"fullt ös"

Vaknade upp av att klockan ringde, åkte från hotellet och kollade på en superfin dressyr ponny, kat D som gått fina klasser med placeringar. Tjejen som äger hästen, hennes storasyster tävlade i 1.40-hoppningen på Norrköping International Horse Show så vi fick VIP-biljetter av dom. Så vi åkte dit och där har även hela eftermiddagen spenderats. Fullt ös på banan, riktigt kul att titta på! Så idag tog solen riktigt bra och jag är superröd i ansiktet, på armarna och på benen.

Kom tillbaka till hotellet runt 20-tiden, så sen dess har jag kollat på tv, kollat på fotografier och degat i sängen!
Snart är det dax att sova igen, eftersom morgondagen kommer bli ännu mer spännande och lång.
nattinatti!


Malin Baryard och H&M Reveur de Hurtebise tävlar 140cm

"fredag"

Jag är bortrest över helgen, ska bara ta det lugnt och kolla på några nya hästar!
Eftermiddagen spenderades med min älskade pojkvän, så vi köpte godis och åkte hem till mig! Där kollade vi på studenterna från terrassen och sen gick vi in i min säng och mös, lika gosigt vare gång och det är så svårt att släppa taget! Sen var det dax för oss att bege oss, mysigt! Resan gick fort och det är fullt drag här nere eftersom dom också har tagit studenten idag! Grattis till alla er som lyckats ta studenten!

Hotellet är hur fint och lyxigt som helst och snart måste vi sova för att orka upp imorgon!
Helgen kommer bli ruggit bra!
Nu ska vi sova, nattinatti!


"igår... torsdag"

Igår spelade vi fotbollsturnering hela dagen i skolan, det gick superbra! Vi vann alla matcher vi spelade fram tills att vi förlorade på straffar mot 9B3, dock vann dom bara med en boll. Men hela vårat lag var i topp och vi hade kul, sen kom vi 3.a så det var bra endå!

Efter skolan var det dax att åka hem och duscha, sen låg jag död hemma i sängen tills Fredrik ringde. Han sa att jag skulle komma till honom, så kvällen spenderades hos min goa pojkvän och vi kollade på tv och mös inne på hans rum!
Natten blev lång, mycket sömn och imorse var jag faktiskt utvilad!


"mitt nya favvoprogram"

Newport Harbor på MTV! Handlar om allt mellan himmel och jord, rekomenderar serien!
Nya avsnitt VARJE söndag 17.30 på MVT!

Dessa hetingar är med;

"onsdag"

Skoldagen har varit ganska trist, vi har verkligen ingenting att göra! Igår hade vi geografiprov, idag fick vi resultatet. Jag hade gjort ett slarvfel och var 1 poäng från MVG! Det var synd, dock hoppas jag att jag får dom slutbetyg som jag behöver för min linje och skola! På idrotten hade vi pip-test, konditionstest och det gick bra!
Efter skolan följde jag med F hem en stund och vi gosade! Sen var jag hemma nån timme och sedan åkte jag in till city för att kolla lite kläder och sånt. Med mig hem fick jag iallafall ett par nya jeans! Ljusa nu till sommaren! Åkte direkt från city hem till min älskling och där har hela kvällen spenderats med mys, kyssar och tv-tittande! 

Men nu är det dax att sova, för imorgon har vi en ny dag att kämpa oss igenom.  Fotbolls-turnering för min del, ska bli skojjigt!
nattinatti!

"blogg.se"

Jag uppdaterade här igår, men tydligen försvann det inlägget ut i cyberrymden någonstans!

Gårdagen spenderades med mamma och det lite shopping, tre par nya skor! Ett par vita tygskor, ett par lackskor och ett par silvriga slipp-in! Så dom är jag super nöjd med! Kvällen igår skulle spenderades med och hemma hos Fredrik, dock blev det bara tele-pratande eftersom han stannade kvar på golfbanan så himmla länge!

"lillasysters konfa 2008"

Vaknade vid 09.45 och steg upp. Duschade och sedan fixade jag mig inför min systers konfa. Köpte rosor på väg till kyrkan. Rosa-spräckliga blev det! Sen möttes vi av massor av folk vid kyrkan. Såg min goa syster på väg in i kyrkan. Vi satte oss ner och efter ett tag kom dom in. Hela konfirmationen var fin, mycket sång och egna tankar. Efter hela ceremonin delades blommor ut och många tog fotografier. Sen åkte vi hem till hennes farmor och där samlades vi ungefär 50 personer och åt buffé, samtalade och umgicks. Sen öppnades presenter och efter de blev det tårta. Kvällen spenderade vi sedan på min moppe och vi åkte bara runt, köpte godis och slog oss ner i gräset för att prata. Vi hann även förbi min goa pojkvän som jag firar 2år och 5 månader med. Sen skjutsade jag tillbaka syster och följde med hem till Fredrik. Kvällen var lugn framför melodifestivalen, mycket mys och ompyssling.


image172

"våran dag älskling"

image169


Om du har en hemlighet
kan vi prata hela dagen,
om dina drömmar någon
gång verkar omöjliga ska
jag rycka dig i kragen, om
du inte en enda chans ser,
finns jag där tills du ler.
och om nån skulle krossa
ditt hjärta, skulle jag vara
där tills du inte längre
kännde någon smärta.
  Tack Fredrik för dessa obeskrivliga år!
JAG ÄLSKA DIG FÖRALTID MIN PRINS!

"fredag, äntligen helg"

Kom senare till skolan imorse, var förberedd på geografi-prov men våran lärare va tydligen inte där så vi hade inget prov. Dagen rullade på, lunchen spenerade jag och F hemma hos mig. Lagade pasta och skinksås. Gick fort och sedan mös vi 20 minuter. På bilden stannade jag var ca. 45 minuter och gjorde klart min byggnad. Resultatet av huset blev jag iallafall jätte nöjd med.
Vid 18-tiden dök min äldsta kusin och min moster upp hemma hos oss. Med sig hade min kusin sin bebis Anton som bara är 4 månader. Verkligen jäääääääätttte söt! Vi pratade och umgicks.

Vid 22-tiden åkte jag hem till F och där har kvällen sedan spenderats med film och massor av mys. Det är så mysigt att vara med min gosiga pojkvän för han tar hand om mig så himmla bra. Vi har legat i soffan helt slut båda två och kollat på film, fun with Dick and Jane. Men nu är det dax att sova. NU (klockan är 00.11) är det den 24.e Maj, det är Cecilia<3Fredrik-dagen och kvällen ska fyllas med mys och bara njuta av all kärlek som finns inom oss två!

Nattinatti, sov gott för det kommer jag göra!

 *klicka för större bild

"torsdagen"

Spenderades först i skolan till 15 och sen hemma framför geografin. På hemkunskapen hade vi efterrätts-buffé och alla åt så vi höll på att spy. Jag gjorde kladdkakemuffins som blev vanliga muffins på första plåten och för kladdiga på andra. *haha. Goda va dom iallafall! Efter flera timmars pluggande så stack jag och mami sedan i väg en stund, det var faktiskt skönt att byta pluggandet mot lite shopping.... igen! Fick med mig en grå klänning och ett coolt linne, båda från GT. Sen var kvällen lugn, pratade med älsklingen i telen 2 gånger. Gick och la mig ganska sent pga. ett bra teveprogram på kanal 5. Men med en trött och sliten kropp kröp jag ner i min sköna och stora säng!

image167
*muuuums

"passion for fashion"

På två dagar har jag lyckats shoppa massor av snygga plagg. Det är helt otroligt att jag får med mig flera kassar på två dagar!

 + armband och ett par svarta lack pumps.

"onsdag"

Skoldagen gick hyfsat snabbt, skönt med 3 timmars håltimme iallfall. Lunchen spenderade jag och F nere på kina-resturangen. Vi åt lunchbuffé och småpratade. Efter skolan begav vi oss hem till F och kollade lite på hans svenskaarbete. Åt bullar och drack cider.
Jag som har hundra grejer att göra i skolan åkte sen till v-centrum och shoppade. Glömde bort min ångest om pluggandet.

Hela kvällen låg jag död i soffan och kollade på Greys!


"hatar måndagar"

TRÖTT SOM BARA DEN, det är min hatdag. hata hata hata hata måndag och skolan!
Efter skolan begav jag mig till powerbike med min moppe, lämnade kvar den där så nu är jag utan. Direkt efter åkte vi hem till F och fixade det sista på fysiken.

Mami hämtade mig och vi käkade middag på donken. Med en flurry i högst hugg åkte vi sedan hem och jag tog det lugnt. Trött och allergisk samtidigt, det är inte roligt. Sen åkte vi in till city och kollade på gymnasiet jag verkligen vill gå på. Sen solade jag 20 minuter.

Nu har jag precis kollat på Andra Avenyn och ska sussa, för jag håller på att somna här i skinnsoffan.
Nattinatti!

"söndag kväll"

Åkte till Kista vid 19-tiden och shoppade lite. Fick med mig ett par grymt snygg pumps, nytt puder, en kuvertväska och två armband. Kände mig nöjd efter min lilla shopping och väl hemma kollade jag på Andra Avenyn och CSI. Det blev som sagt sent och det märktes imorse. Tröööööööööööööööööööööötttttttttttttttttttttttt!


"älskling"

Kom precis ut ur duschen, det gick bra att rida trots att hon var lite bråkig. Så nu ska jag och min goa älskling fixa lite plugg och sedan mysaaaaaaaaa hela kvällen. Jag saknade dig hela kvällen igår så idag ska jag pussa på dig riktigt mycket. Nu är det käk och medans ska min sötnos skriva lite fysik.


"igår..lördag"

Gick upp redan vid 9-tiden, åt frukost och begav mig ut till stallet. Efter en stund dök även Linda upp så jag hämtade hästarna och sedan fixade vi dom och gick ut på banan. Jag red ungefär 15 minuter innan F ringde, han skulle åka ut och sen åka med mig hem. Men han ringde när jag va på väg hem och sa att jag skulle hämta upp honom. Väl hemma hos mig blev det en dusch och sedan myste vi ett tag. Vid 15-tiden hämtade F´s pappa honom och jag åkte till mormor och morfar för att fixa mig och äta lite.

Jag fick skjuts till stationen och sedan tog jag tåget till city och sedan buss ut till Matildy, efter middagen började vi fixa oss för att åka in stan. vi gick runt lite utan några vidare resultat. Tog bussen tillbaka till Matildy och sedan gick vi hem till Nils. Nils som är 22 bor själv och hade sina två polare Viktor och Alex där, så vi spelade lite kort och samtalade. Vid 03-tiden tog jag en taxi hemåt.
Väl hemma deckade jag i min säng och nu har  precis vaknat och ska bege mig ut till stallet!

image164
                 tyffingar

"helgen"

Lördag: Går upp ganska tidigt och åker ut till stallet. F kommer väl antagligen ut och kollar när jag rider. Så några timmar går åt till Nirvana. Vid 16-tiden ska jag bege mig in mot stan för att möta upp matildy och åka hem till henne. Där kommer även kvällen att starta och sen beger vi oss ut. Kvällen blir som sagt lugn!

Söndag: Vaknar förmodligen upp hos tildy, kanske tar en snabbis i stan innan jag beger mig hemmåt för att plugga lite geografi. Efter pluggningen är det stallet och rida Nirvana som gäller. Kvällen kommer spenderas med F och det kommer bli lugnt och stillsamt med lite godis och tv-tittande. Sen har helg gått! Men nu är det inte så mycket kvar av skolan!

"skönt med helg"

Skoldagen gick snabbt, liksom igår. Det känns att det snart är slut på terminen. Det är nu fredag och så skönt med helg igen, denna vecka gick fort. Det är ju endast 8 skoldagar kvar tills alla betyg ska vara satta, nästa vecka gäller det alltså att plugga likaså nu i helgen. Direkt efter skolan åkte vi hem till F ett tag, hjälpte honom att städa och plocka undan. Nu sitter jag hemma, framför datorn och tar det hemskt lugnt. Ikväll ska jag vila, ta det allmänt lugnt.

Pratade nyss med Matildy och morgondagen ser bra ut. Lugn och trevlig.
Men nu ska jag ta mig en latté och vänta på att F kommer hem.

"i want burberry Accessories"

view product details view product detailsview product details
view product detailsview product detailsview product details

"trött och sliten"

Skoldagen gick rätt så fort och jag har varit på topphumör största delen av dagen, dock känner jag mig trött och sliten såhär i slutet av terminen. På hemkunskapen gjorde jag en måltid till min käre pojkvän och den uppskattades, vilken tur! Gott och smaskigt! Efter spanska-provet var skoldagen slut så jag och min älskling begav oss hem till mig och myste i sängen. Sen spenderade jag några timmar i stallet tillsammans med Ellen och Linda. Nu på kvällen har jag kopplat av eftersom F inte kom hit så väntar jag nu på att han ska ringa, vilket är ett mirakel om det sker!

Nu ska jag slänga mig i soffan framför tvn och sen är det dax för mig att soooooooooooova!
Nattinatti alla glad människor!

"ååååh"

Skrev ett inlägg men det försvann och orkar inte skriva om det.

Nu ska jag kolla klart på greys och sedan sova.
Nattinattti!

"skärpning"

Förlåt förlåt förlåt, men jag har haft fullt upp dessa dagar. Skärpning med bloggandet!
Dessa två dagar har bestått av skolarbete i helhet. Inte kännt mig så bra men i måndags-kväll kom min kära älskling och pysslade om mig lite. Sen igår (tisdag) så började jag med min uppsats om diabetes och det är faktiskt kul att skriva om. Intressant men dock lite svåra termer och begrepp. Kvällen igår (tisdag) spenderades även framför tvn, både andra avenyn och dp gick så då var jag bänkad. Dock hade jag hostanfall och blod fulla halsen så hade svårt att somna igår.

nu ska jag fortsätta med min uppsats så jag blir klar någon gång.
hörs senare!

"ny vecka"

Hade sovmorgon imorse, till klockan 9 då vi började med idrott. Fotboll och det var kul! Sen hade vi lunch så jag och min älskling åkte hem till mig, mysigt. EA-lektionen bestod av att läsa våran usla och tråkiga bok och sen plugga lite geografi.

Direkt efter plugget åkte jag och F hem till mig och käkade lite mellis, mös och tjafsade lite. Sen drog han och spela golf och jag till stallet, därifrån är jag precis hemkommen och ska duscha. Kvällen skulle spenderas med Fredrik, men som vanligt så har han "inte tid".

"dagens outfit"

image163
Blå stickad tröjam, H&M.
Rosa mys-shorts, Roxy.
Solglasögon, NK details.


"söndag"

Imorse vaknade vi runt 10-tiden, F gick upp men jag somnade om en stund. Trött som vanligt! Men natten var underbar, sov som en prinsessa. Frukost inne trots det varma vädret. Sen låg vi och gosade i sängen, kysstes lite och bara mös. Jag åkte från min goa pojke vid 12-tiden! Saknade dig direkt älskling!

Väl hemma tog jag det lite lugnt, sen och jag och mami shoppat hela eftermiddagen. Jag fick med mig två tröjor, två linnen, två par leggings, golf-strumpor och ett par tofflor hem. Det blev middag ute, det va mys. Jag har legat här i soffan och degat sen vi kom hem. Pratat i telen med min pojke också, men det var ganska dumt eftersom vi endå bara skrek på varandra. Fick nyss ett sms av honom, tack&förlåt plutten!

Nu kollar jag på "Sprängaren" på 4.an, den är så bra! Men jag är trött så jag måste springa och lägga mig så fort den är slut! Imorgon är det sovmorgon så skönt, endast 40 minuter men men!

"min älskling, mitt allt"

Kvällen igår vart mysig, vi gick en prommis mot coop men vände efter halva vägen och tog moppen istället *haha. Så vi köpte godis nere på coop och hyrde film. Väl hemma slog vi oss ner i soffan och kollade lite på sing along. Efter programet stoppade vi i dvdn och kollade på "good luck chuck". Den va verkligen bra och jag skrattade så jag grät. Sen somnade jag i soffan framför hockey VM. Så Fredrik väckte mig och vi gick in i badrummet för att borsta tänderna. Sen slängde jag mig i sängen och somnade som en stock, jag var verkligen helt slut! Mysig och underbar lördagskväll eller lördagen i helhet var sagolikt underbar!


"mysig shopping-tripp"

F´s kära pappa skjutsade ner mig, F och hans mamma till 13.04 tåget! Så på tåget pratade vi om gymnasiet och lite sånt eftersom man måste ha det klart imorgon. Väl inne tog vi tunnelbanan till Rådmansgatan och bänkade oss för att se KTH´s kaneval för utgångseleverna. Jag sprang iväg till pressbyrån och köpte aftonbladet, ben&jerry glass och en fanta medans F satt kvar i skuggan. När hela tåget gått förbi tog vi tunnelbanan till älskade Söder och åt en lunch på donken. Vi tog bussen till Eriksdal och sedan tog vi en låååång prommis vid strandpromenaden nere vid Söderhamnen. Min älskade pojkvän plockade 3 jätte fina blommor till mig, en för JAG, en för ÄLSKAR och en för DIG så jag hade en blomma i håret och två i handen. Sen tog vi 73 mot NK där Fredrik äntligen köpte jeansen jag hittade åt honom för 2 veckor sedan. Jätte fina!

Nu har vi precis ätit grillat och jag varvar ner lite här framför datorn medans F och hans pappa fixar med mopeden.
Kvällen ser lugn ut och det blir förmodligen en skön kvällsprommis för våran del.


"godmorgon älskling"

Somnade fort och gott igår, jag var jätte trött! Jag har precis kommit ut ur duschen, gjorde mig lite piggare iallafall!
Idag kommer bli en bra dag, solen skiner och jag och min goa älskling ska in till Stan. Det blir shopping, bio och en härlig middag. Sen möter vi nog matildy och snackar lite med henne eller tar en fika. Kameran är med så lite bilder blir det alltid och jag hoppas såklart på lite nya köp att visa dock är jag inte på nått riktigt klädhumör, men det löser sig väl!

Kollade just på Englas bregavning, jag blev så rörd att jag grät! VILA I FRID<3

"fredag kväll"

Kvällen igår har helt okej, vi åkte upp till hope utmaning och kollade lite. Inte riktigt våran typ av musik men vi överlevde. Träffade ellen, philip, rasmus, andreas och massa andra personer. När det var slut stod vi ute och pratade med ellen.. Sen gick vi till donken och snackade lite med philip. När vi skulle åka så hängde rasmus med så vi skjutsade hem honom och sen hem till F. Låg i sängen och mös ett tag, vi höll på att somna både två så det blev nattinatti ett kort tag efter de!

"äntligen helg... igen"

Skoldagen kan vi bara stryka ett SRECK ÖVER!

Efter sista lektionen som var bild följde min plutt med mig hem en stund, vi låg och gosade och läste SOLO i sängen. F har nästan precis gått och jag tar det lite lugnt, han skulle förbi optikern. Nu fnderar jag på att fixa mig en latté eller en smoothie. Svårt val, men nått blir de.

Ikväll blir det älsklingen och vi ska kanske på hope utmaning eller så blir det en lugn hemmakväll. Vad det blir får ni reda på senare. Om jag inte uppdaterar sent ikväll så skriver jag imorgonbitti när vi vaknat!


"dagens: me like"

Svea Svea navy zip hood SVEA tröja 760kr.

Miss Sixty Eden rice blue denim jeans Miss sixty 1140kr.

Killah Tanya white shirt top Linne från Killah 760kr.

Lacoste Asha canvas black shoes Svarta tygskor från Lacoste 665kr.

"allergi"

Jag är så himla trött och slut, beror mycket  på min allergi också. Äter just nu duddel dos så jag blir lite lullig. Skoldagen var ganska seeeeg men det löste sig till slut. På hemkunskapen gjorde F en måltid till oss båda medans jag, jonte och mollan drog ner till willys för att skriva ner svar på ett frågepapper om typ livsmedel. Sista lektionen var det spanska prov, det gick väl sådär. Sen väntade jag på F medans hans skrev biologiprov och sen åkte vi till statoil och sedan en snabbis hem till mig. Gjorde sällskap med honom och sen mötte jag Ellen vid preem. Åkte ut till stallet och där var Malin och Linda redan.

Kom precis hem och har prata med en SUR Fredrik, inte så kul. men men !
Kvällen ser lugn ut, skönt!

"plugg m älskling"

Jag åkte till F lite senare än vi bestämt för jag va så dryg i duschen och att äta lunch. Väl hos plutten pluggade vi lite inför spanska provet imorgon och sedan åt vi gröt till lunch. Tiden gick lite fortare när hans lillebror kom hem med sin kompisar och F pratade med dom ett tag. Sen pluggade vi ett ett tag tills klockan var runt 17.30.

Åt wook med mamma och sen har jag bara tagit det lugnt. Suttit framför datorn och tvn hela kvällen. Är så trött pga. allergin och alla mediciner jag tar. Har ätit glass och myst med min goa bärbara dator i soffan. Kollade även på uppdrag granskning, det handlade om den sista vilan. Hur olika kyrkor tar hand om de döda. Det var ett känslosamt avsnitt. Nu har jag smygtittat lite på lost och ska snart ta och sova.

nattinatti!


"dagens: me like"

Vagabond 2517-402 black shoes Skor från Vagabond 579kr.

WESC WE LA ladies white topT-shirt från WESC 332kr.

Acne Hep pure wash denim jeans Jeans från ACNE 1235kr.

Lyle & Scott Lyle black ladies original cardigan Cardigan från Lyle&Scott 1425kr.

"godmorgon"

Haha godmorgon gott folk jag och varit vaken i 40 minuter. Snacka om att sova länge när man får, det är jag tydligen expert på. Som sagt idag är jag ledig från skolan, vi har dagsverket och ska samla in pengar till barn i Ghana. Men jag ska städa mitt rum och plugga lite. Sen vid 12 ska jag umgås med min pojke! Vi hittar väl på något mysigt med tanke på det fina vädret. Jag längtar efter min F. 

Nu ska jag ta och gå upp ur sängen. haha.
ha en bra dag!

"tisdags kvällen"

Väl i stallet så skulle Ellen nästan precis dra, sen tog jag och Linda en skogsprommis med copper. Tillbaka i stallet hade malin precis kommit in så vi pratade med henne och kom överens att ses efter hon ätit middag. Vi åkte hem till Linda och tog det lite lugnt, pratadde och Linda åt lite middag. malin ringde och vi åkte och mötte henne och sen begav vi oss in till Märsta. Jag åkte till min goa pojkvän, men han kunde inte ses så jag åkte hem och tog det lugnt. Desperate housewives var så sorligt i slutet! Men sen var det nattinatti!


"tisdag"

NP provet imorse gick bra, det kändes så iallafall *haha! På musik försökte min grupp att sjunga lite men det blev ganska svårt utan musik till. På mitt hemprov i fysik fick jag MVG känner mig faktiskt lite smått stolt nu, måste få VG i slutbetyg. Efter skolan åkte jag och min älskade pojkvän hem till honom och mös, åt mellis och mös ännu mer! Har nu varit hemma ett tag och ska bege mig ut till stallet och träffa ellen och linda!

ikväll blir det älsklingen och imorgon är vi lediga, såååå skönt!

"måndag"

Skoldagen var som alla andra, tråkig och ganska långsam. Efter skolan åkte jag och F hem till honom och umgicks lite. Mös i sängen och tog det lugnt. Sen vid 15-tiden åkte jag och Ellen hem till mig, en kvart senare kom även Linda. Vi åt mellis och snackade lite och begav oss sedan ut till stallet. Vi var klara där vi 19.45 och efter åkte jag och Linda hem till min pojkvän, men han var på golfbanan så vi började köra mot mig när vi mötte Lunkan och Jonte, vände och följde efter dom. Sen stod jag, Linda och Lunkan utanför Lunkix ett tag och snacka lite skit, haha.

Sen när jag kom hem ringde Linda så vi pratade en stund och sen var det dax att sussa!

"mys"

Träffade F men åkte hem vid 19-tiden för att han skulle göra lite saker. Vid 19.20 dök han upp hemma så ve degade i soffan ett tag och mös framför "Frusna män söker kärlek", med varsitt glas och lite godis. Skönt slut på denna vecka! Sen kollade vi lite på parlamentet och sen sen skulle F skulle någon film så jag har suttit framför datorn. Nu ska jag nog dra mig mot sängen, jag är faktiskt trött trots denna lång-ledighet vi fått. Skönt och välbehövt!

Nu ska jag springa in i badrummet en snabbis och sen sova.
Nattinatti!

image162

"stilsäker 2008"

1: Färg från topp till tå, färgglatt ska det vara. Godisfärgerna som t.ex turkos och rosa är stil detta år!


2: Miniklänningen är också ett måste. Kombinera med leggings eller några snygga accessoarer.



3: Drinkar i alla olika smaker och färger!



4: Tygskorna är ett måste, vita eller mörkblåa? Allt är hett och det finns i både billigare och dyrare varianter!


5: T-shirts med massor av coola och roliga tryck, det tröttnar verken du själv eller andra på!


"dagens: me like"


Hummel Atlanta white/offwhite trackjacket Tröja från Hummel 570kr.

Alla märken Noa black coatKappa från Jenny Hellström 2400kr.
Whyred Parzi pale grey jersey T-shirt från Whyred 480kr.

Alla märken Long john superblue denim jeansJeans från Nudie 1100kr.


"lördagsmys"

Åkte till min älskling vid 18.30 och sedan gosade vi lite i sängen. Pratade om allt och ingenting. Vid 20-tiden begav vi oss till bryggan och satt där en liten stund. Mysigt men hade varit mysigare om inte alla flugor flög omkring där. Väl inne igen kröp vi ner i min säng och läste cosmopolitan, haha. Sen drog vi oss hem till F och han kollade på tv medans jag låg i hans säng en stund.
Det var gårkvällen de och nu har jag precis skrivit klart HELA uppsatsen så jag ska ringa till F och se hur långt min gosing har kommit!

see u

"kladdkaka"

När jag kom hem från min lilla prommis käkade jag lunch och har kollat på Blue Water High. Nån surfing-serie som faktiskt är riktigt bra. Tv-tittande och kladdkaka är vad som gällt för mig idag!

pratade just med F och han skulle bara duscha och äta middag och sedan skulle vi ses!
min lilla plutt!!

"nya naglarna"

image161

Jag valde fransk maniikyr, enkelt och snyggt!

"solen skiner"

Tittade just ut genom fönstret och insåg att solen skiner för fullt. Men molnigt är det och nu försvann solen! Haha!
Det är kallt fast det är 18+ grader ute. Jag är en riktig liten fryslort har jag kommit på. Nu vill jag att min goa pojkvän ska komma hem! Det regnar iallafall inte så jag ska väl ta mig en tur ut.

Ikväll blir det mys med min älskling, film och bara gosa.
puss

"godmorgon"

Uppe med tuppen idag, fast det är sovmorgon! Är väl ett tecken på att jag börjar bli utvilad. Jag har redan börjat med min englska uppsats, det är inte så mycket kvar så det känns skönt! Igår var jag helt slut så jag orkade verken fixa mina naglar eller brynen så det måste jag göra idag istället. Just nu lyssnar jag på musik och kollar kläder på internet. Jag hittade precis en jätte fin klänning, men dock var den inte lika fin när jag såg priset, 22 999 KRONOR för en j*vla klänning. Aja, jag får leta vidare.

Igår fick jag hem min balklänning som jag beställde från USA. Den var jättefin och satt perfekt! Jag är riktigt nöjd!

Nu ska jag ut och gå en sväng och sedan ska jag vänta på att F ringer!
pussss

"fredag"

Var hos Fredrik för ett tag sedan. Hela eftermiddagen har jag suttit med min engelska uppsats om andra världskriget. Så nu är jag helvägs iallafall. Kvällen har bara spenderats hemma och jag har tagit det lugnt. Nu kollar jag på talang 2008. Sen ikväll ska jag duscha och ta hand om mig själv! Fixa bryn, mina naglar och sköta om mitt hår.

nu väntar jag även på att min plutt ska ringa!
seeee yaah

"igår, torsdag"

Hann inte förbi mormor och morfar igår, men åkte till väsby och fick med mig ett par grymt snygga byxor hem från NOW. Väl hemma var det middag och sen tog jag mig en joggingtur i spåret. Träna har blivit mitt mål nu, jag ska bli smalare och få bättre kondis. Kvällen spenderades lugnt hemma med att fixa mitt rum och jag blev hel nöjd. Nu saknas endast två mellanbruna byråer och sen är jag nog klar. Det blev sent igårkväll för jag kollade på reprisen av klass 9A och det slutade vid 01-tiden.


Fast dom sitter grymt mkt snyggare på mig!

"helt slut"

Jag förstår inte, men jag blir trött av ingenting. Jag sov hur bra som helst inatt och vi la oss tidigt igår. Nu på förmiddagen har jag endast suttit vid datorn. Men men, hoppas jag piggnar på mig lite. Nu ska jag och mami ta en sväng förbi mormor&morfar och fika! mormors kanelbullar *MUUUMS!
vad ska alla göra ikväll?

"söta klänningar"

image159

Alla klänningarna finns på http://www.victoriassecret.com/

1: Strapless dress $49
2: Ruffled silk dress $69
3: Belted cap-sleeve curvy jersey dress $69
4: Curvy jersey knot-front dress $69
5: Strapless Bra Top tube dress $25
6: Silk ruffle-front dress $79

"mina favoriter"

 

dessa två bikinisar blev jag sjukt förälskad i så den leopardfärgade är nu på väg hem till mig och den svarta har jag redan liggandes i min ÖVERFULLA garderob! Billiga och väldigt enkla. Vad tycker ni? Vilken är snyggast?

"torsdag"

Jag kollade på klockan när den var 8.55, det kändes lite tidigt att gå upp så jag kröp ner i sängen bredvid min älskling igen. Somnade om och vaknade sedan vid 9.30 av Fredriks blöta och stora godmorgonpuss! mysigt! Jag låg dock kvar i sängen fram tills klockan var 10 och sen var det frukost! Långsam och stillsam frukost och sen var det dax för en dusch.

Nu har jag precis kommit hem och ska börja översätta min uppsats tills engelska!
kvällen ser lugn ut, antagligen bara en skön hemmakväll!

"valborg"

Skoldagen gick snabbt! På idrotten sprang vi i spåret och direkt efter hade vi biologiprov och det gick jätte bra. det var enkelt och tog bara 10minuter att göra. Så efter skolan begav vi oss hem till Fredrik och tog det lugnt. Åt mellis och sen tog vi det lugnt i sängen en stund. Väl hemma så satte jag mig framför datorn och kollade på engelska uppsatsen. Men orkade inte göra något så jag satt bara och lyssnade på musik. Vid 18-tiden åkte jag till väsby och kollade på ett par jeans, men hittade inga. Sen hämtade mami mig och vi åkte till Kista Galleria och käkade kinamat! *muuuums. Jag hittade även två jätte söta tröjor. 

Vid 21-tiden kom min älskling hem till mig och sen träffade vi Lunkan, Rindan och Jonte. Så vi umgicks med dom en stund innan vi fem stack ner till brasan och fyverkerierna. Det var slut vid 22-tiden! Väl hemma hos mig igen packade jag bara min väska och sedan begav vi oss hem till min goa pojkvän och tittade på tv. Sen var det dax att sova! Trötta efter skoldagarna som varit så somnade F snabbt eftersom jag kliade honom på ryggen!  

RSS 2.0