor. Jag och min älskling F fick jobba med solenergi. Det går bra och är ganska intressant faktiskt. Men just nu vill jag ha en lunchrast och sen är det hemkunskap! Det är mitt favortitämne. Men idag är det tydligen prov, men det visste jag inte så jag hoppas jag får göra något annat på HK lektionen. Men nu är fysiken slut!

"långsamt"

Skoldagen idag gick långsamt och den var riktigt tråkig! På lunchen käkade jag och älskling fort i matsalen, tog moppen hem till F och mös lite. Efter idrotten duschade vi en snabbis hemma hos F och sen biologi och so-lektionen. Efter skolan begav vi oss hem till mig. Käkade en mysig mellis ihop och sen la vi oss i sängen och pluggade 1 timme. Men vi var så trötta att vi faktiskt somnade. Mysigt och skönt! Vaknade för drygt 50 minuter sen.

Men nu är det middag och sen ska jag återuppta pluggandet av engelska!

"tandläkaren & myspys"

Tisdag, den segaste dagen på hela veckan! Trött imorse, men en ovanligt lugn morgon. Sovmorgon till 08.20 hela tio minuter! wow! Jag fick VG när jag sjöng på musiken iallafall, det fick jag reda på idag och blev glad över de! Fredrik har lekt paparazzi hela dagen och jag var hans måltavla. Haha! Lunchen gick fort och sen syslöjd, där jag gjorde mest ingenting faktiskt.

15.30 hade F tandläkartid, så jag följde med honom dit. Det tog 8 minuter så jag hann bara bläddra igenom ELLE hus&hem innan han kom. Sen åkte vi hem, käkade mellis och pluggade lite engelska. Vid 17 åkte jag, F´s pappa och F upp och köpte olja till älsklingens moppe. Hem och käkade middag, pluggade lite och sen var det dags för träning. Myspyst har vi gjort hela dagen, jag längtar verkligen till Kreta älskling!

Så nu väntar jag på min älskade BEBBE och snart är det dags att sova,
för jag är ruskigt trött!     Godnatt !

"bilder från idre08"

         
klicka för större bilder!!

+ det kommer fler bilder från digitalkameran också, jag laddar upp dem imorgon!

"idre 08"

Veckan var great! Den bästa på länge faktiskt. Stugan på 400kvm trivdes vi bra i och undervåningen fick vi ungdomar dela på. Resan dit gick fort och smärtfritt. Vi kom fram vid 16tiden på söndagen så vi packade upp osv. Middag, bubbelbad och en prommis till ICA hanns även med. Tillsammans var vi 32 pers och det var riktigt mysigt och jag saknar det redan! Nästa år är det VI som kommer tillbaka, det lovar vi!

Måndag 3/3: Uppe med tuppen, skidåkning hela förmiddagen och sen blev det lunch hemma i stugan. Eftermiddagen blev lång för vi var även på kvälls-åkningen! Middagen gick fort sen gick vi till sporthallen.

Tisdag 4/3: Försov oss lite, men det gjorde inget. Skidåkningen gick bra och det blev även en svart backe. Tog en fikapaus på Charlies! På kvällen var det SINGSTAR-tävling så hela Idre vaknade! Mysigt mysigt mysigt!

Onsdag 5/3: Jag fick sovmorgon till 10.30 för syster skulle åka inför en skidlärare tillsammans med 4 pappor från våran stuga! Sen blev det åkning med kusiner och lite sånt innan vi till slut åkte till Charlies och drack chocklad. Kvällsåkning idag igen, men bara 45minuter. Tacos till middag och sen var det TV som gällde!

Torsdag 6/3: Skidåkning och after-ski, bubbelbad och sen var vi däckade i soffan hela kvällen! Pratade även med F som kommit hem.

Fredag 7/3: Lugn dag, sovmorgon, fint väder. En helt perfekt dag!

Lördag 8/3: Det blev skidåkning till 12.00 ungefär, sen var det barnpassning. Vi kollade på film med dem minsta, spelade kort och spelade ps2. Sen var det dags att duscha och göra oss fina. Kockarna kom och barnen fick pannkakor till middag. Vi äldre fick älgrostbiff, potatisgratäng och kantarellsås. Efterrätten bestod av krämig vaniljglass, chockladsås och varma hjortron. Super gott! Melodifestivalen började kl.20 och då proppades tv-rummet med 32 pers. Mysigt som fan hade vi den kvällen! Svårt att sova pga. all cola så satt jag och Nikki uppe till 04.00. 

Söndag 9/3: Ledsna och besvikna var det tyvärr dags att åka hem! Vi spenderade några timmar på "café tillfället". Vi var ledsna hela vägen hem, stämmningen var inte alls på topp. Men det är bara 54 veckor kvar till nästa härliga skidsemester som vi verkligen ser fram emot!

"godmorgon"

Resan hem gick väl sådär, ledsna som vi var satt vi mest på varsitt håll och tyckte synd om oss själva och sörjde fjällen! Vi skulle hoppa av tåget i Uppsala, men hann inte PGA. att alla gick på så fick åka till Arlanda där mamma hämtade oss och sen åkte jag hem lite fort och sen till F.

Kvällen igår spenderades lugn och mysig, det va såååååå skönt att träffa varandra och F var lite ledsen faktiskt för han har verkligen saknat mig och jag honom. Sen fick jag en rosa&vit -randig skjorta, en v-ringad vit stickad tröja och en grå t-shirt från RalphLauren. Tack bebbe!

Men nu måste jag börja sätta lite fart, annars kommer vi försent!
Skriver och lägger in bilder osv efter skolan!

"snart hemma igeeeeeeeen"

Det känns lite jobbigt att lämna fjällen och åka hem, men det blir skönt att träffa min älskling igen!!

Jag skriver ikväll, sover gör jag med F så det blir kanske inte så mycket på bloggen ikväll men imorgon!
nu måste jag dra

"sängen ser skön ut"

Har precis packat klart, det tog ett tag. Några timmar ärligt talat! Men nu har jag lyckats PRESSA, verkligen PRESSA ner alla mina tjejprylar i resväskan. Allt från kläder till tandkräm och småprylar, det blev en hel del. Men det ska bli SÅ skönt att bara dra upp till snön och mysa runt på skidor i 1vecka! Jag kommer nog inte vilja åka hem så jag får väl bosätta med tillsammans med någon snygg skidlärare?! Jag SKOJJADE älskade Fredrik, kan du inte ta och komma hem snart plutten? ;) Bara 7dagar sen ses vi igen..  Men jag ska ha SJUKT jävla kul i fjällen.
Uppdaterar nog imorgon-bitti och på tåget. Även under veckan kommer det komma upp en hel del...
Ha det bra hemma i regnet, jag kommer inte sakna skolan iallafall! Ha så kul alla skolbarn på måndag!

Men nu väntar duschen och sen ser sängen skön ut så jag ska nog sätta på någon mysig låt och sen är det dags att sova, vi ska upp tidigt imorgon.

image112
                                                                   VI SES I BACKEN !

"myser runt på stan"

Vid 12 åkte jag tåget tillsammans med min kära syster som sedan hoppade av och jag fortsatte in mot Stan. Väl inne träffade jag M som precis klippt sig! *skit snyggt. Vi spenderade 30 minuter på Sandys där vi umgicks och hade det allmänt trevligt! Sen tog jag tunnelbanan för att jag skulle möta mamma så vi åkte till täby och shoppade lite..

Jag hann plugga och käka middag innan jag återigen skulle bege mig mot stan. Det var tänkt att det skulle bli bio, men det blev det inte så vi tog en låååång och mycket givande prommis i stan så tillsist hamnade vi på ett mysigt café på söder. Kvällen fortsatte och vi träffade lite vänner, men vi gjorde inte så mycket. Satt bara och pratade. Vi kom hem vid 2 och sen var det bara att sova!



Men nu måste jag sätta fart, måste förbi mormor och morfar. Sen ska jag och min syster bege oss för att införskaffa det sist till fjällen och HELA kvällen måste jag packa för imorgon är det äntligen dags att dra upp till fjällen !!


RSS 2.0