"snygg sommar-outfit"


"ellenbree och kvällsmys"

Vaknade i god tid och förmiddagen spenderades med mami. Jag kollade runt efter en ny vårjacka, men hittade ingen.
Sen ringde ellenbree och hon kom hem till mig och sen åkte vi in till city och kollade runt på lite kläder. Hittade tyvärr ingenting, men men. Vi lunchade iallafall på BK och tog en fika inne på souk.

Kvällen har spenderats med mys tillsammans med älskling F. Legat och myst i soffan och sängen. Vi har även svullat lite ben&jerrys och kollat på lyxfällan. Just nu tittar jag på jorneyman, skit bra!




Imorgon är det lillasyster som gäller!
Så vi ska hitta på något kul och mysigt, eftersom hon åker till norrland i en vecka!

"dagens: me like"

Tiger of Sweden Vera black tunic Svart tunika från Tiger Of Sweden 665kr.

Tommy Hilfiger Reed blue shorts Shorts från Tommy Hilfiger 1050kr.

Lacoste Asha canvas black shoes Canvas skor från Lacoste 665kr.

Friis Company Smoke big black bag Väska från Friis Company 617kr.

"mys i city"

När vi kom in till city så lunchade vi på BK, sen tog vi bussen ner till Norrlandsgatan/Kungsgatan och gick till West Port och kollade på en henri lloyd tröja som Fredrik sett. Jätte fin och på rea, dock var han lite tveksam.. Så vi får se imorgon! Själv hittade jag lite underkläder och några linnen, men ingenting följde med hem. Så vi tog en prommis i stan, jätte mysigt! Sen begav vi oss hemmåt och sen åt vi middag ute på terrassen hos F. Resten av kvällen har vi bara myst och gosat, kollat på semesterbilderna och kollat lite på EM-finalen.

Just nu sitter jag i skinnfåtöljen, tänker på F och måste snart sussa. Jag fick sova ut imorse iallafall, det är så mysigt att sova med F!
Nattinatti!

"söndag"

Vaknade vid 10.30, av en stor och härlig kyss av min underbara älskling. Vi låg kvar i sängen jätte länge och gosade. Nu har jag duschat och väntar på F. Det lutar åt att åka in till city, men vi har inte bestämt oss än.

Igårkväll hyrade vi filmen "bröloppsnatten" och den var bra, romantisk iallafall. Så vi myste i soffan hela kvällen och sen gick vi och la oss vid 00.30-tiden. Jag somnade fort, jag kliade min älskling på ryggen och sen gosade vi 1 timme.

"årsdagen"

Somnade hos F igårkväll, var helt slut! Men sen somnade jag gott i min egen säng...

Vaknade imorse, hyfsat tidigt. Ringde till Fredrik, som konstigt nog var vaken! Sen planerade vi dagen. Träffades nere vid stationen och åkte mot city. Vi kollade runt på åhléns, NK, H&M, SALT och massa andra affärer, jag hittade underkläder och F fick med sig allt möjligt hem.. Vid 17.30 begav vi oss mot Jenséns och åt. Super romantisk middag, gott och till dessert blev det ta-själv mjukglass *muuuums!

Kvällen kommer bli lugn, just nu är vi hos mig och ska hämta min väska. Sen hyr vi en komedi film och ikväll blir det mys så det bara skräller om det! Måste be älsklingen klia mig på ryggen ikväll!

adios!

"sista kvällen nu"

Det kändes länge när vi lämnde Arlanda, allt kändes jobbigt men endå roligt och ROLIGT det har vi verkligen haft!
Dessa veckor har gått sjukt fort, dock har det varit långtråkigt och varmt, men vissa dagar har varit helt underbara!

Dagen idag har varit lite sorlig faktiskt! Har varit på stranden hela dagen, enda fram till 18-tiden, sen duschade vi och sen har vi varit ute och käkat. Souvlaki och till efterrätt blev det en stor smarrig glass-drink med jordgubbar! Nu är det sista kvällen och imorgon vid den här tiden är jag på flygplatsen på väg hem!
Imorgon kommer dock blir en dag som jag kommer se fram emot, vi får nämligen veta våra gymnasie-intag! hoppas hoppas hoppas !!!!!

"24.e Juni 2008"

3 ÅR MED MIN ÄLSKADE PRINS IDAG!
Tack Fredrik, den här tiden har jag gått så fort och jag njuter varje dag och varje sekund!
Ingen kommer någonsin kunna ta din plats i mitt hjärta, den är DIN älskling! Alla minnen och allt vi gjort ihop, det kommer jag alltid att bära med mig. DIG och DET bevarar jag längst in i mitt hjärta! Du är det bästa och mest värdfulla jag har Fredrik! Tack igen, du gör min dag älskling!


JAG ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT PÅ DENNA JORD! / ditt hjärta

"saknar"

Det har ju varit ganska skönt att komma bort hemmifrån ett tag, bort från allt det vanliga. Men det känns ändå som om jag saknar något. Det är min älskade pojkvän och bästa matildy..

Pratar med Fredrik varje dag, men det gör fortfarande ont! Saknaden skaver liksom, jag längtar iallafall tills fredag-morgon. 03.10 landar jag och sen får jag äntligen träffa min älskling! Fredrik ska dock iväg och jobba, men kvällen kommer spenderas med att fira våran årsdag (24.e Juni) eftersom jag inte är hemma imorgon.

Imorgon ska vi förmodligen shoppa lite grann, äta god mat och jag får väl fira min och F´s dag på mitt egna lilla sätt!
men nu ska jag kila ner till stranden, adios!

älskling, jag saknar dig!

"finaste värdet"

Just nu är det verkligen härligt här nere på Kreta. 33 grader och blåsigt.
men jag längtar efter  pojkvännen och bästa vännen. Men nu ska jag kila ut och slänga mig i solstolen med havsutsikt :D
adios amigos!

p.s snart är jag verkligen bruuuuuuuuuuuuuuuuuun !! tsss


"planer dessa 2 veckor"

JUST NU: Befinner mig på Kreta i 2 veckor, hemma den 26.e igen.

Vecka 27: Ska träffa Matildy och förmodligen bestämma inför våran resa i aug och sen kanske vi åker på en kryssning ihop.  Jag kommer även spendera mycket tid med Fredrik, dock jobbar han på dagarna men då får jag roa mig själv..
Sen ska vi käka en romantisk och mysig middag ihop och fira våran årsdag!



Men nu ska jag gå och fira midsommar med resten av hotellet ;)
Adios!

"älskade F"

Ett enda steg utan dig, känns 1000 gånger svårare att ta.
None

"dag 9"

Det börjar känns lite B att befinna sig på denna ö nu.
Det finns liksom inget kvar att göra, igår åkte alla hem typ. Både Gbg, Skåne, Stockholm och Danmark.
Just nu sitter jag inne, det är för varmt ute och jag har inget lust till något längre.

Pratade med F igår, men han slängde på. Så jag vet ingenting längre, allt känns bara blääää.
Vill hem, till min bästa Matildy! Henne har jag iallafall aldrig tråkigt med, synd att hon inte kunde komma hit igår.
Men "bara" 5 jävla dagar kvar!

Nu ska jag internetshoppa så jag bli på bättre humör!
puss !

"uppdatering från kreta"

Det är väldigt varmt och skönt här nere, dock lite ensamt efter F är hemma och jobbar. Eftersom vi bott på detta hotell förut, så vet vi ju hur allt är upplagt. Vilket kan vara ganska drygt! Men jag trivs, det känns lite skönt att komma bort från allt ett tag. GBG-nördarna äger ju allt, dom är ju så jävla sköna!

Just nu sitter jag vid en av hotellets datorer, men ska nog snart bege mig ut i solen. Havet är verkligen helt otroligt här, klarblått. Lite likt Karibien faktiskt, men lite finare här! Ikväll blir det middag och sen lite shopping. Men nu ska jag ut och bränna lite!

F, i miss you!<33
P.S på tisdag är det våran årsdag! Jag älskar dig hjärtat!

"onsdagen"

Vaknade sent och har fixat med massor av bilder från balen och avslutningen igår. Sen har jag shoppat det sista innan imorgon, eftersom vi åker imorgon. Äntligen, kommer bli så underbara 2 veckor. Resten av sommaren kommer spenderas på Öland/Gotland med F samt villan på Gräsö med min kära syster.

Nu har Fredrik precis kommit hem från jobbet och kvällen kommer bli lugn och mysig.
Hörs senare!
pyss

"sommarlov"

Sen sista har jag och F varit hemma hos mig, där myste vi och gosade. Vi bakade en jordgubbstårta och den blev jättegod. Sen åkte vi hem till Fredrik och åt middag, till efterrätt hade F´s pappa köpt en avslutningstårta. Under kvällen har jag och älskling tagit en härlig prommis hand i handd ner till ica och köpt godis. Sen har vi bara legat i soffan och myst framför EM-matchen Grekland-Svergie och den vann såklart Sverige. *lycka till på lördag!!

Nu är det dax att sova, för jag är helt slut och imorgon måste jag och älskling verkligen umgås och mysa.
Nattinatti!

"10 juni"

Nu är det sommarlov som vi har längtat, men det känns lite tomt nu efter våran klass. Det är trots allt 3 år som vi har tillbringat ihop.


Imorse ringde klockan 07.00, Fredrik var supertrött från igår men jag kände mig helt okej. Frisyren var hyfsat fint så jag behöll den även idag på skolavslutnigen. Vi låg kvar i sängen och mös lite grann, sen kravlade vi oss upp och åt frukost. Sen skjutsade F´s mamma oss till skolan.
Där samlades alla 9or i kyrkan, lyssnade på sånger och rektorn talade. Sen var det ett långt tåg av 9or på väg ner mot scenen och vi fick rosor och broschar. Avslutnigen var fin, men jag saknade solen. Det tog ungefär 1timme och sedan samlades vi i klassrummet och fikade, fick betyg och våra mentorer hade skrivit en sång till oss som dom framförde.
Sen sa vi hejdå till alla och sen var allt över, det känns skönt men samtidigt lite sorgligt.

Nu sitter vi hemma hos F och tar det lugnt. Vi har precis ätit en sommarlunch med hans familj. Kvällen närmar sig dock vet vi inte vad vi ska hitta på än!

   *klicka för större bilder

Bild 1: Jag som är lycklig över att skolan är slut!
Bild 2: Röda mattan för oss 9.or ner till stolarna och scenen!
Bild 3: Jag och goa pojkvännen!

"Balen 9juni 2008"

Skolan slutade vid 10-tiden, efter så åkte jag och min älskling till Sigtuna och åt lunch. Pizza blev det. *mums.
Sen har min moppe börjat krångla så vi åkte och lämnade in den på powerbike. Mamma hämtade mig och skjutsade mig till frisören. Där spenderades 4 timmar åt att fixa min håruppsättning! Det blev superbra!

Fredriks mamma hämtade mig vid stationen och vi åkte hem till dom, så sminkade jag mig och sen klädde vi på oss. Svängde förbi och hämtade upp Lunkan och Viktor. Väl ut blev det fotografering på röda mattan och sedan mingel med varsitt glas. Till bords åt vi förrätt bestående av toast skagen, till varmrätt blev det fläskfilé och efterrätten blev kladdkaka. Kvällen rullade på och vi hade kul, DJn spelade och dom flesta dansade. Men jag och min goa pojkvän satt mest ner och tog det lugnt. Det blev mycket skratt och gemenskap. Vi har sist därifrån och då var klockan 00.15 så det var bara att åka hem till Fredrik och sova direkt dock blev det mys iallafall! Låg på Fredriks arm och han kliade mig på ryggen så jag somnade nästan direkt!


Vi på röda mattan

"trött"

Fredrik ringde vid 19.30 och då gick jag hem till honom. Sen jag kom har vi verken pratat eller rört varandra. Jätte lyckat!
Jag som sett fram emot denna kväll, dagen innan balen och allt. Nu vet jag inte ens om jag vill gå, känns liksom så meningslöst. Kvällen kommer väl inte bli så lång. Snart är det väl dax att varva ner och sedan sova. Jag skriver imorgon innan balen, förhoppningsvis efter jag varit hos frisören och gjort min håruppsättning. Den kommer ta runt 3 timmar att göra, men det blir säkert jättebra!

Nu ska jag gå.
nattinatti!

"söndag"

Vaknade tidigt och satte mig framför datorn, letade håruppsättningar eftersom jag ska till frisören imorgon innan avslutningsbalen. Hittade 3 jättefina så Fredrik ska få hjälpa mig vilken jag ska ta sen ikväll. Vid 13-tiden packade jag alla mina grejer och åkte hem till min goa pojkvän. Så jag var där en jättekort stund och sedan skjutsade dom in mig till city och jag träffade Matilda, medans dom hämtade F´s mamma och åkte till Huddinge. jag och matilda strosade runt i city och kollade på kläder och smycken. Sen tog vi en välbehövd fika. Sen hämtade mamma mig och vi handlade inför mitt tårtbak på tisdag. Nu sitter jag hur som helst här och tar det lugnt. Väntar på att Fredrik och dom ska hämta mig, sen spenderas kvällen och natten ihop med min älskling.

"helgen"

Fredag:  Ledig från skolan, det var härligt! Under dagen satt jag på terrassen och solade. Sen åkte vi iväg och köpte glass. Vid 20.30-tiden begav jag mig mot Fredrik. Där var det bekanta osv, för Roger fyllde år. Fredriks kusiner och farmor var också där. Vi kollade på tv och sen var det tårta. Den var supergod. Maräng med jordgubbar, grädde och vaniljkräm. Kvällen rullade på och sen skulle Lunkan hem så jag skjutsade honom på min moppr hem till honom. Sen lämnade vi en film och åkte hem till honom. Men därifrån fick Fredrik skjutsa honom på en grusväg ner till hans flickvän. Sen åkte jag och F hem och åt lite mer tårta och sedan var det dax att sova.

Lördag: Vaknade tidigt och duschade, sen kollade jag på tv och tog det lite lugnt. Sen åkte jag, Fredrik och hans pappa till barkarby och kollade på golfgrejer, kläder och sen på väg därifrån åkte vi till donken och åt lunch. Väl hemma hos F igen så la vi oss i hamocken och mös. Sen var det middag och sen spenderades kvällen på golfbanan. När vi kom hem därifrån kollade på en film och sen var jag så trött att jag var tvungen att gå och lägga mig.

"onsdag"

Hade sovmorgon till 10-tiden, ruskigt skönt! Dock vaknade jag vid 9-tiden av ett sms från min kära pojkvän. Sen möttes klassen nere vid steninge och där blev det sol och mys med Fredrik, hela klassen låg på filtar och sen pratade vi om skolavslutningen och lite sånt. Jag ska baka en tårta! :D haha, den kommer bli så snygg alltså.

När vi slutade vid 12-tiden åkte vi hem till F och chillade i trädgården och sen har vi varit i först Kista och sedan stan för att laga och lämna tillbaka ett par skor som han till slut bytte. Hahahaha. Jätte fina TOS skor som han ska ha på balen på måndag. Sen åkte vi till honom och han bytte om och jag begav mig hemmåt, för han skulle på middag hos Lunkan. Just nu har jag precis ätit middag och ska iväg och sola en stund. Ruskigt skönt och välbehövande!

"tisdagen i city"

Skolan gick otroligt snabbt, vi fick sluta för dagen redan vid 13-tiden! så jag och min kära pojke åkte hem till mig och mös hela eftermiddagen fram till 16-tiden. Då skjutsade F ner mig till stationen där jag mötte Ellen. Fredrik åkte hem och sedan till Huddinge. Jag och Ellen åkte in till city och shoppade lite grann. Vii gick först till GT vid sveavägen och sedan till GT i PK-huset. Jag lyckades hitta en klännig på varje GT som fick följa med mig hem från rean. Riktigt söta är dom!
Kvällen spenderades ute hos Ellen, först i stallet och sedan en stund inne. Väl hemma så gick jag och la mig!

"planering v.23"

Måndag: Bada och sola hos Gregge. Umgås och mysa med Fredrik.
Tisdag: Åka till city med Ellen. Kanske träffa Matildy och ta en fika.
Onsdag: Ha enhetensdag och sitta nere i Steninge och ruttna bort efter är det förmodligen Fredrik.
Torsdag: Ellens häst och umgås med Fredrik.
Fredag: Ledig! Stallet och Ellens häst.
Lördag: Vet ej
Söndag: Vet ej

"måndag"

Vaknade helt slut imorse, jag som ALLTID brukar vara pigg på måndagar. Men inte idag, åkte till skolan och gjorde mest ingenting på engelskan, jo vi lämnade tillbaka våra böcker. Sen på idrotten spelade vi brännboll och då vann mitt lag med en poäng. Tog en kall dusch hemma och sen möttes hela klassen hemma hos Gregge och där spenderade vi förmiddagen med bad i poolen, volleyboll, grillning och solning. Mysigt var det iallafall! Hela klassen va nog nöjda tror jag. Sen åkte jag och F hem till honom, tog det lite lugnt och sen åkte vi till väsby och Fredrik köpte ett nytt skärp till balen nästa vecka. Till middag åt vi tacos hemma hos Fredrik och sen dess har kvällen bara varit lugn vi har kollat på tv och myst. Snart är det dax för mig att slå mig ner framför tvn och sen ska vi sova!
Nattinatti!

"söndagen"

Upp tidigt och åt frukost-buffé, det fanns mycket färsk frukt. *Jätte gott! Upp till hotellrummet igen och packa ner det sista, borstade tänder och sen checkade vi ut. Åkte till NIHS och GP lilla rundan hade precis startat. 66 kom vidare från kvalen i lördags och sen blev det omhoppning med 8st och till slut vanns klassen av Ann-Sofie OscarssonMunck. Efter hoppning blev det kür som vanns av Maria Eriksson på Galliano. Vi var hemma runt 20-tiden och då tog jag en dusch och sen ringde jag F. Vi pratade om allt och ingenting en stund och sen sa vi godnatt. Kvällen blev lugn men dock saknar jag NIHS väldigt mycket. Underbar helg, med massor av hästar och den bästa av allt är hotellet!

RSS 2.0