sommarlovet

20 dagar kvar tills skolan börjar!



* 4.e Aug - Fredrik kommer hem.
* 6.e Aug - Hämta mopeden.
* 11.e Aug - FYLLLLER ÅR !
* 17-18.e Aug - Mopedkursen.
* 20.e Aug - UPPROP !

Bara du kommit hem Fredrik så måste vi spendera resten av sommarlovet tillsammans. Den 11.e fyller jag år, hoppas vi kan hitta på något speciellt då älskling?!
 

image36

F

Saknaden är stor och lämnar efter sig tomma sår!


kärlek gör ont

STÄNDIGT, det gör ont så fort man inte sett personen man älskar över allt annat på länge, när personen man lever för är flera mil bort och man vet ingenting. Man vet inte hur personen mår, vad den gör eller om den totalt glömt bort att man finns. När saknaden tar över finns ingen återvändo, då är man fast. Fast i en oändlig cirkel av kärlek, längtan, saknad och gråt. Saknaden efter en person man verkligen ÄLSKAR gör ont, det vet alla. När man säger , "-Jag älskar dig" så finns det flera sätt att säga det på. Men varje gång du sagt det till mig, hoppas jag verkligen att det kommit från ditt hjärta och att du menat det fullt ut. Tiden med dig har varit betydelse full, tack älskling! Tack för allt du gjort. Men du är inte alltid perfekt. Du vet vad jag syftar på. Jag hoppas du kan ändra på dig lite grann. För jag vill verkligen inte mista dig. Med dig vid min sida kan jag kalla det alla kallar jorden, för HIMLEN! Det finns verkligen inga ord för hur mycket du betyder hjärtat! Men tyvärr alldeles, alldeles för mycket. Mitt hjärta är ditt, föralltid! Ingen är som dig, det vet alla. Ingen är den andra lik och jag vill aldrig ha någon annan än dig vid min sida. Du står där nästan hela tiden, ibland är du borta ett tag men kommer senare tillbaka. Du förstår mig oftast, jag förstår alltid dig. Jag känner dig från topp till tå och vet exakt hur du fungerar. Vet hur du känner i vissa ögonblick och att du ena stunden vill ha mig nära och senönskar du att jag bara försvann. Jag vet älskling, jag vet allt. Men en sak vet jag inte, varför du gör som du gör ibland. Men det gör ont en stund, men sen läker mina sår.  Saknaden är STOR!
KOM HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM HJÄRTAT !!!!!!!!

Från mitt hjärta, till ditt älskling. JAG ÄLSKAR DIG!

långsamt

                                                 Långsamt och ensamt utan dig älskling! KOM HEM!
                                                                                JAG ÄLSKAR DIG!

Idag blir det Nickan tror jag, vi skulle antagligen sola och bada. Men vi får se vad det blir. Har precis duschat och ska dra och käka frulle. Men kanske skriver mer sen.

Adios!

dina andetag

Hela världen går inte att förklara, jag utan dig det är något som försvagas. Vardagen blir jobbig utan dig älskling.
Varför gör det så ont att vara ifrån dig älskling? Det är en sån smärta när du inte är nära. Mitt liv blir ljust av din tillvaro hjärtat! Jag vet att du snart är hemma igen, men det är ändå länge och du är sååå långt bort! Jag blir ganska låg utan dig. Utan dig känner jag mig som en liten myra i en stor skog. Du är den enda som förstår mig älskling. Jag är LOST utan dig. Du är luften jag andas, utan dig överlever jag inte. KOM HEM !!

Du och jag mot världen, min älskade Prins!
JAG ÄLSKAR DIG MEST FREDRIK, FÖRALLTID! <3

19 MÅNADER ÄLSKLING!

2 år har gått så fort, beror på att du fyller min dag med kärlek och glädje. TACK FREDRIK<3

Vaknade tidigt, kollade på film. Wallander- Bröderna, åt frukost framför tv.n idag (a) Vid 11.15 ringde jag Fredrik, han hade precis gått upp. Vid 11.40 tog jag bussen till stationen och sen tog jag en prommis, tänkte sola. Men orkade inte, Fredrik ringde. Vi bestämmde att ses, han hämtade mig med moppen vid skolan och sen åkte vi hem till mig. Jag hoppade in i duschen, Fredrik låg på min säng när jag kom till mitt rum. Jag bestämmde kläder, sen blev det myyyyyyyys..... Sen kom mamma hem, då skulle vi precis åka hem till Fredrik. Precis innan vi kom till deras infart till garaget och huset, började det SPÖ-regna. Väl inne kollade vi lite på film och sen kom vi överens om att åka till Väsby C och kolla lite. Sen kom Roger & Gunilla, vi åkte med dom hem. Medans Fredrik åt middag kollade jag på film och lite på tv.n. Vid 19.40 åkte vi upp till Maxi och handlade godis, glass och kattfoder. Sen åkte vi hem, myste framför tv.n till Allsång och sen kröp vi ner i hans underbara säng. Kollade på yttligare en film på tv6. Vid 22.30 låg vi i 2 säckar och höll om varandra och möööööööööös. Sen stod vi utanför dig rätt länge, så svårt att släppa dig Fredrik. 11 dagar IGEN ut dig, jag orkar inte ! Jag klarar inte att vara utan dig så här jävla mycket! Vi ses kanske den 4.e Augusti igen hjärtat! Du vet vad du betyder älskling, ALLLLLLLLLLT! <3

JAG ÄLSKAR DIG MEST I HELA JÄVLA VÄRLDEN<3
image38

underbara älskade

Du och jag mot världen, det stämmer verkligen. En helt passionerad kärlek mellan oss.

Idag träffades vi vid 17.40, jag tog tåget och han hämtade upp mig vid stationen. Sedan blev det mys-pys framför Tv.n, vi kollade på något konstigt program. Efter en stund bestämmde vi oss för att ta en tur ut, åkte till coop och jag fick en efterlängtad jordgubbs-cider! YEEES ! Sen åkte vi hem och satte på Wedding Crashers, härlig film! sen vid 21.40 bytte vi kanal till TV3 och lyxfällan. Sen låg vi och kliade och masserade varandra på ryggen, härligt. Kvällen var underbar sötnos. Snart åker du igen, SAKNAR dig redan !!!!

JAG ÄLSKAR DIG PLUTT<3


image40Betyg; * * * *

ÄNTLIGEN ÄLSKLING !

Idag fick vi äntligen träffas igen ÄLSKLING!

Jag har saknat dig såååå, jag kom till Fredrik vid middagstid. Han & familjen satt ute på terrassen och åt middag. Jag smög in i hans rum, lämnade mina väskor och gick ut till allrummet. Kollade lite på en film, sen kom han. MIN PRINS! Vi kysstes, kramades och gosade mycket. Vi satt i allrummet ett tag, kollade på golf sedan en film. Vid 20.45 tog vi en härlig promenad ner till centrum, förbi Coop. Godis, dricka och tuggummi blev de. Sen gick vi hem igen. Kollade på en film & myste. Tog det bara lungt idag, sötnosen är lite förkyld. Krya på dig BABE<3 Vid 22.55 gick vi en bit tillsammans, han följde mig halva vägen. Sen sa vi godnatt, hejdå och så. Sen cyklade han hem och jag gick. LÄNGTAR redan tills imorgon hjärtat!

JAG ÄLSKAR DIG MEST, MITT ALLT<3

image36

miss you like hell

FREDRIK, jag saknar dig. Det känns så jävla TOMT utan dig älskling. Du är mitt ALLT & JAG ÄLSKAR DIG MEST! <3
KOM HEM NUUUUUUUU !

image39

sant

Jag SAKNAR dig meeeeeeer än någon annan flickvän kan sakna sin pojkvän!

Älskling, KOM HEM <3
JAG ÄLSKAR DIG MEST I HELA JÄVLA VÄRLDEN!
image38

S A K N A R

När en tjej är tyst så far det runt miljoner av tankar i hennes huvud.
När en tjej bråkar med sin pojkvän så tänker hon väldigt djupt.
När en tjej kollar på dig med ögonen fulla av frågor så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida.
När en tjej svarar "jag mår bra" efter några sekunder mår hon inte alls bra.
När en tjej kollar på dig besviket undrar hon varför du ljuger.
När en tjej lägger sitt huvudet på sin pojkväns axel så önskar hon att du är hennes förevigt.
När en tjej smsar dig flera gånger varje dag vill hon att du svarar åtminstonde en gång.
När en tjej säger att hon älskar dig då menar hon det.
När en tjej säger att hon inte kan leva utan dig då har hon tänkt klart att du är hennes framtid.
När en tjej säger att hon saknar dig så kan ingen i hela världen sakna dig mer än hon.

härlig dag

Ringde Fredrik vid 09.50, han kunde inte prata med mig nu heller. "Hade bråttom" som vanligt. Han skulle ringa mig senare, alltså nu på kvällen. Men inte FAN har han gjort de!

Iallafall, vid 12.00 ringde Nickan. Vi bestämde oss för att ses. Vid 13.00 satt jag och väntade på tåget. Henne framor körde henne till våran station istället. Så vi satt jag väntade tillsammans, väl hemma hos min mormor&morfar åt vi lunch. Efter så åkte vi med mami hem. Tog det lite lungt och sen åkte vi till Kista, kollade på kläder och presenter till Julle-Bulle som fyller 7år imorgon. Vi hittade allt möjligt faktiskt. Sen åkte vi förbi donken. Haha med Nickans mamma. Nu har jag pluggat till moppe-provet och har världens huvudvärk. Ska nog kila nu.


Hare bra, HEJ!

image35
Du är så saknad, ÄLSKLING!

ensam utan dig

Svårt att vara glad utan dig älskling, du hörde inte ens av dig nu på kvällen! Saknar dig!


Var riktigt seg imorse, ringde älsklingen vid 11.00. Vi pratade bara en snabbis, han packade och hade "inte tid" och du skulle ringa nu på kvällen, men såklart inte. Segade hela morgonen, vid 14.00 kom mami hem och jag kollade på "tre kärlekar" en super serie. Underbar faktiskt. Sen solade vi en stund och tog det lungt. Vid 17.30 åkte vi och shoppade. Med mig hem fick jag ett par vita leggins och en corallfärgad tröj-klänning (se bild). Efteråt åt jag och mami middag. Sedan tog vi en prommis i Edsviken. Vid 21.00 var vi hemma och jag slog mig ner framför TV.n och kollade på filmen "2 ogifta par", suvären. Efter den sappade jag och hamnade på SVT1 och "Grattis Victoria". Vid 22.20 spöregnade de, men trots vädret skulle jag ut och ta min joggingtur. UNDERBART, det var super härligt. När jag kom in var jag blöt och tog en lång och vamr dusch. Sen har jag pluggat till mitt moppe-prov. 1.a Augusti, snart får jag hämta min moppe!! Längtar! Men nu ska jag gå och drömma om Fredrik, så får vi se om jag orkar upp imorgon och åka förbi honom!! <3

Godnatt!

image32

nu känns det

NU känns det i magen Fredrik. 7 dagar utan dig? Kommer jag överleva?! NEEEEEEEEEEEEJ!

Vid 11.35 ringde jag till min älskling, han var vaken. Pratade ca.27 minuter. Vi kom fram till att ses senare på kvällen. Efter det åkte jag med mormor&morfar och handlade. När vi kom hem färgade jag min utväxt. Ser bättre ut nu. Sen åkte jag & mami till Sigtuna en sväng, sedan tog jag bussen till Fredrik, men han hämtade mig efter halva vägen. Väl hemma, såg vi klar Natt på museet, helt klart SUVÄREN film! Låg och höll om varandra i stort sätt hela tiden. Jag saknar dig redan, fast du inte ens åkt. Det blev en lung kväll trots allt. Vi kollade lite på TV, sen satt vi på altanen och gosssssade och pratade medans med Gunilla och Roger (Fredriks underbara föräldrar). Vid 22.15 gick vi in i hans rum och pratade, kramades och kysstes en hel del. Sen skjutsade han mig till mormor&morfar, sen tog jag bussen och tåget hem. På bussen ringde Fredrik och sa att han saknade mig. Ha det bäst älskling. Jag ska ta hand om våran bebis nu medans du är borta. Ses nästa lördag älskling!
JAG ÄLSKAR DIG! <3

image30
du är saknad hjärtat mitt!

tors, fre sen drar du

Vaknade tidigt, gick upp och kollade på TV. Vid 11.30 ringde jag Fredrik. Han hade nästan precis gått upp, min lilla segis<3 Vi pratade en stund, sedan skulle hans käre bror ha telefonen. Så jag ringde upp Fredrik lite senare. Vi kom fram till att ses, sen snabbis på förmiddagen och sen spendera hela kvällen ihop, eftersom han åker om bara 2 dagar! (Nu bara 1 ENDA jävla dag). Så jag åkte med mami till centrum vid 12.50, sen gick jag till älsklingen och var med honom en snabbis, sen skulle jag och mami skriva kontrakt! Vid 15.50 var jag i väntrummet på vårdcentralen. 16.00 hade jag tid, kom in precis. Tog mina 2 enstaka blodprover och gick. Ringde Fredrik, inge svar. Åkte hem, tog ett varmt och skönt bad. Vid 18.00 åt jag middag, Fredrik ringde. Vid 18.30 tog jag tåget till honom, han hämtade mig vid stationen. Kvällen spenderades i deras allrum, efter en stund bestämmde vi oss för att åka till COOP och köpa Loka, blev ramlösa. Men iallafall, väl hemma igen satte vi oss framför Tv.n, sen kom Niklas och Ludwig, vi kollade på någon film dom spelat in. Den var grymm! Medans jag och kilarna roade oss, gick Fredrik ut och sprang med pappa Roger. Sen när han kom tillbaka, kollade vi på Natt på museet. Jag och älsklingen smällde i oss en Ben&Jerrys medans. HAHA<3 Men nu är det nattinatti för min del.

1 DAG kvar, sen åker du älskling och blir borta i 8 dagar! JAG ÄLSKAR DIG!


Ciaaaaao!


regn

Jag sitter i bilen och ser hur allt och alla åker förbi. Regnet slår mot rutorna, precis som tårar slingrar sig vattnet nedåt. Jag tänker på dig, vill att du ska vara här. Jag ser upp mot himlen och allt regn, men allt som finns är ett oändligt fall av tårar. Tårar och saknad. Jag ser dig överallt, så fort jag blundar. Du finns där, jag räcker ut handen, men ingen tar den. Du finns inte där, endast i mina jävla tankar!


så sant

FREDRIK, jag tycker om dig mer idag än igår, men inte lika mycket som imorgon..

tog det lungt

Morgonen började inte alls så super bra, 08.45. Grannen trimmar gräsmattan, vaknar av oljudet. Tänkte gå ut och säga åt honom, men orkade inte. Efter ca.20 tänkte jag gå upp, men helt plötslig sa det "PAAAAAAANG". Något for in i apparaten. YEES, tänkte jag och kunde somna om. Vaknade en stund senare och gick upp. Kollade på TV, sen gick jag ut och tog en prommis. Efter promenaden tog jag mig en skön solning, det var det värt. Super skönt!
Sedan hämtade mami mig vid stationen, sen åkte vi till IKEA. Över 1 år sedan jag besökte denna attraktion, det är ju hel-kul. Speciellt när man har tråkigt! Vi gick runt och kollade på massor av grejs. Fastnade för SÄLEN - fåtölj, 2995kr(bild). Efter att vi åkt därifrån, drog vi och käkade lunch/middag. Nu på kvällen har jag bara tagit det lungt, kollade på TV och sen vid 21.50 tog jag och mami oss en prommis.

Nattinatti!

HAHA, en favorit i repris!

http://youtube.com/watch?v=J7fha1ORZBY

Dagen som gått

Dagen idag, Stan med Fredrik. Vi hann inte spendera så värst mycket tid tillsammans, sen skulle han till en hockeybuktik i Arninge och hämta sina handskar och köpa några nya grejer. I Stan köpte min älskling iallafall ett par jätte fina TOS (Tiger of Sweden) skor. Sen kom Matilda förbi med en film hon lånat. Enligt våra planet (mina&älsklings) skulle vi gå och käka lunch, det hann han tyvärr inte med. Så vi begav oss till Centralen istället. Vi tog samma tåg till Helenelund, sen väntade vi tillsammans tills hans kära pappa kom och hämtade honom och dom åkte till Arninge. Själv tog jag 178.an till Mörby station och Roslagsbanan till Täby C, hade inget annat att roa mig med. Så väl framme kollade jag på ett par skor, men ska tänka på saken. Sedan tog Roslagsbanan tillbaka och bussen till Helenelund Station och tåget till mormor&morfar, väl på tåget ringde Fredrik och sa att han skulle komma förbi dom och hämta mig, när jag kom fram åt jag middag och sen kom Fredrik. Åkte hem till honom, kollade på Allsång och sen film, Höst i New York. Favoritfilm, men han ville inte se klart den. Så vi kollade lite på en annan film och sen gick vi in i hans rum och myssssste<3 Sen skjutsade han upp mig till mormor&morfar, sen åkte hem förmodligen hem. Har inte hört mer från honom! :'(

JAG ÄLSKAR DIG FREDRIK !

tråkigt, tråkigt, tråkigt

Skriv ditt namn med lillfingret: cecilia
Skriv ditt namn med armbågen: cecilias
Skriv ditt namn med pannan: x3w87i87q
Skriv ditt namn med foten: cecilia
Skriv ditt namn med näsan: cecilia
Skriv ditt namn med handflatan: cecilia
Skriv ditt namn med läpparna: ciia
Skriv ditt namn med hakan:  cecuku

Har man tråkigt så har man !!

regn, regn och åter regn

Regn-dag idag.
Vaknade först vid 12.30, haha. Resten av förmiddagen spenderade jag med mormor & morfar, mormor & jag var ute och gick i regnet. Vi bestämmde oss för att gå till centrum. Hyrde två filmer, köpte snacks och gick sedan tillbaka hem i regnet. Mysig, men ändå BLÖT prommis. Kollade sedan på - Shall we dance. Underbar film. Väntar just nu på att Fredrik ska ringa. "/ <3


ciaaaao.
 Betyg; * * * *

Ointressant

pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
- SÅKLART, vi är tillsammans :)
har du sett din bästa vän gråta?
- ja, oftast gråter vi tillsammans.
vad åt du senast?
- glass
har du fått någon komplimang idag?
- Ja, av Fredrik för ca. 25min sen.
vilket språk pratar din mamma?
- svenska
vilka länder har du bott i?
- bara sverige.
har du däckat/spytt någon gång när du har druckit?
- har aldrig druckit
har du täckt någons hus med toalettpapper?
- nej.
har du varit på stranden?
- ja, självklart
minns du din/dina musiklärares namn?
- ja! Nane. Vem kan glömma de?
skulle du kunna tänka dig att simma med hajjar?
- ALDRIG
vad skulle du säga om en kompis till dig sa att hon var kär i din bror?
- jag vet inte! kanske "jaha.."
har du varit utomlands?
- ja, absolut! Senast förra helgen.
skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
- ja.  
var är ditt/dina syskon just nu?
- Västkusten.
vad var det senaste du kommer ihåg att du drömde?
- Jag & Fredrik var på semester & sen spelade vi minigolf. HAHA.
vem ringde dig senast?
- mamma!
vilken tid gick du upp i morse?
- ca 12.15. Jag & Matilda är sölisar.
vad ska du göra i helgen?
- Lördag; ta det lungt. Söndag; Fredrik.
vad står det på ditt fjärde sms i din inkorg?
- kan ej kolla. Mobilen är död. Inga batterier.
när var du riktgit sjuk senast?
- Januari 06.
vad finns i din bakficka?
- har inga bakfickor på min pyjamas.
har du färglinser?
- nej.
vad gjorde du klockan 2 i natt?
- var på prommis med Matilda.
vad är det första du gör på morgonen?
- går på toa.
vad ska du göra efter det här?
- SOOOOOOOOOVA!

Länge sen nu.

Nu var det länge sen jag skrev.
Semester osv. Mycket som tagit min dyrara tid av min bloggiga sida.

Idag Fredag 6/7-07 var jag i Stan med Matilda, bytte en "present" åt Fredrik.
Resten av kvällen, har jag spenderat med min älskling (Fredrik), vi har ensamma den mesta tiden. Vi hann med mycket, ett härligt bubbelbad, film-tittande, mys-pys, glassätning, ciderdrickning. Kort sagt, en hel MYSIG kväll tillsammans. Sen kom hans bror och 2 kompisar hem, ingen lång stund. Men vi fortsatte att kolla på filmen på TV3. Någon Thriller, hyfsat roande. Men Fredrik var trött, så jag erbjöd mig att gå. Att en sån liten plutt blir trött efter en hel arbetsvecka, förstår jag faktiskt. Men han ville inte att jag skulle gå eftersom klockan var runt 23.00 så han skjutsade mig på moppen istället.

Raring, jag älskar dig<3

Tack för en helt GUDOMLIG kväll !!!!


RSS 2.0