skolbalen 29/11-2007

Ekillaskolan Märsta, 29/11-2007.
åk7, åk8, åk9!

Vid 18.35 fick vi skjuts till skolan, sen var det samling med klassen i sal 26. Vi satt där en stund och inväntade folk och småpratade. När jag klev in i klassrummet fick jag en STOR häääärlig puss av min prins! Fredrik var så vacker i sin svart/silvriga skjorta, acne jeans och bruna läder Tiger of Sweden skor och håret sådär häääärligt ruffsigt. Vid 19.00 var det dags att bege sig neråt gymnastiksalen. Där nere spenderades kvällen mest med älskade Fredrik, vi dansade lite bugg, satt vid caféterian, satt på några bänkar och minglade runt bland folk. Pratade mycket med Linda, Anton, Philip, Karlsson, Lunkan och Ellen. Jag och min prins dansade trycker också, UNDERBART. Vi kramades hårt och kysste mycket och dansen gick lätt. Det är så härligt att vara din<3 Vi mot världen. Men vid 21.30 kom Fredriks käre far Roger och hämtade oss, åkte hem och satte på mig hans adidas t-shirt och mjukisbrallor. skönt! Tack för en super lyckad kväll Älskling<33 Lägger in bilder imorgon.

Men nu är det dags att sova, är så trötta.<33
Sov gott, för det kommer jag verkligen att göra!

image61

torsdag

Skoldagen gick snabbt idag, medans övriga klassen satt nere i 22.an och kollade på film så vara jag och Fredrik uppe i sal 26. Jag hjälpte honom med kärlekshandboken. Så söööt, han skrev ett kärleksbrev! Men iallafall på lunchrasten tog vi en mysig prommis hem till min älskling, åt lunchen och fick skjuts tillbaka av F´s mamma Gunilla. Väl i skolan var det dansträning, jag och Fredrik lyckades faktiskt riktigt bra. Efter skolan gjorde jag, älskling, Ellen och Rasmus.K sällskap, gick hem till pluttis 5 minuter och sen gick jag och Ellen till busshållsplatsen. Tog bussen hem till mig och började fixa oss inför den stora kvällen.....

shopping

Skolan gick bra, segt bara. Jag har varit trött hela dagen. Hade dansträning, så trååååkigt tills jag dansade med Fredrik. Det gick super bra faktiskt, vi var duktiga. Nya tag imorgon. Men efter skolan så gjorde jag, Fredrik, Ellen och Philip sällskap ner till busshållsplatsen. Sen cyklade Ä (=älskling) hem och vi 3 begav oss hem till Philip. Sen väntade vi på Fredrik. Men Philip kände sig sjuk, så han stannade hemma medans jag och Ellen begav oss mot Blåbärsvägens busshållsplats och inväntade bussen. På bussen satt Ä och väl nere vid sationen tog vi tåget 15.04!

Ja, som rubiken säger. Shopping med älsklingen och Ellen. Kista blev det. F´s föräldrar var där, men vi åkte dit och kollade på ett par jeans till Fredrik. Han köpte dom jag tyckte va snyggast, blev ett par mörkmörk blåa Acne, super snygga pluttis! Sen gick vi och käkade, jag och F tog kina och Ell åt donken. Efter vi ätit så gick jag och lyckades hitta Fredriks mamma och pappa. Så vi stannade och pratade med dom för dom hade inte riktigt ätit klart. Sen blev det ett låååååångt besök på glitter. Lyckades hitta det jag sökte, en typ tiara. Jätte fin faktiskt! Sen gick Fredrik och pappa Roger till SALT MEN. Medans så sprang jag och Ellen till H&M, köpte nagellim. Sen fick vi åka bil hem, sköööönt. Lutade mig mot Ä hela tiden som höll om mig, somnade nästan. Sen körde dom hem mig.  Känner mig inte så jätte pigg har lite feber, så jag ska ta och proppa i mig lite värktabletter och gå och lägga mig framför tvn och hoppas på att jag somnar. Måste vara bra imorgon, det är ju som sagt BAL!
GRATTIS GUNILLA OCH ROGER TILL ERAN 20ÅRS DAG.

Men nu blire tv-tajm! HURRA! och hoppas på att älsklingen ringer eller kommer snart<3

tisdag 27 december

Vi har Temavecka i skolan och niornas tema är KÄRLEK. Vi ska göra "Min kärlekshandbok" på fyra dagar. Igår var det lungt hela dagen, vi hade hemkunskap och jag och älsklingen lagade en kärleksmiddag ihop. Efter skolan gick vi hem till F och gjorde lite spanska, sen la vi oss i sängen. Jag kliade min prins på ryggen så han somnade och efter ett tag sov även jag. Så vi sov ett tag, jätte skönt. Idag var det eget arbete i 3 timmar, sen kollade vi på filmen Fjorton Suger, den är väl okej. Men inte första gången jag ser den. Efter filmen fick vi info om något gymnasium i Arjeplog i Lappland, men tyvärr Bilteknik är inget för mig.

Men nu sitter jag och väntar på att Fredrik ska höra av sig, åker väl till honom om ett tag.
Resten av kvällen spenderas med älsklingen, Desperate Housewives och CSI.


tidsfördriv

Hur svarar du i hemtelefonen? Olika typ varje gång.
Hur svarar du i mobiltelefonen? Aaa, det är Cissi.
Ringer det mycket till dig? Nja, sådär.
Ringer du mycket? JA!
Vem ringde du senast? Fredrik.
Hur mycket pengar har du? Just nu, typ 1500 på kontot.
Senast kramat och när? Fredrik älsklingen, typ 4 timmar sen.
Antal timmar sömn inatt? Typ 7
Sov du ensam?  Tyvärr.
Vem sov du hos senast? Fredrik
Vem vet mest om dig? Mamma
Vem vet du mest om? Fredrik
Vad ser du fram emot? Älsklingen imorgon och sen temaveckan nästa vecka.
Vad vill du ha just nu? PÄRONSODA
Vem längtar du mest efter? FREDRIIIIIIIIIIIIIIK, plutten.
Vem stör du dig på? Fjortisar
Vem vill du sova bredvid inatt? Älsklingen
Vilken buss åker du oftast? 581
Vilken årstid är det nu? Höst
Anser du dig själv snygg? Nej
Har du varit kär? Ja.
Är du kär nu? Kär räcker inte, förälskad !
Är du en bra partner? Fråga F.
Har någon varit otrogen mot dig? Nej.
Har någon varit otrogen mot någon , med dig?  Nej.
Har du varit otrogen? Nej.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja, min gulleplutt.
Vad åt du senast? Glass.
Är du polare med grannarna? Nej.
Har du varit utomlands? Ja.
Vilken tid gick du upp imorse? Typ 07.10.
Vad gjorde du kl 2 inatt? Jag sov!
Vad är det första du gör på morgonen? Tänker på min älskade Prins!
Vad ska du göra efter det här? Köpa päronsoda och äta glass!!!!

onsdag

Blev nyss klar med min samhällskunskap. Men jag är så jäkla sugen på läsk, så jag ska dra och köpa läsk nu. Resten av kvällen ska tillbringas framför TV, CSI, Greys Anatomy och fråga Olle. Men nu ska jag sticka och köpa min efterlängtade dricka, PÄRONSODA ! hahahahahaha.

Tisdag och öppet hus

Skoldagen var segare än någonsin, jag börjar verkligen tröttna på skolan nu. Men snart är det Karibien, skönt!
Igår var jag iallafall på Öppet hus, International IT college of Sweden. Grymt fin och trevlig skola, ligger vi Odenplan och är inte så stor heller. Nära till allt, härligt. Jag blev iallafall förtjust och det är nog ett av mina tre val. Eleverna var trevliga likså lärare och rektorer. Jag ska nog ta en prov vecka, eller någon dag hos Sammy.


helgen

Lördag: Var hos familjen Hassel. Frida och jag begav oss ut på en skön prommis runt Edsviken och matade lite ankor eller gäss eller aaa, vad det nu va. Haha. Vi gick där i mjukisbyxor och jag hade min sköna Canada goose för det vart rätt kyligt. Väl hemma igen käkade vi lunch och kollade på film, A lot like love. Min favvofilm, så jäkla bra. Käka pepparkakor gjorde vi också och drack julmust. Senare på kvällen begav jag mig hemmåt och gjorde klart lite läxor och kollade på Tv. Älsklingen skulle komma hem till mig, men kunde inte. Så kvällen spenderades hemma, HELT ensam. 

Söndag: Var och shoppade med mormor&morfar, det blev rätt mycket shoppat. Ett par jeans, ett par stövlar, en svart tröja, en jättesöt vit t-shirt och inget mer, haha. Efter shoppingbesöket var det dags för lunch, så vi satt och käkade ett tag och tog det lungt. Sen åkte vi hem och senare på kvällen kollade jag på Beck #24, tror jag det var. Grymt bra, men lite sorglig. 

mässa & fredagsmys

Min dag har varit kanon. Redan från första stunden imorse. Kom hem för drygt 3 timmar sen och sen dess har jag suttit och borrat ner huvudet i alla gymnasiebroschyrer jag fick/tog idag på mässan. Jag fick sovmorgon imorse, skönt! Behövde jag faktiskt, så jag tog bussen 08.55 ner till stationen. Så vi mötte upp klassen och jag mötte älsklingen. Sen tåg till Älvsjö och Stockholms Gymnasie Mässan 07. Jag fick hyfsat bra humm om vart jag vill gå och vad. Fast skolorna är många och många verkar bra. Så jag måste fundera och fundera. Vid 12.00 möttes vi utanför och vid 5 över gick jag och Fredrik mot tåget in mot Stan. Väl inne i Stan så lämnade vi alla kataloger/broschyrer och min väska i ett skåp. Tog tunnelbannan till Hötorget och gick och beställde biobiljetter, sen gick vi till ica och köpte godis och ramlösa. Sen höll vi om varandra och gosade runt lite medans vi gick en mysig prommis på Stockholms gator. Vid 13.15 drog vi oss mot bion, lungt och skönt. Vi kollade på SURFS UP, så jävla klockren och söt film. Rekomenderas !!!! Efter vårt biobesök drog vi oss mot affärer och tittade på kläder. Middagen spenderades lungt och skönt i Kungshallen. Sen gick vi till Åhléns och F köpte ett par ck-kallingar och sen drog vi oss tillbaka mot centralen och tog tåget hem, tog samma buss och sen gick jag hemmåt. Jag älskar dig plutten<3

Har duschat och kollade lite på idol. Väntar på att älsklingen ska sluta träna och ringa. Men nu börjar idol, sen blir det sussa. Är sjukt trött ! Mogondagen ser ljus ut, plugg, Frida och ÄLSKLING. haaajdå !

mys-pys hos älsklingen

Vaknade sent idag, 10.20 gick jag upp. Så jäkla trött. Satte mig framför tv.n och kollade på scrubs och sen filmen- Black Beauty. Så vacker film. Sen tog jag en prommis till Brunos, solade ett tag. Behöver värme nu i kylan, hela 4 minus nu. Men vid kvart i 5 gick jag förbi min plutt för att se om han kommit hem från fys-träningen, det hade han. Men stod i duschen. Mysigt. Så vi pratade en stund och sen gick jag för att han skulle göra klart sin svenska. Så jag åt middag och tog det lungt. Vid 19.30 ringde han mig och sa att han var klar, så han gick för att möta mig. Så det blev en skön kvällspromenad hand i hand, nedstoppade i hans jackfika med fleece i. Väl hemma, så fixade Fredrik och hans pappa so-arbete. Så jag satt i allrummet tillsammans med hans lillebror och mamma. Vi kollade lite på Deal or no deal, sen kom F. Kollade lite på Freaky Friday, innan tillslut också Roger kom. Så vi kollade på Spiderman 3, rätt okej faktiskt. Men jag och F hade mysigt, kliade varandra på ryggen, han höll med med mitt hår och jag med hans. Sen låg vi bara där och myste. Filmen var cool faktiskt, lite romantik också. Sån gillar vi! Haha.
Fredrik har match imorgon, så vi ses väl efter den. Så jag får va hemma och vänta. (a) 

Men nu är det läggdags, sov gott för det ska jag! <33

image60
aaaw, älskling!


fredag

Veckan är tack och lov SLUT. Kan kort säga att denna vecka varit den jobbigaste sen vi började skolan!

Hade kort dag så vi slutade 13.40, skönt. Jag och min älskling begav oss till Stadium för att köpa tjep till hans klubbor, sen blev det donken en snabbis. När vi kom hem gjorde vi samhällsekonomi, renskrev på datorn. Sen efter middagen gick vi och la oss en stund, sov typ 45 minuter. Gosigt. Sen skjutsade Fredrik och hans pappa hem mig det snöade ju :) haha. Sen har jag bara tagit det lungt hela kvällen, blev idol och en promenad, sen har jag duschat och nu deckar jag snart framför datorn.

Pratade nyss med min älskling på telefon, han va trött så han skulle sova.
Ses i drömmarnas land min prins, jag älskar dig<33

Fredrik, min älskling

"Varje andetag jag tar, tar jag för dig"

M

"Tillsammans så blir man mindre ensam"

Imorse var jag riktigt pigg, vaknade 05.12 och kunde somna om. Men jag låg kvar i sängen till typ 06.45, sen gick jag upp. Tog en härlig dusch, fixade mig och åt en NYTTIG frukost. Hela otroligt, jag var nyttig på morgonen. Ojoj, snart har jag ju fan mina magrutor, eller hur älskling? HAHA. Efter skolans slut begav vi oss hem till F, pluggade engelska. När Fredrik senare skulle ner och träna, så fick jag skjuts av F´s pappa hem. Väl hemma åt jag middag.
Sen dess har jag bara tagit det lungt, pratade nyss med min plutt i telen, så nu ska jag gå och ta en VARM och skön dusch, sen är det Prison Break som gäller.
F, i love you long time<33

allhelgonadagen

Japp idag är det Hallowen, inte för att det blir något speciellt för mig, men men. Vaknade vid nio. Vid 11 ringde min älskling och sa -Godmorgon. Så vi pratade ett tag. Han har tydligen träning ikväll också. Men nu har jag gjort klart all samhällskunskap. Så jag ska nog ta och bege mig ut snart. Sen blir det en härlig middag med mami  och sen älsklingen ikväll, äntligen! Var ett tag sen. Men skriver mer sen, nu ska jag sätta fart.

Adios !

onsdag /sista oktober

Vaknade rätt sent, men va helt slut sen i tisdags-kväll. Satt uppe och gjorde läxor till typ 01.30. Men jag kom iallafall upp ur sängen vid klockan 10. Sen fixade jag mig och packade mina saker, sen gick jag till bussen. Tog 11.06 bussen in mot Stan. Mötte Matilda, så vi gick och käkade på donken och kollade runt lite. Mysigt. Väl hemma så satte jag mig med läxor, har fan hur mycket som helst !! Gaaaaah.  Sen vid 17.30 begav jag mig mot älsklingen, så vi låg i sängen och mös. Han masserade och kliade mig på ryggen, så jag var nära på att somna. Men vid 18.15 skulle dom ner till ishallen.  Sen tog jag det lungt resten av kvällen. 21.00 kollade jag på Grey´s och sen typ Fråga Olle, Myggan, CSI Maimi och sen typ ett suveränt program på 4.an! Efter det var klockan typ 2, så jag gick och la mig!

RSS 2.0