FREDRIK

Som sagt, du är världens bästa pojkvän! Det finns inget annat att beskriva dig som. För mig betyder du allt och det är dig jag tar varje andetag för. Du har fått mig att inse att äkta kärlek finns, att två människor kan älskar varandra så det faktiskt gör ont. Att du varje dag står ut med mig, att du inte tröttnar. Du finns alltid där och gör ditt bästa! Det är alltid lika lätt att prata med dig. Du har fått mig att gå från botten till toppen, från olycklig till LYCKLIGAST!
Det finns inga ord som beskriver vad jag känner för dig mitt älskade hjärta!

JAG ÄLSKAR DIG FÖRALLTID FREDRIK !<3

Glöm aldrig bort hur underbar du är hjärtat!

onsdag

Gick upp sent idag, va helt slut. Gick och la mig efter filmen "Alla älskar Alice" som jag kollade på igår kväll. Så jag kom i säng vid 23.50. Så imorse kom jag upp sent, satt framför nyhetsmorgon ett tag och sen satte jag fart med make-up och kläder. Väl i skolan gick det segt, denna vecka är inte min bästa vecka faktiskt. Idrotten var lite smått jobbig idag faktiskt, haha! Sen var det film på biologin, då mös jag och Fredrik riktigt mycket. Han hade armen omkring mig, jag lutade mig mot honom och hade mitt huvud på hans arm som låg på bänken. Så vi gosade riktigt mycket. Okej Nisse & Simone, enligt Fredrik är vi lika söta! Haha, men ni endå så jävla gulliga på nått märkligt sätt! Ni vinner, eller ne kanske inte! Haha! Sen efter skolan har jag bara tagit det lungt och myst framför tv.n med "Greys Anathomy" och "Unga mödrar". Nu sitter jag här, pratar lite med Fredrik. Men nu måste jag ska ta tag i mina gymnasieval tänkte jag..  skriver senare....
puss!

läsare

Ni som läser! Kommentera gärna och sluta vara så hemliga!
puss!

shopping

Skoldagen var jävligt seeeeeeg, precis som alla andra tisdagar. Efter skolan mös jag och Fredrik ett tag, sen har jag shoppat! Har varit hemma någon timme nu. Har hunnit duscha och tagit det lungt. Med mig hem fick jag puder, en tröja och ett par jeans. Det blev ett par riktigt snygga Acne. Mörka för att varit lite modern. Nu har jag ätit lite glass och pratat med min goda vän Niklas. Nu ska jag bara ta det lungt resten av kvällen och vänta på att min älskling ska komma hem, längtar efter dig.. Nu väntar "I huvudet på Gynning" klockan 21.


Jag blev kär! Riktigt snygga.

veckans v.5

Skola/jobb - Inga prov denna vecka. Men öva inför NA och fortsätta skriva på min novell måste göras.

Vänner/kärlek - Träffa syster på onsdag tror jag. Sen är det Fredrik i helgen och måndag!

Hälsa - Det viskas TRÄNING i mina öron, men vi får se hur och vilka dagar det blir! Snart åker jag till solen IGEN och kopplar av, längtar faktiskt!

Shopping - Jag och min kära mamma ska iväg och shoppa på tisdag! Yes yes yes yes yes.

Övrigt - Måste kolla runt på ännu fler gymnasium, valen ska vara klara den 15.e februari. Nästa måndag är det studiedag så jag och min älskling får sova ut.

måndagkväll

Skoldagen gick rätt segt faktiskt! Efter idrotten så gick jag och min älskling hem till mig och duschade och åt våfflor till lunch. Resten av dagen gick väl sådär, jag håller iallafall på med min novell i so/sv. Efter skolan följde F med mig hem, så hämtade vi lite grejor och sen hem till honom. Sen har vi bara myst hela eftermiddagen! Nu på kvällen har jag degat framför tv.n. Kollat på "Andra Avenyn" (min favvvvvvvo-serie) och den nya svenska serien "Om ett hjärta". Den nya serien slår nästan Andra Avenyn. Eller dom är LIKA bra men på olika sätt. Fick mig att nästan gråta iallafall, super fint och känslosamt drama. Känner mig lite smått sjuk, febrig men jag hoppas på att det bara är trötthet. Nu väntar jag på att Fredrik ska komma hem, så jag kan sova gott.
Men nu är det sängen som gäller...
Puss!

glamour


Detta sexiga guldset blir ditt för bara 311kr.
Snacka om fynd, killarna kommer bli som galna!
http://www.victoriassecret.com

snyggt under



Detta super söta set finns att köpa på www.victoriassecret.com!


myskväll

Sen sist har vi hunnit kollat på tv och myst. Vi låg i sängen ett tag också och pratade. Det är alltid lika underbart att prata om framtiden med dig. Sen har vi ätit tårta och kollat på sporten. Som sagt, helgen är till för att vila och det har jag verkligen gjort. Speciellt idag ihop med älskling. En skön, spännande och trevlig vistelse i Uppsala för att kolla på F´s match. Matchen va grymm och min älskling spelade som en gud idag! Sen har vi bara slappat och myst hemma hos plutten hela kvällen. Gosat i sängen den mesta tiden..

Just nu tittar jag på Coyote Ugly på Kanal5. Men den är snart slut.
Snart ska jag nog ta och sova.Imorgon väntar skolan igen!
Ny vecka, nya tag!

image92
den bjuder jag på

helg

Som rubriken säger är det dags att koppla av, ta det lungt och njuta av livet.
Det är helg och det betyder SOVMORGON!

Skolan gick fort, kanske för att det är just fredag. Vi hade en 40minuters rast, då gick jag och älskling hem till mig och jag bytte jacka för det började att snöa. Sen hade vi biologi-förhör, det tog 9minuter och sen lunch. Jag och F åt lite fort, sen tog vi en prommis ner till centrum. Kollade lite på kläder, köpte godis och kollade på lite inredningsgrejs. Vi hittade jätte fina kuddar och gardiner. Väl tillbaka i skolan så var sista lektionen bild, slapp och skön start inför helgen. Efter skolan handlade jag och plutten lite grann, sen tog vi en härlig middag och har bara myst hela eftermiddagen. Men nu är han i ishallen och jag snart ta och bege mig ditåt. Så ikväll blir det hockey.

Helgen består av öppet hus och shopping med älskling imorgon (lördag) . Söndag har jag inget bestämmt! Vad ska ni göra?

söndag 27/1

Kvällen igår blev INTE ett dugg lyckad, tyvärr!

Imorse gick jag upp vid 10 och duschade. Sen tog jag det lungt, kollade lite på tv. Sen lunchade jag och mamma på donken. Sen var det uppsala som gällde. Skulle på Fredriks match. Det var den bästa matchen på länge. Fredrik spelade som en riktigt gud faktiskt. 2 assist och 1 mål, du är grymm älskling! Matchen slutade till sist med vinst, 7-4! Väntade på F medans han skulle jogga ner, duscha och strecha. Sen åkte vi hem till älskling. Så vi har precis ätit middag. Nu ska vi väl bara ta det lungt, koppla av och ha en HEL-mysig kväll.
Skriver senare!

PASSAR PÅ ATT SÄGA, GRATTIS SYSTER SOM FYLLER 15ÅR IDAG!

tråkar

Stan gick bra! Hittade ingenting pga. att vi var där för KORT stund. Öppet hus gick väl bra, inget gymnasium jag kommer söka iallafall. Tyckte helt enkelt inte om de! Sen har vi bara strosat oss igenom stan, kollat på kläder och skor. Lunchen spenderades på donken. Min älskling var så sööööt, han tänkte köpa en ros rill mig! Men jag sa att han skulle vänta till ett bättre tillfälle. Sen tog vi SJ-tåget hem, så skönt! Det tog bara 20minuter. Sen tog vi en härlig prommis.. Sen dess har jag inte gjort ett skit. Suttit och tråkat. Ska väl till Fredrik snart, men han hör aldrig av sig så jag vet inte. Nu ska jag sätt på en dvd, "The Holiday" tror jag att det blir. Den är min favvo-rulle faktiskt!

puss! 

frukost

Godmorgon allihopa!
Har precis ätit frukost och väntar på att Fredrik ska bli klar. Vi ska shoppa, ta det lungt och gå på öppet hus en snabbis idag. Jag ska väl inte shoppa något, men kolla kan man ju alltid göra! Haha. Men nu måste jag sätta fart.
Ha en trevlig och skön lördag, skriver senare!

puss!

helg

Som rubriken säger är det dags att koppla av, ta det lungt och njuta av livet.
Det är helg och det betyder SOVMORGON!

Skolan gick fort, kanske för att det är just fredag. Vi hade en 40minuters rast, då gick jag och älskling hem till mig och jag bytte jacka för det började att snöa. Sen hade vi biologi-förhör, det tog 9minuter och sen lunch. Jag och F åt lite fort, sen tog vi en prommis ner till centrum. Kollade lite på kläder, köpte godis och kollade på lite inredningsgrejs. Vi hittade jätte fina kuddar och gardiner. Väl tillbaka i skolan så var sista lektionen bild, slapp och skön start inför helgen. Efter skolan handlade jag och plutten lite grann, sen tog vi en härlig middag och har bara myst hela eftermiddagen. Men nu är han i ishallen och jag snart ta och bege mig ditåt. Så ikväll blir det hockey.

Helgen består av öppet hus och shopping med älskling imorgon (lördag) efter ska vi fira honom. Söndag har jag inget bestämmt! Vad ska vi göra?

torsdag

Morgonen var stressig, hade klockan på 06.50 men va tydligen för tidigt. Så jag råkade somna om, vaknade 07.40 och skulle gå hemmifrån 07.50. På 10min lyckades jag gå upp, klä på mig, sminka mig, borsta tänderna och gå. Väl i skolan började vi med kemi-provet och det gick GRYMT bra. Sen har vi haft HK, jag och Fredrik gjorde en riktigt god köttfärsås med fullkornspasta. Sista lektionen ville jag verkligen slippa idag, spanska usch. Efter skolan gick vi hem till Fredrik, sen har vi varit och shoppat och gosat hela eftermiddagen. Det blev att koppla av när vi kom hem till honom igen. vi har kollat lite på tv och bara myst. Med mig hem fick jag en tröja och underkläder. Nu sitter jag hemma hos mormor&morfar. Imorgon har jag tidig träning, så jag måste nog sova snart! Godnatt!

25MÅNADER IDAG. Helt otroligt älskling, du är mitt allt! Vi mot världen!
                                         JAG ÄLSKAR DIG!<3


onsdag

Hade ställt klockan 20 minuter tidigare idag. Så jag gick upp och sminkade mig, åt frulle framför nyhetsmorgon och valde kläder. Det gick trögt idag. På so/svenska lektionen började jag iallafall med min uppsats så nu ska jag verkligen satsa. Sen åt jag och Fredrik lunch och sen hem till mig. Så vi mös ett bra tag, kopplade av och jag packade mina idrottsväska. Sen idrott, spanska och biologi. Vi kollade på film på biologin, den va intressant faktiskt. Efter skolan har jag och Fredrik pluggat lite tillsammans. Sen skulle han på träning och jag också, så sen jag kom hem har jag pluggat! Kemiprovet imorgon hoppas jag att jag sätter VG på, håller tummarna!

Men nu ska jag ta en lång skön dusch och sen sova.
Måste upp tidigt imorgon och plugga lite till!
Puss!


veckans

Skola/jobb - Kemi prov på torsdag. Sen är det lite spanska läxor och sen måste jag även påbörja min uppsats/novell i historian.

Vänner/kärlek - Onsdag är det sola med Ellen som gäller. På torsdag ska jag och Fredrik lyxa till det lite och bara ta en skön hemmakväll.

Hälsa - Tränar fredagmorgon, sen tror jag att det även hinns med imorgon (onsdag). Men jag får se hur det är med mitt ben först. Har tyvärr väldigt ont!

Övrigt - Lördagen spenderas med att fira Fredrik. Familj, släkt och bekanta. Så det ska bli kul! Jag och min älskling ska även in och shoppa och kolla på Öppet hus under helgen, förmodligen lördag.

tisdag

Dagen sätter jag ett STRECK - på.

Eftermiddagen och kvällen spenderades hos och med älsklingen. Vi har pluggat kemi hela eftermiddagen. Men även mysa framför tv och dator. Sen tog vi en skön tupplur i hans säng. Så mysigt. Du är verkligen allt Fredrik.
jag kan helt enkelt inte leva utan dig<3

just nu pluggar jag kemi, skriver lite spanska och ska snart dra och duscha.
puss!

F´s dag idag!

Som sagt fyllde Fredrik år idag. Det blev bara en skön hemma kväll med hans familj och farmor. Vi åt en härlig middag bestående av potatisgratäng, rostbiff och sallad. Sjukt gott! Firandet blev lyckat, han fick super fina presenter och även många telefon-gratulationer. Efterrätten blev som sagt tårta, som Fredrik längtat efter hela dagen. Nu på kvällen har vi bara kollat på tv och läst lite fysik inför morgondagen. Kom precis hem, så snart är det dags att kolla på fysiken igen och sen sova!

Åter igen GRATTIS ÄLSKLING<3

FREDRIK 16år<3

Gick upp klockan 07.10, duschade och packade idrottsväskan. Skolan började med klassråd. Vi skulle presentera den som satt bredvid oss. Jag fick presentera Fredrik och Fredrik mig. Det gulligaste han någonsin sagt om mig kom fram just idag (jag vet varför) "Hon heter Cecilia och är en bra flickvän", sa han. Rätt ut till hela klassen. Du är bara för söt hjärtat! På idrotten fick vi gå en prommis. Så jag, Fredrik och Robin gick till Tingvallaskolan. Sen cyklade jag och älsklingen ner till coop och köpte bullar. Efter skolan så gick vi hit, sen dess har vi tagit det lungt, läst lite fysik och goast.

Men nu har vi precis ätit en supergod och mysig middag hos F, snart är det dags för det Fredrik längtat efter HELA dagen. TÅRTA!


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN PÅ DIN 16ÅRS DAG!
JAG ÄLSKAR DIG !<3

dusch och tv

Kom nyss hem från ishallen. Fick skjuts av Fredrik och hans pappa .
Det blev lika, Arlanda-Gimo  1-1. Min älskling lyckades få 3 utvisningar, men spelade jätte bra ändå.

Imorgon är det skola igen, suck*! Men efter skolan ska vi fira Fredrik som faktiskt fyller år!
Så det blir en skön och mysig hemmakväll!

Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen kolla tv och sova!
Godnatt på er!

image93
TACK FÖR ALLT L!

snabbis

Stan gick bra, hittade en present till min älskling och en sak till mig själv faktiskt! Gick runt på Åhléns, NK, Gallerian och hann även med Hötoget en snabbis. Tyvärr är jag typ pank, men jag hittade ett par jeans, en canada goose väst och en ny väska som jag måste försöka införskaffa mig inför våren!

Har precis ätit middag och ska ta och bege mig mot ishallen snart. Fredrik spelar match mot Gimo. Han ville så gärna att jag skulle komma så då gör jag de. Har ändå inget för mig.
Ikväll blir det alltså att kolla hockey och sen hem och plugga lite kemi och sova. Låter som en rätt lugn kväll, skönt!
Men skriver senare, alltså resultat mm.

Puss!
 

söndag

Vaknade vid 10.30, vi låg kvar länge i sängen.. Pratade och sådär. Men nu är det dags för mig att bege mig mot Stan för att köpa en present till min älskling som fyller 16år imorgon. Din 3.e födelsedag vi firar ihop. Mys! Men nu måste jag verkligen sätta fart, sen till mormor och morfar för att sedan bege mig mot Stan! Senare blir det hockey-match, eller aa Fredrik spelar så jag ska ner och kolla. Middagen blir nog en härlig sallad eftersom min kära mamma jobbar och jag är för lat för att laga något själv. Har precis pratat med Fredrik och imorgon blir det att fira hela dagen. Men nu måste jag verkligen dra!
Skriver senare!


lördagskväll

Mötte Matildy vid 17, satt hos mig och chillade ett bra tag. Popcorn och data. Sen tog vi en lång och skön prommis. Men det var riktigt kallt, gick förbi Fredriks hus medans jag pratade med honom i telen så jag fick iallafall SE honom idag *överlycklig*<3 Dom vann matchen med 8-1, grattis älskling! Sen har vi inte gjort så mycket mer.
Men nu ska vi nog sova, hörs imorgon!

image91
Bjuder på denna vilda bild på Tildy!

lördag

Vaknade vid 09.00, duschade och åt frukost. Ellen messade vid 10 och vid 12.30 var hon hos mig. Så vi tog det lungt, tog lite kort och åt flingor. Sen spenderades dagen vid datorn och snackade i telen med älskling. Vid 17 drog Ellen till kyrkan och jag hem till mormor och morfar en stund. Åt lite middag och tog det lungt.

Men nu är Matilda här, så vi ska väl hitta på något skojjsigt.
Skriver mer senare..

image90
          FJORTISÄCKEL!

F

Jag är ärlig när jag säger att jag lever för dig Fredrik .
                         JAG ÄLSKAR DIG.


fredag och det betyder HELG

Som sagt, härligt med ledighet igen. Känner verkligen att denna helg ska spenderas på latsidan!

Efter skolan så stack jag, ellen, philip och min älskade fredrik hem till mig. Det SPÖ-regnade när vi skulle ta oss hem så när vi kom hem, tog jag och Fredrik en låååång och härlig dusch. Sen låg vi alla 4 i min stora älskade 160cm breda säng. Pratade, skrattade och hade allämt jäkla roligt. Vid 16.30 var det dags för älsklingen att bege sig hemmåt, för han skulle träna. Så jag, ellen och philip var hos mig. Åt middag, ellen pysslade lite med sitt hår, makeup och kläder medans jag satt vid datorn och kollade gymnasier.  Vid 18.00 skjutsade vi ellen till kyrkan och sen handlade jag och mamma.
Sen har kvällen spenderats med och hemma hos min plutt! Vi har kollat på "Lets Dance", myst och ätit lite godis.
Så vi har bara tagit det lungt och kopplat av riktigt rejält idag, kändes att vi båda behövde de. Är verkligen helt slut idag, så nu är det sussa som gäller.

Godnatt everyone, sov gott.
För det ska jag göra! <3
image59
Du gör mig till den lyckligaste i hela världen!

lunch

Just nu sitter jag här och äter min nyttiga kyckligsallad, haha. Väntar på att Fredrik ska komma så vi kan gosa lite och sen tillbaka til skolan för dagens sista lektion, alltså Bild. Men först ska vi på någon gymnasieinformation. Efter skolan ska jag inte göra så mycket, eller jo LÄXOR. Sen ikväll ska jag och min älskling bara njuta och koppla av denna härliga fredag. I helgen blir det att ragga presenter till min plutt, för han fyller år snart. Men åter om helgen imorgon..

hoppas eran Fredag blir lika lyckad som min, vad ska ni göra?


onsdag

Var ruskigt trött och sömnig imorse. Väl uppe tog jag en snabb och kall dusch för att vakna till liv. Sen frulle framför kanal 5, vid 08.00 skjutsade mamma mig till skolan. Sen har skoldagen rullat på, men väldigt sakta... Matte, biologi, spanska och massa TRÅKIGA ämnen! Nu ligger Ellen och Philip och gosar i min säng *avis*, själv så sitter jag här och väntar på att min älskade Fredrik ska höra av sig. Ikväll blir det middag och sen plugg och massor av mys med Älsklingen.
Skulle egentligen ha åkt på Öppet hus på Danderyd Gymnasium, men tar det någon annan dag. För jag är trött och vill bara vara hemma och gosa med Fredrik!

Ni som läser och är 92.or, vad tänker ni söka?
Ni som redan går på gymn, vilket är BÄST?

alltid lika pigg

Pigg på måndagar, ja det är fanimej ENDA dagen på hela veckan också. Direkt efter helgen så är jag pigg. kom upp imorse och tog en låååång dusch. Väl i skolan var våran vikarie borta så kunde lika bra kunnat sova fram tills 08.30. Men men, dagen rullade på. Lunchen spenderade jag och älsklingen hemma i min älskade STORA säng. Sen efter skolan var jag hos Fredrik ett tag. Pluggade so och bara mös. Kom hem vid 17.45, åt middag och sen har jag fixat lite med mina gymnasieval som startade idag! Rätt intressant faktiskt. Denna vecka ska jag nog ta mig tid att besöka några skolor jag är lite intresserad av. På Fredag är det historia-prov så nu är det PLUGG hela veckan!
Men nu ska jag kila och kolla på idrottsgalan 2008. pyss

söndag

Nu har städat klart och fått hela mitt nya rum färdigt. Det känns bra faktiskt! Nu väntar jag på att Tilda ska dyka upp så får vi se vad vi hittar på. Men idag blir det som sagt Tilda och sen väntar jag på att min älskling ska höra av sig. Saknar dig Fredrik<3
Uppdaterar senare.

hår tips

Jag såg reklam i en tidning och kännde att jag ville prova något nytt! Denna helt unika serie vårdande produkter är bland det bästa jag testat. Serien består av shampoo volumizing, shampoo moisturizing, conditioner och masque ultragentle .Den var härlig att ha i håret och håret blev inte för "lent". Utan följsamt och lätt att reda ut. Den var ganska dyr men man kommer inte att ångra köpet! Lovar!
Klicka in på http://www.marianila.com/ för att läsa mer.

Shampoo VolumizingShampoo MoisturizingConditionerMasque Ultragentle


lördag

Dagen tog start vid 11.00, så ringde syster och frågade om vi skulle ses. Visst sa jag och vid 12.30 möttes vi nere vid stationen. Vi begav oss mot uppsala för att se om vi kunde hitta något nytt och snyggt till garderoben. Men icke sa nicke, vi kom hem tomhänta om man inte räknar med min super söta ljus-lykta för endast 20kronor på Åhléns. Brunchen spenderades på Jalla mitt i city och för min del blev det pizza. Sen blev det glass på donken och sen begav vi oss hemmåt. Väl hemma tog det inte lång tid förns min Älskling kom. Så jag och Fredrik och legat i min STORA nya 160cm breda säng och lyssnat på musik, spelat kort och myst. Med endast levande ljus och varandras sällskap. Så himmla gosigt! Vi har även kollat lite på våran historia inför provet nästa fredag. Men nu är det tv och sen sova som gäller. 
Sov gott allihopa!


tröttis

Som sagt började skolan idag, dagen gick väl sådär. Det var ju inte kul iallafall. Lunchen spenderade jag och min älskling hemma hos mig, det blev pizza. Sen tillbaka till skolan för dem 2 sista lektionerna och sen slutade vi. Så vi gick hem till Fredrik en jätte liten stund och sen gick jag hem. Somnade på soffa i 15 minuter och sen i min säng 30, var/ÄR jätte trött. Sen åkte jag och mamma för att kollade lite på kläder, så det blev en jätte fin kofta från Salt, 499kr. Jätte söt! Pratade med älsklingen när jag kom hem och sen in i duschen, men nu ska jag gå och lägga mig och jag kommer sova såååååå gott!
Nattinatti!

godmorgon

Idag känner jag mig fasligt pigg, kom nyss ut ur duschen och ska nu ta och sätt lite fart. Varför jag egentligen kännde att jag ville skriva var för att mina tankar just nu ligger hos Frida Hassel. Varför just du? Varför just du? För att du är så lika en ängel, med ditt lockiga, ljusa hår och dina ljusgröna ögon? Varför skulle det hända dig? Jag tänker på dig hela tiden och vill bara att det blir bra! Du behöver en ny lunga och måste få en donator. Frida Kämpa, Kämpa för alla som älskar dig! Lämnar du världen föjer jag efter dig! Tack för att du finns, Jag älskar dig!<3

Efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer, kanske Fredrik. Ikväll ska jag iallafall iväg och sola!
Höres!

sista dagen

Japp, som rubriken säger så är det SISTA dagen på lovet. Det känns helt sjukt. Eftersom jag åkte till Karibien 2 veckor innan skolan började fick jag 5 veckors jullov istället för 3. Jullovet har spenderats lungt och mesta dels med Fredrik. Det känns bra och skönt. Julen och året 2007 har passerat. Nu är det dax för 2008 och detta år ska bli bra, det ska fan bli BÄST!

Imorgon början skolan och nu är det dax att fixa till allt igen! Jag tror att ni läsare är exakt lika trötta som mig just nu. Men efter en mjukstart ska allt gå bra.

Idag inhandlade jag en vit, jättefin peak-tröja och sen har kvällen spenderats med min älskling. Skön början och skönt slut på detta underbara lov. Men nu är det läggdax, sussa sött!


13dagar!

läggdax

Efter förra inlägget var det middag, så vi åt jätte gott och bara mös. Efter middagen vart det lite tv-tittande och sen efterrätt. Klockan 20.00 var det dags för Junior-VM i hockey. Vi satt klistrade framför tv till 22.40. Åt lite choklad och glasstårta. Tyvärr förlorade Sverige mot Canada med 3-2. Så vi gosade och tog det lungt. Sen har vi inte gjort så mycket mer idag. Så vid 23.00 skjutsade Fredrik och hans älskade far hem mig. För imorgon är det en stor dag för min älskling. Jag ger dig ALL lycka i världen! Du är bäst! Jag älskar dig<3

men nu ska jag sussa!
Bye!


lördag

Vaknade vid 10 och Fredrik var iväg på något med hans lag. Var och lämnade tillbaka en tröja och sen hem till älskling. Så just nu sitter jag här och min älskling står bredvid. Han har väldigt humör min lilla plutt! Men nu är hans lung, go och glad igen. Ikväll ska vi bara myyyyyyyysa och sen ska vi kolla på finalen i hockey, Sverige-Canada i J-VM!


14 dagar!

igår, fredag

Tog det lungt tillsammans med älsklingen, kollade på tv och gosade. Sen var det dags att gå för Fredrik skulle ner till ishallen inför sin match. Så jag kollade på "The holiday". Min favvofilm. Såååå bäst!
Sen middag och sen var det dags att dra mig mot ishallen. Matchen vanns av Fredriks lag mot Viggbyholm med 8-1. Min älskling spelade kanonbra. Sen var det hem och duscha och sen sussa!

15 dagar!


shopping

Hahaha, min älskling kysser mig i nacken och sjunger "Something right-Westlife" såååå söt!<3

Min goa pojkvän ringde mig vid 09.20 imorse, då jag redan varit vaken 2 timmar. Jag gick upp och duschade och kollade på nyheterna. Vid 10.00 hämtade Fredrik och hans föräldrar mig och vi åkte på rejäl shopping runda. Besökte 3 centrum idag. Efter donken åkte vi ner till ishallen där Fredrik och hans käre far satte upp en Canada-flagga och sen vid 13.50 var det panik hemma hos Johannesson´s. Fredrik och Roger drog ner till ishallen för samling inför matchen mot Canada. Medans satt jag och Fredriks mamma hemma. Sen åkte vi till väsby för att hämta hennes tröja. Sen direkt till ishallen. Vi kom hem vid 18.45 och har sen dess bara myst och tagit det lungt. Jag köpte iallafall en jätte söt kofta på MQ och Fredrik köpte en superfin mörkblå peak tröja. Men nu ska och min älskling bara gosa och pussas resten av kvällen!



17 dagar!

godnatt

Kvällen spenderades lungt hemma hos Fredrik framför tvn och i sängen. Tog det lungt. Det känns som om jag börjar bli förkyld, men hoppas det är något annat. Så nu ska jag sova bort dettta!
Men nu måste jag sova,
sussa sött!

väntar

Det blir ett snabbt inlägg nu.
Gick ut med Tessie tidigt, sen somnade jag så Fredrik väckte mig. Sen har vi ätit lunch och tagit det lungt. Sen tog vi en mysig cykel tur i snön, för han skulle ner till ishallen för träning och jag cyklade hem. Så nu väntar jag bara på att hans träning ska sluta. Ikväll blir det Fredrik och förmodligen bio med Philip och Ellen. Men mer om det ikväll.


förtrollad

Vaknade upp i ett nytt årtioende, 2008!
Jag sov faktiskt som prinsessan på ärten inatt, har nog aldrig sovit så gott.
Igår kväll träffade jag min älskling vid tolv-slaget och jag kom hem vid 02.30 så det blev en rätt sen natt.

Men idag har jag och min älskling varit och kollat på bio. Det blev Förtrollad. Den var super mysig faktiskt, så kan varmt rekomendera att se den! När vi kom hem beställde vi pizza och Fredriks älskade far hämtade oss så vi åkte hem och åt och sen har vi bara segat framför tvn med choklad och julmust.
Men nu ska jag sussa, sov gott!


RSS 2.0